Litchi o hanım bildiğin sen yokken oturup tv izliyordur evde benden sana söylemesi.Bence eve kamera sistemi kurdurduğunuzu falan söyleyin bebeğe hazırlık olarak güvenlik için.Ben de izleyebiliyorum arada işteyken falan de kadına.Gözünü bir korkut bakalım napıyor bu lafından sonra.Böyle insanlara sinir oluyorum.Bana da haftada 2 kere geliyor bir hanım, hem temizlik hem ütü, daha yeni başladık.Her şeyi doğal olarak bana soruyor beğenmediğim bir şey olursa söylüyorum düzeltiyor falan.Ama ben de evde olmasam ne yapardı bilemiyorum tabi.Sen bu hanımı bir silkele kendine çeki düzen versin olmaz öyle iş.
ee yani az olsa da sonuçta para kolay kazanılmıyor ki.Sen hamile halinle işe gidiyorsun, yumuşak yüzlü olmamak lazım yoksa anında gevşiyorlar.Senin onu takip ettiğini bilsin, bir de başka birisi hiç mi yok değiştirsen madem bu hanımı?Dünden beri biraz yumuşamıştım liste vericem de çok yazmayayım belki yorulur diyodum da dediğin gibi bir silkelenmeye ihtiyacı var. Verdiğim para az değil günlük temizlik için vermiyorum o parayı.
ee yani az olsa da sonuçta para kolay kazanılmıyor ki.Sen hamile halinle işe gidiyorsun, yumuşak yüzlü olmamak lazım yoksa anında gevşiyorlar.Senin onu takip ettiğini bilsin, bir de başka birisi hiç mi yok değiştirsen madem bu hanımı?
Bence de bir dene bakalım.Saat 10 da geç geliyormuş, ay sinir oluyorum böyle rahat insanlara.Benim bundan önceki hanım da aynı senin anlattığın gibiydi.Önce 1 saat kahvaltı yapardı öğle arası yemek 1 saat aralarda uzun uzun molalar zaten hemen yolladım, iş yetişmiyordu bir de çok konuşuyordu.İyi birini bulmak da gerçekten zor inşallah bulursun en kısa zamanda lohusalığında da destek olur sana.Birisi varmış yakında bakalım onu da bir ara çağırıp memnun kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum. Yakında olması işime gelir bazen diğeri saat 10 da falan geliyor.
Bence de bir dene bakalım.Saat 10 da geç geliyormuş, ay sinir oluyorum böyle rahat insanlara.Benim bundan önceki hanım da aynı senin anlattığın gibiydi.Önce 1 saat kahvaltı yapardı öğle arası yemek 1 saat aralarda uzun uzun molalar zaten hemen yolladım, iş yetişmiyordu bir de çok konuşuyordu.İyi birini bulmak da gerçekten zor inşallah bulursun en kısa zamanda lohusalığında da destek olur sana.
Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 bardak su
Kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim tulum peyniri,domates salatalık,1 bardak süt ve 1 çay kaşığı sarelle yedim..
Birazdan 2 tam ceviz ile bir çorba kaşığı kadar kuru üzüm yicem
Öğlen dünden kalan zeytinyağlı patlıcanım var 1 tabak patlıcan yanında yoğurt ile 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam içini kendim hazırlayacağım kıymalı yumurtalı pide ile ayran içicem:)
Gece de meyve yerim :)
Akşam yemeğinizi beğendim ben küçükken de yakında fırın vardı annem hazırlardı içini babam pişirtirdi. Burda öyle bir şansım yok. Dışardan isteyelim bu akşam diyorum ama ne istesek ki güzel pide lahmacun falan yapmıyorlar burda. Aslında hiç güzel yemek yapan biryer bulamadık. Belki kumpir isteriz onda da içine girenler yüzünden sadece patates yiyomuşum gibi oluyor yaw. Mado açılmış ordan bişey isteyebilir miyim bir bakayım.
Eve gelen temizlikçi kadınların ortak özelliği çok konuşmaları sanırım..Benim ki ne kadar iyi olsa da bütün sülalesinin hayat hikayesini anlatır...Tabi otururken değil çalışırken anlatır..Ben dinlemem yüzüne bile bakmam ama yinede alınmaz:)))
Allahtan tok gelir kahvaltı yapmaz vakit kaybı olmaz..Öğlende klasik evde tost yaparız yanında ayranla içecekle yer toplam yarım saat....Molası bu kadar...9 dan 6 ya kadar yalnızca yarım saat dinleniyor tek şansım o sanırım....
Bugün hava iyice soğudu İzmirde..Ve aniden benim tatlı krizlerim geri geldiNe güzel 10 gündür uğramıyordu bana zor tutuyorum kendimi..Bugün itibariyle tam 11 kiloya ulaştım..Umarım 15 16 ile bitirmek nasip olur.....Razıyım...
Sabah 2 kuru kayısı,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim ezine peynir,domates salatalık ve 1 bardak süt....
Ara 1 kestane şekeri,fındıklı çikolata 1 kalıbı üçe böldüm 1/3 ü kadar.....
Öğlen 1/2 porsiyon kıymalı yumurtalı pide dünden kalmıştı...
Akşam oğlumu avm ye götürücem ve orda burger yicem..Kola içmeden ayran hamburger yemeyi düşünüyorum bakalım başaracakmıyım
Hareketli geçen günlerde yediklerimizden pişman olmayalım canım. Çünkü enerji gerekiyor ve hepsini yakıyoruz kesin.
9dan 6 ya çok iyi çalışıyormuş. Bizimki kahvaltıyı da öğlen yemeğini de bizde yapıyor. İstediğimi yapsa yemesine bişey demiyorum ama ne zaman bişey istesem bişey söylüyor. Bebişi daha bilmiyor önceden kaybımızı biliyodu birsürü şey söylemişti ben şöyle böyle yapmışım da ondan olmuş. Zaten üzülüyodum iyice üzğlmüştüm şimdi konuşturmamak adına kaçıyorum ondan görmesin diye :)
Karnın hala farkedilmeyecek kadar küçük müBen doğuma hazır gidecek gibi bir karna sahibim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?