2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sucuk piştikten sonra bir de sağlıklı ve nereden alındığı bilindikten sonra hiç sorun değilmiş. Ben de arada pastırma yiyorum. Bugün sabah bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, 2 kaşık tahinpekmez, 2 dilim tam bugday ekmeği ve sütlü çay
Ara bir elma
Öğlen kaşarlı simit, sütlü çay
Ara bir avuc kabak çekirdeği
Ara bir Trabzon hurması
Ara bir ayva
Akşam saç kavurma, çoban salata, ekmek
Biraz ay ve kabak çekirdeği

Evet en masumu sucukmuş ama benim doktorum kesinlikle yeme dedi..Yine de yedim işte ben az yenen hiç birşeyn zararı olacağını sanmam.....
Bugün menün harika tam benlik olmuş:)Afiyet olsun:)

Evet en masumu sucukmuş ama benim doktorum kesinlikle yeme dedi..Yine de yedim işte ben az yenen hiç birşeyn zararı olacağını sanmam.....
Bugün menün harika tam benlik olmuş:)Afiyet olsun:)

Akşam biraz geç yedik ama olsun aslında hep akşam yemeklerimiz geçe kalıyor 9 gibi yiyoruz daha erkene çekebilsem iyi olacak ama çekemedim.

Akşam biraz geç yedik ama olsun aslında hep akşam yemeklerimiz geçe kalıyor 9 gibi yiyoruz daha erkene çekebilsem iyi olacak ama çekemedim.

Çok geç evet ama demek alıştın dayanabiliyorsun....Biz gene 6 da sofradayız ya bu seferde erkenden acıkıyor insan

Selam kızlar herkese iyi haftalar...Haftasonu biraz fazla kaçırınca bugün dikkat edeyim dedim...

Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim tuzsuz beyaz peynir,4 zeytin,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık,1 bardak meyve suyu

Ara:1/2 muz,2 ceviz,3 4 fıstık

Öğlen 1 kaşarlı tost yanında meyve suyu 1 bardak

Ara:1 kase aşure

Akşam 1 tabak fırında karnıbahar ekmeksiz,2 kaşık yoğurt.....

Gece dayanamazsam bir meyve yicem birde 1 çay bardağı sıcak süt...

Aslında geç yemeyi hiç sevmiyorum ama alışmak zorunda kaldım işte. Hafif de yemiyoruz ki.

Canım sen çok dikkat ediyorsun bence daha ne kadar hafif yiyebilirsin..Çokta sıkma kendini bence gayet sağlıklı yemek yiyorsun maşallah ....

Sabah
3 dilim ekmek, domates, salatalık, omlet
Zeytin ve yeşil zeytin
3 dilim peynir
2 bardak açık çay
1 tatlı kaşığı bal

Ara
1 nar
Ve 1 kase yogurt

Ara
1 eti puf

Akşam
1 kepçe etli türlü
5 kaşık bulgur pilavı

Bugün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak meyve suyu
3 zeytin
domates salatalık
1 kaşık bal

Ara 2 tam ceviz biraz üzüm

Öğlen karışık tost ev yapımı yanında bir bardak kola

Akşam etli nohut bir porsiyon yanında 1 kase yoğurt bir dilim tam tahıllı ekmek

1 dilim pasta en sevdiğim vişne çikolata bulunca kaçırmadım:)

Sabah meyvesuyu simit
öğlen mercimek köftesi salata veli ikramiydi
arada bir cikolata
aksam hamsi bol kasik salata ve kola ictim yine
Bir elma yedim bir de supangle yemeyi düşünüyorum kismetse

dün öğlen ezogelin çorba, patlıcan musakka ve patates püresi yedim. akşama da mercimek çorba bulgur pilavı yoğurt mandalina yedim.
bu sabah işe erken geldim. o yüzden salçalı tost yaptım kendimi yanında çayla işyerinde onu yedim. öğleye doğru kesin acıkırım. akşama da balık salata var.

Sabah kızarmış iki dilim ekmek, biri bol nutellalı

Bol ezine peynir, salatalık,krem peynir

1 bardak şekersiz çay.

Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 sütlü yumurta,1 bardak süt,2 zeytin,1 kaşık bal,1 dilim peynir

Öğlen 1/2 dilim tiramisu 1 kahve dışardaydım:)

Evet geldim 4 gibi 2 3 dal kadar kaşarlı karnıbahar 1/2 dilim ekmek kepek ekmeği 3 kaşık yoğurt

Akşamda dünden kalan etli nohutum var yanında tavuk suyuna pilav yapıyorum:)Yoğurt ile onu yicem:)

Gece meyve ya da aşure:)Çok tatlı mı yiyorum ne....

Sabah meyvesuyu simit
arada bir dilim kek
oğlen hamburger ayran
ikindide bir metro cikolata
aksam tavuksuyu corba yesillik biraz pide ve firin sutlac

sabahı yazmıştım.

Öğlen ; Lazanya.

Arada iki koca bardak ballı günlük süt.

Akşam; Yayla çorbası,kabak dolması yanında bol yoğurt.

dün öğlen lahmacun ayran yaptık. öğleden sonra 1 muz ve yaş pasta yedim.
akşama balık salata.
sabah klasik kahvaltı. öğlene de evden yufka böreği getirdim ayranla onu yicem.
akşama da düğün çorbası, güveç pilav var.

Sabah ik yumurtadan tereyağlı omlet peynir zeytin domates cay bir bardak portakal suyu uc dilim ekmekle kahvaltı
Arada cips.kola kacamak yaptim kimseler duymasin
bir elma bir trabzon hurma simdi yedim
aksama kararszim tarhana çorbası yapicam belki pizza da yapabilirim gerci canm brokoli de çekti bol limonlu karman corman fikirler var yani kafamda:)

Tam benliksin sen karman çorman:)Ama bu beslenme tarzıyla nasıl az kilo almayı başarıyorsun bir tek onu anlamıyorum:))

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1dilim tereyağlı ekmek,3 zeytin,1 bardak süt,1 kaşık bal

Öğlen 1 tost ekmeğine karışık sandviç:)Yanında 1 bardak fanta

Ara :1 /2 kase aşure eşimle yarı yarıya yaptık
2 ceviz

1 mandalin ve yarım portakal

Akşam tavuk suyuna şehriye çorbası 1 kase,ekmeksiz fırın tavuk göğüs kısmından ve yanında 2 3 kaşık kadar pilav ve 1 bardak fanta yine

Tam benliksin sen karman çorman:)Ama bu kötüenme tarzıyla nasıl az kilo almayı başarıyorsun bir tek onu anlamıyorum:))

Benimki tamamen yetisememekten ileri gelen koyver gitsin durumu:) normal zamanda iyi kotu saglikli bir menum olurdu cocuk var diye son zamanlrda gucum istegim yok iste maksat karin doysun hayatta kalmak icin ne bulursan ye felsefesine takiliyoz mecburen
kilo aliyom kiz almam mi iki haftada iki kg almisim toplmda etti mi 7 zaten kilom vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…