2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

7 kilodan ne olur be kuzum doğuma geldik nerdeyse :)
Ben aldım 11

Sabah kahvaltıda 2 kuru kayısı,1 dilim çikolatalı ekmek,1 dilim beyaz peynir ile bir bardak süt içtim.....

sabah kalktım bir avuç fındık yedim. şimdi kaşarlı tost yiyeceğim.
akşama dünden kalma mercimek çorbam var onun yanına ıspanak yemeği yapıcam :) buraya fazla bakmıyorum maşallah siz düzenli besleniyorsunuz :)

sabah kızarmıs ekmek tarayag yumurta bal peynır vs.
ogleye de pıde yıcem kısmetse ayranla. ıkındıye 1 tane muzum var.
aksama da dunku menum var yıne.

Sabah iki yumurta, bir dilim ekmek ve şekersiz çay,

Öğlen domates çorbası bir dilim ekmek,

İki bardak süt bir browni

Akşama da balık çorbası , levrek ve salata düşünüyorum kısmetse.

Sabah simit meyvesuyu onlar da zoraki bugun cok mide bulantim vardi niye bilmiyorum
Öğlen bu yüzden bisey yiyemedim bir limonlu soda yaninda birkaç yulafli biskuviyle gecstrdim
aksam günler sonra ev yemegi yaptim zorladim kendimi dün brokoli yapamamstm pizza yapinca bugun canim cok cekti bol limonlu brokoli yaptim tarhana çorbası vardi zaten kizanim bulgur pilavi istedi onu da pisirdim yogurt da yedim coook saglıkli bir menü gördü midem sonunda şükür yarabbm:)

Bugün öğlen dışardaydım..
1 porsiyon köfte ile piyaz yedim..Yanında kola içtim bir bardak...

Akşam evde pratik olsun diye sucuklu kaşarlı yumurta ve bir dilim tahıllı ekmek yedim..Yanında 2 zeytin...

Biraz öncede 2 3 tane bisküvi yedim....

Bugün sabah 1 bardak süt,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tulum peyniri,domates salatalık,2 zeytin,1 kaşık sarelle....

Ara 4 ceviz 1 avuç kadar kuru üzüm

Öğlen 1 porsiyon yoğurtlu soslu iskender yanında yarım bardak fanta

Ara: 10 tane fıstık 10 tane fındık
1 mandalin
1/2 elma
1 portakal

Akşam 2 peynirli milföy ile 2 bardak çay

Bugünlük bu kadar

Sabah bol peynir uc dört tane küçük salatalık ballı kaymakli ekmek ve cay
oglen disarda günümüz vardı agirlik yogurtlu meze grubu kısır iki uc sigara böreği ve pasta tabii bol bol cay
aksam yemege yer olmadigi için pas gectim
az önce acıkır gibi olunca iki bardak kadar boza ictim doyurdu fazlasıyla

Selamlar iyi pazarlar arkadaşlar:)

Bugün kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak süt,4 zeytin ve 1 kaşık tahin pekmez yedim....

Arada 2 tam ceviz biraz üzüm,3 4 badem şekeri ve kafeinsiz kahve içtim.....

Birazdan domates soslu tulum peynirli bir porsiyon makarna yicem yoğurtla......

Bu arada hızla kilo almaya başladım 12 kiloya ulaştım15 16 ile girsem bari doğuma razıyım

Sabah geç kalktım brunch gibi oldu.

Zeytinyağlı lor, sahanda peynirli yumurta,3 dilim tam buğday ekmek(doymuyorum!),1 fincan şekersiz çay,bol domates.

Öğlen yemeğim de akşam yemeğim gibi oldu , kuşbaşılı kaşarlı pide (8 aydır ilk defa) bol yeşillik, iki bardak ayran. Daha da yemem bugün bir şey belki meyva yerim biraz.

Sabah gec saatte klasik pazar kahvaltisi
oglen muz yedim galiba hatrlamiyorum:)
Aksam ekmek arasi köfte patates bir bardak kola eşliğinde
Sonrasında da kestane keyfi

Akşam yemeğinde burger big king menü yanında fanta ile

Gece 2 egler ile süt içtim bir bardak....

Günaydın iyi haftalar:)

Bugün 2 kuru kayısı yarım litre su içtim sabahtan içim yanıyor bugünlerde dolaptan içtim suyu:))

1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam tahıl ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 kaşık tahin pekmez ve 5 zeytin yedim...

Bir tane tek şekerli türk kahvesi ile keyif yaptım:)

Öğlen için bir fikrim yok fakat 1 tam tahıllı tost ile yanında bir bardak ayran düşüncem var bakalım:)

MErhabalar bende şubat annesi olacağım,

nasipse 15 şubatta doğumum :) ama yukarıda okuduğum gibi benimde mide bulantılarım çok ilk aylarda bu kadar olmamıştı şimdi daha da çok oluyor anlam veremedim bir türlü

Hoşgeldin canım hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için:)

Bu aylarda mide bulantıları,yanmalar ,ekşimeler normalmiş..Az kaldı inşallah hepsini atlatıcaz:)

ben haftasonu ıpın ucunu kacırdım. cmrt patates kızartması tavuk gazoz menusu yaptım.
pazar gunu de kıymalı yumurtalı kasar peynırlı pıde ve ayran menusu yaptım.
kahvaltılarda da 2 gun de menemen yedim.
aralarda da muz mandalina kivi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…