2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Dünden beri biraz yumuşamıştım liste vericem de çok yazmayayım belki yorulur diyodum da dediğin gibi bir silkelenmeye ihtiyacı var. Verdiğim para az değil günlük temizlik için vermiyorum o parayı.

Dünden beri biraz yumuşamıştım liste vericem de çok yazmayayım belki yorulur diyodum da dediğin gibi bir silkelenmeye ihtiyacı var. Verdiğim para az değil günlük temizlik için vermiyorum o parayı.
ee yani az olsa da sonuçta para kolay kazanılmıyor ki.Sen hamile halinle işe gidiyorsun, yumuşak yüzlü olmamak lazım yoksa anında gevşiyorlar.Senin onu takip ettiğini bilsin, bir de başka birisi hiç mi yok değiştirsen madem bu hanımı?

Birisi varmış yakında bakalım onu da bir ara çağırıp memnun kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum. Yakında olması işime gelir bazen diğeri saat 10 da falan geliyor.

Birisi varmış yakında bakalım onu da bir ara çağırıp memnun kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum. Yakında olması işime gelir bazen diğeri saat 10 da falan geliyor.
Bence de bir dene bakalım.Saat 10 da geç geliyormuş, ay sinir oluyorum böyle rahat insanlara.Benim bundan önceki hanım da aynı senin anlattığın gibiydi.Önce 1 saat kahvaltı yapardı öğle arası yemek 1 saat aralarda uzun uzun molalar zaten hemen yolladım, iş yetişmiyordu bir de çok konuşuyordu.İyi birini bulmak da gerçekten zor inşallah bulursun en kısa zamanda lohusalığında da destek olur sana.

Zaten bunun en çok beni etkileyen kısmı çok konuşması. Özelime çok karışmaya başladı bebişi anlamasın diye evden kaçıyorum resmen. Biraz önce de bir kondisyon bisikletim vardı onun ekran kısmının takılı olduğu yerin kırılmış olduğunu gördüm. Çok canım sıkıldı bana da söylemedi böyle böyle oldu diye. Bunu genel temizlik için tutup diğeriyle de haftada bir günlük temizlik ve yardıma almayı düşünüyordum bakalım Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Akşam yemeğinizi beğendim ben küçükken de yakında fırın vardı annem hazırlardı içini babam pişirtirdi. Burda öyle bir şansım yok. Dışardan isteyelim bu akşam diyorum ama ne istesek ki güzel pide lahmacun falan yapmıyorlar burda. Aslında hiç güzel yemek yapan biryer bulamadık. Belki kumpir isteriz onda da içine girenler yüzünden sadece patates yiyomuşum gibi oluyor yaw. Mado açılmış ordan bişey isteyebilir miyim bir bakayım.

Sabah simit meyvesuyu
arada birtane cikolata
oglen hamburger ayran
ikindide ceviz kuru kayisi badem
aksam lahmacun ayran yesillik
gece bir elma bir muz
su saat olmus hala acim ; (

Canım zor ama çok canın çekiyorsa pınar gibi markaların hazır donmuş ürünleri oluyor..Gerçi sen donmuş yemiyorum demiştin galiba....Ama yinede bir alternatif aklında olsun...

Eve gelen temizlikçi kadınların ortak özelliği çok konuşmaları sanırım..Benim ki ne kadar iyi olsa da bütün sülalesinin hayat hikayesini anlatır...Tabi otururken değil çalışırken anlatır..Ben dinlemem yüzüne bile bakmam ama yinede alınmaz:)))
Allahtan tok gelir kahvaltı yapmaz vakit kaybı olmaz..Öğlende klasik evde tost yaparız yanında ayranla içecekle yer toplam yarım saat....Molası bu kadar...9 dan 6 ya kadar yalnızca yarım saat dinleniyor tek şansım o sanırım....

Gece meyve yemedim hazır bugün ucunu kaçırdım birde Profiterol yiyeyim dedim:)Zevkle yedim ama pişmanmıyım evet pişmanım...Hem pide hem bu kadar yoğun tatlıÇok seviyorum ama yiyince pişman oluyorum ya of

Bugün hava iyice soğudu İzmirde..Ve aniden benim tatlı krizlerim geri geldiNe güzel 10 gündür uğramıyordu bana zor tutuyorum kendimi..Bugün itibariyle tam 11 kiloya ulaştım..Umarım 15 16 ile bitirmek nasip olur.....Razıyım...

Sabah 2 kuru kayısı,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim ezine peynir,domates salatalık ve 1 bardak süt....

Ara 1 kestane şekeri,fındıklı çikolata 1 kalıbı üçe böldüm 1/3 ü kadar.....

Öğlen 1/2 porsiyon kıymalı yumurtalı pide dünden kalmıştı...

Akşam oğlumu avm ye götürücem ve orda burger yicem..Kola içmeden ayran hamburger yemeyi düşünüyorum bakalım başaracakmıyım

bu sabah misafir vardı bizde. 1 dilim kıymalı pide. peynirli sigara böreği haslanmıs yumurta ve kahvaltılıklar.
o kdr yıyınce bı daha aksama yedim. mercimek corba beyaz etli lahana sarması kesme makarna yogurt salata.

9dan 6 ya çok iyi çalışıyormuş. Bizimki kahvaltıyı da öğlen yemeğini de bizde yapıyor. İstediğimi yapsa yemesine bişey demiyorum ama ne zaman bişey istesem bişey söylüyor. Bebişi daha bilmiyor önceden kaybımızı biliyodu birsürü şey söylemişti ben şöyle böyle yapmışım da ondan olmuş. Zaten üzülüyodum iyice üzğlmüştüm şimdi konuşturmamak adına kaçıyorum ondan görmesin diye :)

Hareketli geçen günlerde yediklerimizden pişman olmayalım canım. Çünkü enerji gerekiyor ve hepsini yakıyoruz kesin.

Dün tamamen karbonhidrat günüydü
Sabah bir peynirli Poğaça yarım açma bir bardak portakal suyu
Ara bir elma
Öğle kıymalı börek (100-150 g kadar), bir bardak portakal suyu
Ara bir tane rulo kat
Akşam mantı, limonlu soda
Ara bir avuç kabak çekirdeği

Hareketli geçen günlerde yediklerimizden pişman olmayalım canım. Çünkü enerji gerekiyor ve hepsini yakıyoruz kesin.

Bende senin yediğin kadar az yesem inan hiç pişman olmazdım:)))

Canım yaksak 11 kiloyu nasıl alcaz demek ki yakmıyoruz ki alıyoruz:)Hata dünki yemeğin üzerine 11 kilo 100 gramıda var şimdi:)

Karnın hala farkedilmeyecek kadar küçük mü Ben doğuma hazır gidecek gibi bir karna sahibim.....

Bugün sabah pazar kahvaltısı adı altında biraz değişiklik yaptım:)

Afyondan gelen çok özel bir sucuğumuz var onunla sucuklu kaşarlı yumurta yaptım..Hamileliğimde hiç yememiştim...3 ,nce dilim kestim..Yanında bir bardak süt ve bir dilim ekmek bol domates salatalık ile yedim....

Birde türk kahvesi keyfi yaptım....Bugün akşam balık düşünüyoruz ya bakalım....

Akşam yemeğinde sardalya fileto söyledik....Bol salata ve yeşillik ile 2 dilim ekmek yedim yanında...
Üzerine bir kase aşure götürdüm yine:)

Bugünlük bu kadar yeter zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…