2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Bugunki doldur bosalt menum soyle:
Sabah oglen gibi iki küçük pogaca peynir zeytin yanında portakal suyu icmez olaydim midemi deldi gecti butun gun
Arada bi trabzon hurma iki ceviz bir kurabiye
aksam çorba sigara böreği biraz sarma
faydali hiçbişey yok yani günü kurtarmak maksat halim de keyfim de yok esim de olmynca hepten saldım gitti

Bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,domates biber ve bir bardak portakal suyu içtim....

tünaydınlar efenim. sabah tam tahıllı tost haşlanmış yumurta ve bir bardak süt.
öğlen köfte pilav ayran çikolata
akşama da balık salata var.

Portakal suyunu poğaçayla içince bende de aynı sorun oluyor. Poğaçadaki mayadan diye düşünüyorum. Normalde portakal suyu bişey yapmıyor çünkü. O yüzden Poğaça ve simit falan Yicemsem portakal suyu içmiyorum ben.

tünaydınlar efenim. sabah tam tahıllı tost haşlanmış yumurta ve bir bardak süt.
öğlen köfte pilav ayran çikolata
akşama da balık salata var.

Senin bu süper güzel menülerine hayranım. Dr rapor verdiği için okula gidemediğim günlerde öğlen de evde yemek yapmak zorundayım açıkcası yatmaktan bişey yapamıyorum. Karnım iyice acıkıyor hızlıca bişiler yiyorum

Bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta,domates
biber ve bir bardak portakal suyu içtim....

Ben sabah kahvaltısında iki dilim peynir ve üç tane küçük domates yedim. Az önce bir armut yedim. Öğlen geldi karnım acıktı ne yapsam ki

Ben sabah kahvaltısında iki dilim peynir ve üç tane küçük domates yedim. Az önce bir armut yedim. Öğlen geldi karnım acıktı ne yapsam ki

Sadece peynir domates mi?Ekmek falan?Öğlen daha iyi bir menü seç derim ben:)

Öğlen simit vardı evde yarım simit domates biber beyaz peynir ile bir bardak süt içtim..Kahvaltının aynısı oldu...

Biraz önce bir fincan sahlep içtim....

Akşama zeytinyağlı kereviz pişirdim yanında 2 dilim ekmek ve yoğurt ile onu yicem...

Gece meyve ve ceviz :)

Bugun dunden daha berbat bigun beslnmemde su an feci açım ama evde bisey yok ne yesem bilmiyorum esim gelse de duzelsem trajik bi tabloya döndü bu yeme içme isi vicdan azabı cekiyorum artik

Sabah bisey yiyemedim canim cekmedi sonra alışveriş merkezne gidince ogle suları bir burger kacamagi yapayim dedm allah reva görmedi herhalde tam keyifle yerken icinden tiksinc bi madde cikti ögür ögür öldüm milletin icinde cikarmamk icin zor tuttum kendmi tabi yiyemedim o ana dek yedgm bikac patates kizartmasiyla kalakaldim. Bisure o bulantidan gozum bsy görmedi sinemada biraz kek tirtikladim cikinca coook actim daha isim oldugu icin iki lahmacun yedim ayran ictim
tabi onun da zamanı ikindi olunca kizimla aksam yemegi yiyemedim. Zaten ona kadar yemek kalmsti ve simdi de aciktim normal olarak tost dışında bi alternatif bulamıyorum bu saatte onu da canm cekmiyor

Canım ya kıyamam şöyle haftanın bir günü zeytinyağlıları yapsan dolaba atsan ya da ev yemeği yapan biryerlerde birşeyler yesen en azından Bende 1 gün dışarda yesem ıvır zıvır kendimi çok suçlu hissediyorum

Bu arada akşam meyve yemedim ceviz ile kuru üzüm yedim birde elmalı soda içtim:)Biraz da çekirdek:)Kereviz keser mi beni o kadar yoğurt kereviz banamısın demedi:)

Ya iyu kotu yapıyordum da bu hafta dagildim hepten esim de yok hersey bana bakinca alisversti ugrasmaydi girisemedim acikcasi mutfak islerine ondan böyle oldu inşallah toparlarm artik ama isin tuhafi canm da cekmiyo ya

ben bebek kitabında siz ne yerseniz çocuğunuz ondan oluşur gibi daha güzel bi cümle vardı. o yüzden bazen o aklıma gelince vicdan yapıyorum güzel şeyler yemeye çalışıyorum.
ben de çalıştığım için zor oluyor ya da evde 2 kişi olduğumuzdan yemekleri ne kadar az yapsam da bikaç gün aynı şeyi yiyebiliyoruz. ama köfte tavuk et gibi şeyleri dolapta hazır bulunduruyorum. üşendiğim günlerde ordan çıkarıp pişiriyorum hemen. hatta bazen sebzeleri bile attığım olmuştur. ıspanağı doğrayıp falan koyduğum oluyor. böyle olunca işten gelince üşenmiyorum. ya da alışverişe gidip zaman kaybetmiş olmuyorum.

