2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Akşam yemekten sonra meyve yerim dedim ama vazgeçtim dolapta buz gibi aşure varken kim bakar meyveye..Bir kase aşure yedim:))

DygEge canim bende de çocuk var ama bu ara is okul ev esim de habire seyahatte yetisemiyorum inanki cocugu da arafa kaynattik bu hafta napalm artk oldugu kadar bazen
Kilo durumum aldi gidiyor bisuredir tartilmadim ama en son totalde 6 kg olmustu

aaa seninde var demek çocuk bilmiyordum zor canım ya ne yapacaksın toparlarsın yine..

Ama çok az almışsın gerçekten iyi ....Ben 10 oldum

günaydın bayanlar.
cuma akşamı yumurtalı ıspanak yoğurt yedim.
cumartesi sabah patates kızartması kahvaltılık. öğleden sonra da mercimek yemeği izmir köfte pilav yedim. akşama da milföy böreği çay yaptık.
pazar sabahı misafir vardı. yufka böreği, kıymalı yumurta kahvaltı.
akşama da balık turşu yedim.
bu sabah da klasik kahvaltı ile güne başladık. bakalım öğlen ne olur.
akşama kara lahana yemeği var. bizim oralardan babannem yollamış

Akşam yemekten sonra meyve yerim dedim ama vazgeçtim dolapta buz gibi aşure varken kim bakar meyveye..Bir kase aşure yedim:))

Ben de iistiyorum yapmayi da yemeyi de ama esim yokken yapamam Bu ara seyahatleri bitmedi gitti

aaa seninde var demek çocuk bilmiyordum zor canım ya ne yapacaksın toparlarsın yine..

Ama çok az almışsın gerçekten iyi ....Ben 10 oldum

Var var bi cimcimem daha dort bitecek kardesi dogdugunda Insallah.ilk gebelgmde doguma 6 kg ile gitmistim ona gore bunda daha cok aldim alicam gibi de gorunuyor

senin menu zengin ve besleyiciymis masallah

Neyseki dun aksam hamsi salata yedim de vicdanen icimi rahatlattm biraz faydali biseyler yedik diye

Sabah simit cay iki kucuk kurabiye
arada bir kucuk çikolata
birazdan meyve suyu hazrlayip icmeyi dusunuyorum yiyecek bisey yapmadm henuz acikmadm da.

aksama corba yaparim kofte patates falan olurr yanina pratik

6 kilomu harikasın canım ya nasıl başardın ne yedin de o kadar az aldın merak ettim diyet mi yaptın?

Ben bugün sabah 1 tost yedim kaşarlı yanında bir bardak portakal suyu

Öğlen köfteciye gittik 1 porsiyon köfte ile bol piyaz yedim 2 dilim kadarda ekmek

Akşama doğru bir aşure yicem..

Akşam yemeğim yok sanırım muz ve süt gibi birşeyler yerim..Öğlen öyle çok piyaz yedim ki şiştim resmen

6 kilomu harikasın canım ya nasıl başardın ne yedin de o kadar az aldın merak ettim diyet mi yaptın?

Yok valla bisey yapmadim kilolu hamile kaldim hatta fazlaligimin oldugu bi donemdi ilginc biseklde az aldim o da dogumda gitti ama lohusalikta acisi cikti tabi o baska. Bunda da bastan iyi gidiyordu almiyordum bu son bi bibucuk ayda uc bucuk kg aliverdm bi anda neye ugradgmi anlamadm valla

Anladım canım ben çok hızlı alıp hızla verenlerdenimUmarım çok abartmadan atlatırım şu dönemi

Ara öğüne gerçekten zaman kalmıyor. Biz akşam yemeğini sekiz dokuz gibi yediğimiz halde böyle.

Şeker yüklemesinden beri öğünlerim hep diyet. Meyva yerken bile on kez düşünüyorum. Günde en fazla iki porsiyon meyva yiyorum. Sabahları mutlaka yumurta ve peynir yemeye çalışıyorum. Ekmeğim hep tam buğday ekmeği. Fazla kuruyemiş yemiyorum arada birkaç ceviz o kadar. Sebzeli bakliyatlı yemekler yiyorum. Tatlı adına bişey yemiyorum. Kırmızı et ve salata haftada iki gün yemeye gayret ediyorum. Günlük menümü bundan sonra yazmaya çAlışırım. Şeker çıkmadı ama Dr yine de tedbirli olalım dedi diye bu şekilde beslemiyorum. Mide yanması ve ekşimesi çok şükür olmuyor.

Canım çok güzel besleniyorsun ne mutlu sana.Bu yediklerinle zaten mide ekşimez bakma biz pis boğazlıların midesi ekşir:)

Canim seker cikmamasina sevindim sende atlattin sonunda korkuyordun diye hatirliyorum. Beslenmene dikkat etmende çok güzel. Bende oyleyim. Yalniz meyve konusunda c vitamininden zengin mandalinaya yukleniyorum. Umarim kotu olmaz.

Benim bugünlerde iştahım azaldı. Zorla yiyorum nerdeyse.çkiloyu kafama taktım ya psikolojik mi acaba ?

günaydın bayanlar.
bizim de şeker yüklememiz var 22 kasımda. bakalım nolcak. akşamları çok erken uykum geliyor hala benim. inş. doğumdan sonra eski halime dönerim.
dün öğlen tavuk sote ekmek arası ve ayran.
sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta olmazsa olmaz.
ben pek meyve yemiyorum mandalina sadece
11 gibi de 4-5 tane ceviziçi yiyorum.

Canim seker cikmamasina sevindim sende atlattin sonunda korkuyordun diye hatirliyorum. Beslenmene dikkat etmende çok güzel. Bende oyleyim. Yalniz meyve konusunda c vitamininden zengin mandalinaya yukleniyorum. Umarim kotu olmaz.

Mandalinada çok şeker varmış akşamları üç dört tane yiyodum önceden ama şimdi yemiyorum.

Bugün sabah yumurtamı yemiştim. Öğlen de derse gitmeden hızlıca bişey yiyim dedim iki tane daha yumurta yedim. Toplam üç adet yemiş oldum bir sakıncası olur mu ki

Bugün sabah yumurtamı yemiştim. Öğlen de derse gitmeden hızlıca bişey yiyim dedim iki tane daha yumurta yedim. Toplam üç adet yemiş oldum bir sakıncası olur mu ki

Bir günden birşey olmaz canım ama yarın yeme istersen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…