2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

sizin sıkılıymış evet. biz yemek seçmiyoruz. eşim saolsun bulduğunu yiyor. zaten calısıorum öle her öğün ayrı yemek yapamam yani. yemek bulduğuna şükretmesi lazım

Ben de eşimin sevdiği yemeklerin bir listesini yaptım. Oradan seçip pişiriyorum kendime göre değiştiriyorum falan

Midem cayır cayır hala Son aylarda belli ben mahfolcam..

Sabah 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir 1 dilim kepek ekmeği domates biber bir bardak süt ve bir kaşık bal yedim....

Kahvaltı için dışardaydık Osmanlı kahvaltısı adı altında bir kahvaltı yaptım birkaç kaşık bal bile yedim. Iki saat sonra şeker ölçümü yaptığımda şeker 50 çıktı

Kahvaltı için dışardaydık Osmanlı kahvaltısı adı altında bir kahvaltı yaptım birkaç kaşık bal bile yedim. Iki saat sonra şeker ölçümü yaptığımda şeker 50 çıktı

Afiyet olsun canım 50 şeker iyi sanırım değil mi?Demek çok etkilememiş....

Afiyet olsun canım 50 şeker iyi sanırım değil mi?Demek çok etkilememiş....

Bana yine de düşük geldi bundan sonraki ölçümlere bakayım bakalım. Hafta sonu geç kahvaltı yapınca öğle akşam yemeği birlikte oluyor. Yani iki öğün yiyebiliyorum. Aralarda meyve falan atıştırmaya çalışıyorum. Sence uygun mu böyle Duygu?

Bence gayet iyi canım zaten aralarda da sağlıklı şeyler atıştırıyorsan ne güzel meyve yoğurt ceviz fındık bu tarz şeyler bebek için çok besleyici..Sen zaten hep güzel besleniyorsun maşallah

Benim dünden yaptığım tavuğun haşlama suyu vardı..Ona şehriyeli terbiyeli tavuk çorbası yaptım..Yanına brokolim vardı havuç ile buharda onu haşladım....Bugün menümüz böyle..Dün tavuk yiyince bugün sebze olsun hafif geçsin istedim...

Öğlen 4 ceviz ile bir avuç kuru üzüm,1/2 portakal 1/2 mandalin yedim:)

Biraz önce 1 bardak süt içtim

Akşam 1 kase tavuk suyu çorba yanında zeytinyağlı limonlu brokoli salatası,1 kase yoğurt ve bir dilim ekmek yicem...

Gece de aklımda kocaman bir kırmızı elma var bakalım

Canım benim kahvaltı sonrası 1.saat kan şekerim 92..Her ay doktor ölçtürüyor..Bakalım bu ay kaç çıkacak pazartesi gidicem...92 iyi mi bilmiyorum ama doktor normal dedi...Ben daha hiç şeker yükleme yaptırmadım...

Bence gayet iyi canım zaten aralarda da sağlıklı şeyler atıştırıyorsan ne güzel meyve yoğurt ceviz fındık bu tarz şeyler bebek için çok besleyici..Sen zaten hep güzel besleniyorsun maşallah

Tamam o zaman. Zaten üç öğünü zorlayınca çok şiş hissediyorum. Yoğurdu pek yiyemiyorum ama sodalı ayran falan yapıyorum. Meyve de şeker artırmasın siye en fazla üç tane yiyorum. Aç kalmıyorum şimdilik bakalım

Senin menü de süper hafif olmuş afiyet olsun canım :)

1 saat 2 saat olayına takıldım. Dr uma ısrarla sordum 2 saat sonra bak dedi. Herkes 1 saat diyor. Bir ara hastaneye girince endokrine de bir görüneyim bakalım.

Yeter canım 3 meyve de süper bence fazlasına gerek yok:)

Senin menü de süper hafif olmuş afiyet olsun canım :)

Sağol canım ara sıra hafif yapıyoruz böyle :)))

1 saat 2 saat olayına takıldım. Dr uma ısrarla sordum 2 saat sonra bak dedi. Herkes 1 saat diyor. Bir ara hastaneye girince endokrine de bir görüneyim bakalım.