bu sabah kahvaltı da haşlanmış yumurta ve süt. eski kaşar peyniri karstan getirttik. doğal besleniyoruz artık. yanıma mandalina aldım öğleden sonra mandalina yicem.
öğleye kısmete akşama da güzel şeyler düşünüyorum şimdiden tabi bu yiyişler pek de iyi olmamış. 2 kilo almam gerekirken 4 kilo almışım doktorum kızcak bana.

Bizim evde pişen yemek ertesi gün yenmiyor. Çok uğraştım ama eşim bir gün önceki ekmeği bile yemiyor. Çok nadirdir bizim öyle ertesi gün de aynı yemeği yememiz kuru fasulye falan olursa belki. Evlendiğimiz ilk zamanlar elimin ayarı yoktu birsürü yemek yapıyodum eşim yemeyince ziyan olmasın diye ben yiyorum şişmanladım falan. Şimdi günlük iki kişilik yemek yapıyorum. O yüzden hergün yapmak gerekiyor. Bazen öğlenleri de yapıyorum. Çeşit çok yapmıyorum çünkü yenmeyince atmaya kıyamam ben yerim bir de biz çok yemek seçeriz birimizin sevdiğini diğeri sevmez. Zor iş yani :)

Ya iyu kotu yapıyordum da bu hafta dagildim hepten esim de yok hersey bana bakinca alisversti ugrasmaydi girisemedim acikcasi mutfak islerine ondan böyle oldu inşallah toparlarm artik ama isin tuhafi canm da cekmiyo ya

Ah işte herşey hep bana bakıyor. Bebişle birlikte koşturuyoruz. Eşim o kadar yoğun ki telefonla dışardan bişey isteyeceğimiz zaman bile bekletiyor :)

Merhaba bugün ölçü biraz kaçtı bende midem berbat durumda

Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta ile domates biber

Ara 1 bardak süt

Öğlen 1 simit,peynir,domates,salatalık,zeytin,2 bardak açık çay

Ara 1 tabak aşure

Akşam fırında tavuk kalça but,bol turp havuç salatası,2 dilim ekmek ve bir bardak ayran

Gece 1 çay bardağı sütlü kahve yanında birkaç bisküvi

Midene bisküvi dokunmuş olabilir yoksa diğer yediklerin hepsi sağlıklı şeyler. Akşam yemeği fazla gibi geldi bana ama biz dokuzdan sonra yediğimiz için öyle olabilir siz erken yiyorsanız süper menü. Dün kadın vardı evde temizlik için sabah erkenden evden kaçtım
Bir Cafe'de 2 kruvasan bir portakal suyuyla kahvaltı yaptım arada kaşarlı kurutulmuş domatesli tost ve bir bardak süt. Öğlen İskender yedim ekmeksiz. Sadece etlerini yedim. Yoğurtla. Ara bir küçük elma. Beş kaşık yulaf ve 100 ml süt. Akşam mantı vardı beş altı kaşık mantı yedim.

Evet canım akşam yemeği fazla idi o rahatsız etti tabiBiz yemeği oğlum okuldan gelir gelmez yiyoruz saat 6 da akşam yemeğine oturmuş oluyoruz..Avantajları olduğunu gibi dezavantajlarıda oluyor...Avantajı gece 12 de yatan biri olarak 6 saat önce yenen akşam yemeği artık erimiş oluyor dezavantajı o yemeğin üzerine mutlaka acıkıyor ıvoz zıvır birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorsun....

Neyse ki akşam 45 dakikalık bir yürüyüşe çıktım rahatladım :)

Seninde menün süpermiş afiyet olsun

Midem cayır cayır hala Son aylarda belli ben mahfolcam..

Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir 1 dilim kepek ekmeği domates biber bir bardak süt ve bir kaşık bal yedim....

sizin sıkılıymış evet. biz yemek seçmiyoruz. eşim saolsun bulduğunu yiyor. zaten calısıorum öle her öğün ayrı yemek yapamam yani. yemek bulduğuna şükretmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…