Mandalinada çok şeker varmış akşamları üç dört tane yiyodum önceden ama şimdi yemiyorum.
Bugün sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,beyaz peynir 1 dilim,1 bardak süt ve 3 zeytin yedim...
Ara 1 mandalin 3 4 ceviz 3 4 kuru üzüm
Öğlen bir hamburger yanında biraz elma dilim patates 1/2 bardak kola
Akşam 1 tabak domatesli makarna bol turp havuç marul salatası ve yoğurt
Gece 1 muz yerim sanırım yanında bir bardak süt içebilirim:)
Kiloyu dert etmeyin kızlar dua edin sütümüz gelsin ben 26 aldım 36 verdim:)Sütüm olsun kiloyu veririm can boğazdan gelirmiş
Ohh afiyet olsun seninde tavuk yediğini gördüm ya artık gözüm açık gitmez :)Akşam yemeğine bayıldım :) ben de bugün makarna düşünüyodum ama eve çok yorgun geldim onu bile yapamadım. Kfc den tavuk yicem bakalım ben de
İnşallah bebişler de bi de sağlıklı oluruz bol bol da sütümüz olur inşallah :)
Ohh afiyet olsun seninde tavuk yediğini gördüm ya artık gözüm açık gitmez :)
Aminn canım inşallah sağlıkla gelsinler bol bol emsinler kuzular :)
Biraz protein alalım hep kırmızı et olmuyorbir de kızartma da olsa ayda yılda bir yenilebilir kfc
Bende bugün soracaktım normalde ben yağda yumurta yapınca ya 3 ya 4 kırıyorum ama her gün de yumurta yemiyorum bi zararı olurmu ? Ben hep böyleyim ama her gün yesem yine 3 tane kırarım. Anca getiyo bana. Haşlayınca da en az 2. Eşim ve ailesi çok şaşırıyoBugün sabah yumurtamı yemiştim. Öğlen de derse gitmeden hızlıca bişey yiyim dedim iki tane daha yumurta yedim. Toplam üç adet yemiş oldum bir sakıncası olur mu ki
Bende bugün soracaktım normalde ben yağda yumurta yapınca ya 3 ya 4 kırıyorum ama her gün de yumurta yemiyorum bi zararı olurmu ? Ben hep böyleyim ama her gün yesem yine 3 tane kırarım. Anca getiyo bana. Haşlayınca da en az 2. Eşim ve ailesi çok şaşırıyo
Küçükken alerji yapardı bazen.bünye alıştı zamanla demek :) katkısız en azından :) karatay 9-10 tane yiyin diyo :)Yumurta iyi de sarısını çok abartmayın diyolar. Üç tane kıracaksan birinin sarısını çıkar yani. Benim eşim sarısını yediği için onun beyazını da ben yiyorum. Beyazında protein var yağ yok sarısında yağ var o yüzden çok sarı tüketmeyin diyolar. Yoksa alerjik bir durumun da yoksa ye gitsin genceciksin zaten
Küçükken alerji yapardı bazen.bünye alıştı zamanla demek :) katkısız en azından :) karatay 9-10 tane yiyin diyo :)
Bende bugün soracaktım normalde ben yağda yumurta yapınca ya 3 ya 4 kırıyorum ama her gün de yumurta yemiyorum bi zararı olurmu ? Ben hep böyleyim ama her gün yesem yine 3 tane kırarım. Anca getiyo bana. Haşlayınca da en az 2. Eşim ve ailesi çok şaşırıyo
1 tane yiyince doymuyorum canım ya :) bünye meselesi galiba.Günde 1 yumurta ideal hani 2 neyse ama 3 4 biraz fazla sanki:))
yaa bir yumurta canavarı daha varmış demek benim gibi.1 tane yiyince doymuyorum canım ya :) bünye meselesi galiba.
Tek değilmişim :) ailece böyleyiz biz annem babam kardeşim. Eşim ve ailesi çok şaşırıyo bana.yaa bir yumurta canavarı daha varmış demek benim gibi.Ben de senin gibiyim, bir iki tane kesmiyor beni de çok seviyorum hiç bir zararı da olduğunu düşünmüyorum.
1 tane yiyince doymuyorum canım ya :) bünye meselesi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?