Yok artık daha neler o bence biraz sallamış işi...Benim her hafta gelen kadınım saat 9 da bende olur....Saat 10.30 a kadar ütü yapar ve 10.30 temizliğe başlar..Balkonum komple cam balkon...Ve salon kapım boydan boya sürgülü cam...İki haftada 1 mutlaka tüm evin camları silinir halılar süpürülür balkona atılır tüm parkeler silinir toz alınır banyolar temizlenir....
Her hafta geldiği için bir hafta komple mutfak dolapları iner bir hafta banyo dolapları 1 hafta kapılar 1 hafta avizeler derken evim her daim pırıl pırıldır...Ve 9 da gelir akşam 6 da gider2 senedir beraberiz...Bence sen o kadını acil değiştir canım yazık hem parana.....
Benim eşim asla başkasının elinden yemek yemez hele ki temizliğe gelen kadından asla yemez çok titizdir bu konularda...Dolayısıyla doğumdan sonra aylık olarak gelecek bana maaşla çalışacak ama yine de yemekleri ben yapıcam
günaydın bayanlar. ben bugün işe geç kaldım. arkadaşım aradı da uyandım.
ama kahvaltı yapmadan çıkamam. tost yaptım hemen tam tahıllı ekmekle ve sütümü içtim çıktım.
ben kadın almıyorum. evi düzenli tutmaya çalışıyorum. ütü ev silme olayını genellikle cmrt yapıyorum. pazar dinleniyorum. yemek yapma toz alma gibi işlemleri de haftaiçi yapıyorum. cam silme gibi büyük olayları da eşimle boş vakitte yapıyoruz. şuana kdr birine ihtiyaç duymadım ama artık ağırlaşmaya başladım. idare edemezsem birini haftalık almayı düşünüyorum. doğumdan sonra kaynanam bizde olcak zaten o yapar.
Var ya sana gelen kadına hayran kaldım. Mutfak dolaplarını sildirmeyi istiyorum ama bitiremiyor ki işine desem bişey söylüyor. Bundan sonra evden gitmeden önce yazıp eline liste vericek yaptı yaptı artık. O kadar sinir oluyorum ki ütüyü bile konuşmuştuk hiçbişey yapmıyor. Balkon bizim de yarı cam dışarısı görünmüyor artık. Evde yokum diye midir nedir sadece siliyo süpürüyo gidiyo iki gün sonra ev toplanmaya başlıyor.
Canım paraya ihtiyacı olan çok insan var sonuçta hayrına bir iş yapmıyor...Kesinlikle tavrını koy....Ben mesela o kadar iyi olmasına rağmen bazen salınca kendini hemen toparlıyorum...Mesela bazen özellikle gidip biryerleri kontrol ediyorum hiç aklına gelmeyen bir yeri...Sonra diyorum burayı ne zaman yaptın en son:)Hemen geriliyor takipte olduğunu anlıyor..Abla bu hafta yapmadım diyor..Her hafta yap atlama diyorum.Normalde kontrol etmem zaten kendini belli ediyor...Cam buğulu kalsın mesela haftaya derim camlar iyi olmamış deterjandan mı senden mi?Bozarım yani...Yoksa klasik hemen salıyorlar....Uzun lafın kısası paranla rezil olma canım..Al karşına böyle devam ederse bırakacağını söyle...Ve emin ol yeri dolar.....
Bugün öğlen dünden kalan ıspanak graten ve biraz e sotem vardı.Bir tabak kadar etti hepsi..Yanında bir kase yoğurt ve bir dilim çavdar ekmeği ile yedim..
Ara da bir aşure yedim..
Ve akşam zeytinyağlı barbunya yanına bir kase cacık ile bir dilim çavdar ekmeği yedim....
Biraz önce çay demledim 2 bardak çok açık çay ile bir kaç bisküvi yedim....
Bugün menüm gayet sağlıklı oldu valla takdir ettim kendimi:)
Selammm bugünün dokümani bizde söyle; )
Okula gitmeden bir fincan sütlü salep
Kahvaltıda simit cay
arada yarim çikolata
oglen evdeydim iki yumurtali omlet kahvaltilik yedim cay yine
arada bir elma
aksam esimle kiz kahvaltı gibi isteyince bugun full kahvaltıya döndü benim için patates kizartmasi ve domates soslu sucuk ilavesi ile yine kahvaltılik ve bol tahin pekmezle pide yedim gelsin kilolar bugün
Birazdan trabzon hurma yerim bir de tükkani kaparz sonra
Kesinlikle yap canım yazılı ver gerekirse..En kötü senden bilsin istemiyorsan eşim laf etmeye başladı de ona at topu çok titiz de falan:)Umarım düzelir...Tamam canım. Ben de başından beri çok saldım eve biri gelse günlük temizliğin ötesinde temizlik yok mahcup olan ben olucam. Bundan sonra hem söyleyip hem de yazılı vericem bakalım. Gelen kadın bir de benimle aynı yaşta yüz verdikçe benim herşeyime karışmaya başladı. Onun için de sert olmam lazım.
Çok iyiymiş gerçekten.
Litchi o hanım bildiğin sen yokken oturup tv izliyordur evde benden sana söylemesi.Bence eve kamera sistemi kurdurduğunuzu falan söyleyin bebeğe hazırlık olarak güvenlik için.Ben de izleyebiliyorum arada işteyken falan de kadına.Gözünü bir korkut bakalım napıyor bu lafından sonra.Böyle insanlara sinir oluyorum.Bana da haftada 2 kere geliyor bir hanım, hem temizlik hem ütü, daha yeni başladık.Her şeyi doğal olarak bana soruyor beğenmediğim bir şey olursa söylüyorum düzeltiyor falan.Ama ben de evde olmasam ne yapardı bilemiyorum tabi.Sen bu hanımı bir silkele kendine çeki düzen versin olmaz öyle iş.Var ya sana gelen kadına hayran kaldım. Mutfak dolaplarını sildirmeyi istiyorum ama bitiremiyor ki işine desem bişey söylüyor. Bundan sonra evden gitmeden önce yazıp eline liste vericek yaptı yaptı artık. O kadar sinir oluyorum ki ütüyü bile konuşmuştuk hiçbişey yapmıyor. Balkon bizim de yarı cam dışarısı görünmüyor artık. Evde yokum diye midir nedir sadece siliyo süpürüyo gidiyo iki gün sonra ev toplanmaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?