2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Bugün sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,beyaz peynir 1 dilim,1 bardak süt ve 3 zeytin yedim...

Ara 1 mandalin 3 4 ceviz 3 4 kuru üzüm

Öğlen bir hamburger yanında biraz elma dilim patates 1/2 bardak kola

Akşam 1 tabak domatesli makarna bol turp havuç marul salatası ve yoğurt

Gece 1 muz yerim sanırım yanında bir bardak süt içebilirim:)

Kiloyu dert etmeyin kızlar dua edin sütümüz gelsin ben 26 aldım 36 verdim:)Sütüm olsun kiloyu veririm can boğazdan gelirmiş

Akşam yemeğine bayıldım :) ben de bugün makarna düşünüyodum ama eve çok yorgun geldim onu bile yapamadım. Kfc den tavuk yicem bakalım ben de

Akşam yemeğine bayıldım :) ben de bugün makarna düşünüyodum ama eve çok yorgun geldim onu bile yapamadım. Kfc den tavuk yicem bakalım ben de
Ohh afiyet olsun seninde tavuk yediğini gördüm ya artık gözüm açık gitmez :)

İnşallah bebişler de bi de sağlıklı oluruz bol bol da sütümüz olur inşallah :)

Aminn canım inşallah sağlıkla gelsinler bol bol emsinler kuzular :)

Ohh afiyet olsun seninde tavuk yediğini gördüm ya artık gözüm açık gitmez :)

Aminn canım inşallah sağlıkla gelsinler bol bol emsinler kuzular :)

Biraz protein alalım hep kırmızı et olmuyor bir de kızartma da olsa ayda yılda bir yenilebilir kfc

Sabah oglen arasi gec saatte iki yumurtadan tereyağlı omlet zeytin bal kaymak bir parca ekmek ve cay
arada uc kucuk kurabiye sonra nutella kasikladim dayanamayip
Ikindide bir trabzon hurma
aksam yemegine sehriye corbasi ve mantı biraz da ekmek kadayifi tadimlik
az once de kizimin pudinginden otlandim ucundan:)
Hala aç gibiyim daha doğrusu canim bsyler istiyor ama ne bulamıyorum

Bugün sabah yumurtamı yemiştim. Öğlen de derse gitmeden hızlıca bişey yiyim dedim iki tane daha yumurta yedim. Toplam üç adet yemiş oldum bir sakıncası olur mu ki
Bende bugün soracaktım normalde ben yağda yumurta yapınca ya 3 ya 4 kırıyorum ama her gün de yumurta yemiyorum bi zararı olurmu ? Ben hep böyleyim ama her gün yesem yine 3 tane kırarım. Anca getiyo bana. Haşlayınca da en az 2. Eşim ve ailesi çok şaşırıyo

Yumurta iyi de sarısını çok abartmayın diyolar. Üç tane kıracaksan birinin sarısını çıkar yani. Benim eşim sarısını yediği için onun beyazını da ben yiyorum. Beyazında protein var yağ yok sarısında yağ var o yüzden çok sarı tüketmeyin diyolar. Yoksa alerjik bir durumun da yoksa ye gitsin genceciksin zaten

Küçükken alerji yapardı bazen.bünye alıştı zamanla demek :) katkısız en azından :) karatay 9-10 tane yiyin diyo :)

Küçükken alerji yapardı bazen.bünye alıştı zamanla demek :) katkısız en azından :) karatay 9-10 tane yiyin diyo :)

Bir yumurtada 90 kalori olduğu düşünülürse on tanesi 900 kalori eder birbuçuk öğün gibi. Ama sadece yumurta yenirse yanında başka bişey yenmezse olabilir. Yine de o kadar yumurta alerjiyi tetikleyebilir tereyağına kırılırsa kalori iki katına çıkar ki çok fazla.

bence yiyebilirsin yumurtayı eskiden ben de çok severdim yerdim. vücut neyi severse onu istediğini düşünüyorum ben.

dün akşam mercimek yemeği izmir köfte pilav yoğurt. akşama da misafir geldi. 2 dilim börek bi de patates kavurması yedim çayla.
sabah da süt yumurta bal kahvaltımızı yaptık.
bakalım gün içinde neler olcak.

Günde 1 yumurta ideal hani 2 neyse ama 3 4 biraz fazla sanki:))

yaa bir yumurta canavarı daha varmış demek benim gibi. Ben de senin gibiyim, bir iki tane kesmiyor beni de çok seviyorum hiç bir zararı da olduğunu düşünmüyorum.
Tek değilmişim :) ailece böyleyiz biz annem babam kardeşim. Eşim ve ailesi çok şaşırıyo bana.

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 domates,4 zyetin ve 1 dilim kepek ekmeği yedim

Öğlen 1/2 dilim ev yapımı pizza ile bir bardak ayran

Ara 1 muz biraz ceviz ve bir kaşık çikolata

Akşam etli nohut var yanında turşu ve 1 dilim ekmek yicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…