Bana da 1 saat dedi doktorum sağlık ocağı da aynı şekilde tasdikledi....

Bugün pazar kahvaltısı yaptık biraz çeşit olsun dedik:)Fazla kaçırdım ama öğle yemeğini es geçicem:)

Sabah 2 dilim kızarmış ekmek,2 dilim peynir tulum ve ezine,1 küçük sosis domatesli,2 yeşil 2 siyah zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 bardak taze sıkılmış elma suyu,bol domates salatalık ve 1 kaşık bal

Biraz önce 1 kase aşure yedim

Akşam bir kase çorba içicem yanında ne olur bilmem ama kahvaltıdan dolayı hafif geçicem.....

Bende inanılmaz baş ağrıları çekiyorum muhtemelen tansiyon çıkıyor ne yapmak lazım acaba?

Bende inanılmaz baş ağrıları çekiyorum muhtemelen tansiyon çıkıyor ne yapmak lazım acaba?

ya bas agrisinin ondan olduguna emin misin bu ara benim de cok agriyor basim hatta her sabah bas agrsiyla uyanıyorum tum alin bölgemde baskin bir agri ama tansiyonum aksine dusuk seyrediyor bu ara kafama takildi simdi bu

Sabah oglene dogru salcali tost portakal suyu ile arada biraz meyve aksam da bol yogurtlu manti yedim hararet basinca bir bardak kola ictim. Birazdan da meyve yerim yine elma muhtemelen s

Ben habire soda limon içiyordum bir limonu sıkıyordum tansiyonum düşüyormuş meğer. Tuzlu ye dedi Dr ama soda limondan vazgeçemiyorum tadı çok güzel

Sabah iki dişim tam bugday ekmeği bir haşlanmış yumurta bir dilim kadar peynir dört tane yeşil biber ve sütlü çay.
Ara 1 elma
Öğlen üç dilim tam bugday ekmeği üzeri kaşar ve biber fırında, üç kaşık yoğurtla hazırlanmış sodalı ayran
Ara 1 Trabzon hurması
Ara 1 limonlu tuzlu ayva
Akşam organik marketten aldığım sebze çorbasını yapmıştım sütle ama birkaç kaşık yiyebildim tadını beğenmedim iki dilim tam bugday ekmeğine peynir ve biberli sandviç yaptım bir bardak sütle yedim.

ya bas agrisinin ondan olduguna emin misin bu ara benim de cok agriyor basim hatta her sabah bas agrsiyla uyanıyorum tum alin bölgemde baskin bir agri ama tansiyonum aksine dusuk seyrediyor bu ara kafama takildi simdi bu

Canım gebelikte baş ağrısı Allah korusun Gebelik zehirlenmesi (preeklampsi) en büyük göstergesi..Benim korkum bu..Yarın doktora gidicem bakalım sorcam...

Sabah çok güzel kahvaltı yapınca öğlen 1 kase aşure ile geçiştirdim..Aslında akşam çorba ve hafif birşeyler düşünüyordum ama oğlum pide isteyince evde iç hazırladım ve kıymalı yumurtalı pide yaptırdık...

Akşam yemeğinde bol yeşillik ile 1 kıymalı yumurtalı pide yanında bir bardak fanta içtim.....

günaydın bayanlar , hamişler anne adayları
biz haftasonu güzel beslendik. hem cuma akşamı hem de pazar akşamı balık yedik. cumartesi de tavuk patates kızartması ve pilav. cmrt sabahı gözleme kahvaltı tabiki haşlanmış yumurtam. pazar sabahı da misafir vardı. poğaça, kıymalı börek sucuklu yumurta götürdüm valla. aralarda da mandalina yedim.
2 kilo almışım bu hafta da 1 kilo alırım herhalde 3 kilo ile bu ayı da devirmiş olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…