Akşam biraz geç yedik ama olsunaslında hep akşam yemeklerimiz geçe kalıyor 9 gibi yiyoruz daha erkene çekebilsem iyi olacak ama çekemedim.
ben de bu aralar saldım iice hiç sağlıklı beslenmiyorum. akşam salçalı kaşarlı tost yaptım bi de portakallı gazozla yedim. üstüne de cips yedim.
sabah standart kahvaltı. öğlen poğaça yicem kıymalı ve peynirli ve ayran. arada çikolata. akşama da tarhana ve kapuska yapcam inş.
Nutellasız bir hayat düşünemiyorumSelam kızlar
Bugün sabah 2 kuru kayısı ile 1 dilim tost ekmeği üzerine torku çikolata sürdüm tavsiye ederim bir daha nutella falan yemem:)Yanında 1 su bardağı süt
Kahvaltı kesmedi ara öğün gibi yaptım:) yarım simit 1 dilim kaşar iki üç zeytin ve 1 çay bardağı portakal suyu
Öğlen çeyrek kıymalı yumurtalı pide yanında bir kaç kaşık ıspanak bir bardak fanta
Arada 2 ceviz,biraz bisküvi bir çay bardağı süt
Akşam sardalya fileto 1 dilim ekmek yeşillik ile.....
Gece 2 kaşık spangle.....
Ne anlamsız yemişim bugün yazınca anlıyorum:))Azar azar ama çok yemişim gibi:)
Nutellasız bir hayat düşünemiyorumDaha mı güzel Torkununki?
Kesinlikle deneyeceğim canım, anlatımından ağzımın suyu aktı akacakHemde nasıl canım bir kere en önemlisi glukoz şurubu ile değil şeker pancarı ile yapıldığını özellikle iddia ediyor bu marka..Ve tüm ürünleri farklı lezzeti...Ben bisküvilerinden yoğurduna herşeyi denedim...Fiyatlar daha yüksek diğer markalara göre ama kalitesi tartışılmaz....Ne kadar doğal olduğunu donmamasından anlıyorsun zaten ev yapımı gibi :)Dene pişman olmazsın
Kesinlikle deneyeceğim canım, anlatımından ağzımın suyu aktı akacak
merhaba kızlar bende 2015 şubat annesi olacağım inşallah ama erken doğum riskim varbirde gebelik şekeri çıktı şimdi diyet yapıyorum 1 haftadır diyetten sonra açlık kş 102-103 tokluk 14olarda çıkıyo kadın doğum doktorum 150yi geçerse haberim olsun insülin başlayabiliriz dedi diyet nedeniyle hamur işi beyaz ekmek ve şeker tamamen yasak sadece bulgur pilavı yiyorum haliyle programım sağlıklı ancak hiçbir istediğimi yiyemiyorum aranızda benim gibi şekeri olan var mı sizin şekeriniz kaç çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?