Bugün sabah pazar kahvaltısı adı altında biraz değişiklik yaptım:)
Afyondan gelen çok özel bir sucuğumuz var onunla sucuklu kaşarlı yumurta yaptım..Hamileliğimde hiç yememiştim...3 ,nce dilim kestim..Yanında bir bardak süt ve bir dilim ekmek bol domates salatalık ile yedim....
Birde türk kahvesi keyfi yaptım....Bugün akşam balık düşünüyoruz ya bakalım....
Sucuk piştikten sonra bir de sağlıklı ve nereden alındığı bilindikten sonra hiç sorun değilmiş. Ben de arada pastırma yiyorum. Bugün sabah bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, 2 kaşık tahinpekmez, 2 dilim tam bugday ekmeği ve sütlü çay
Ara bir elma
Öğlen kaşarlı simit, sütlü çay
Ara bir avuc kabak çekirdeği
Ara bir Trabzon hurması
Ara bir ayva
Akşam saç kavurma, çoban salata, ekmek
Biraz ay ve kabak çekirdeği
Evet en masumu sucukmuş ama benim doktorum kesinlikle yeme dedi..Yine de yedim işte ben az yenen hiç birşeyn zararı olacağını sanmam.....
Bugün menün harika tam benlik olmuş:)Afiyet olsun:)
Akşam biraz geç yedik ama olsunaslında hep akşam yemeklerimiz geçe kalıyor 9 gibi yiyoruz daha erkene çekebilsem iyi olacak ama çekemedim.
Çok geç evet ama demek alıştın dayanabiliyorsun....Biz gene 6 da sofradayız ya bu seferde erkenden acıkıyor insan
Aslında geç yemeyi hiç sevmiyorum ama alışmak zorunda kaldım işte. Hafif de yemiyoruz ki.
Sabah ik yumurtadan tereyağlı omlet peynir zeytin domates cay bir bardak portakal suyu uc dilim ekmekle kahvaltı
Arada cips.kola kacamak yaptim kimseler duymasin
bir elma bir trabzon hurma simdi yedim
aksama kararszim tarhana çorbası yapicam belki pizza da yapabilirim gerci canm brokoli de çekti bol limonlu karman corman fikirler var yani kafamda:)
Tam benliksin sen karman çorman:)Ama bu kötüenme tarzıyla nasıl az kilo almayı başarıyorsun bir tek onu anlamıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?