2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sabah çavdar ekmeğine tost yanında süt
arada bir metro cikolata
oglen ayran hamburger klasik okul menüm
ikindide biraz tuzlu cubuk kraker midemi bastrsin diye yedim daha beter oldum
Aksam dışarda takildık yine domates çorbası iki dilim kusbasılı pide ve fırın sütlac yedim
yatmadan salep icerim belki bogazim fena çünkü

Sabah, tavada iki adet peynirli yumurta,iki dilim tam buğday ekmek

Öğlen kaşarlı domatesli tost ,

Akşam bulgur pilavı,taze fasulye,bol yoğurt

Gece yatmadan önce de 1 bardak sütümü içeceğim.

Merhaba kızlar:)

Bugün sabah 2 kuru kayısı 1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim ezine,1 kaşık sarelle

Öğlen 2 tam ceviz biraz kuru üzüm,1 tost kaşarlı salamlı ve yanında bir bardak portakal suyu

Arada biraz fındık fıstık yanında 1 bardak kola canım çekti:)

Akşam kıymalı yumurtalı pide ile yanında bir bardak ayran

Sabah bol limonlu ıhlamur simit
öğlen ekmek arasi köfte ve Şerbetli bir tatlı vardı ikram biraz onun tadına baktım
arada bir cikolata yine ve cay sonra biraz fındık
aksamustu bir fincan sütlü salep
akşam yemeği yine yapamdgmdan manti aldıkk sarimsakli bol yogurtla onu yedim

Akşam biraz geç yedik ama olsun aslında hep akşam yemeklerimiz geçe kalıyor 9 gibi yiyoruz daha erkene çekebilsem iyi olacak ama çekemedim.

Yer elmasını sormuştun galiba hangi topikti hatırlayamadım ama buraya yazayım dedim.Ben kerevizle birlikte yaparım çok da yakışır.Küp doğranmış kereviz birazcık sapından da koyuyoruz portakal dilimi küp ayva dilimi kuru kayısı ve yer elması hepsini az zeytinyağı ile pişsin hafif soğusun ohh miss.Şeker dersen kayısıyı çıkarabilirsin zaten yer elması kereviz iyi dengeler.

ben de bu aralar saldım iice hiç sağlıklı beslenmiyorum. akşam salçalı kaşarlı tost yaptım bi de portakallı gazozla yedim. üstüne de cips yedim.
sabah standart kahvaltı. öğlen poğaça yicem kıymalı ve peynirli ve ayran. arada çikolata. akşama da tarhana ve kapuska yapcam inş.

merhaba kızlar bende 2015 şubat annesi olacağım inşallah ama erken doğum riskim var birde gebelik şekeri çıktı şimdi diyet yapıyorum 1 haftadır diyetten sonra açlık kş 102-103 tokluk 14olarda çıkıyo kadın doğum doktorum 150yi geçerse haberim olsun insülin başlayabiliriz dedi diyet nedeniyle hamur işi beyaz ekmek ve şeker tamamen yasak sadece bulgur pilavı yiyorum haliyle programım sağlıklı ancak hiçbir istediğimi yiyemiyorum aranızda benim gibi şekeri olan var mı sizin şekeriniz kaç çıkıyo

Calisirken oyle oluyor canim karin tokluguna yiyorsun

Sabah simit ihlamur
öğlen ev yapimi kofteden hamburger ayran
ikindide elma ve biraz fındık
aksam için kavurmalı yumurta kahvaltılık şeyler Allah ne verdiyse artik biraz da börek almis esim bugün de böyle gecer gider
sonrası salep ve meyve ile tamamlarim inşallah

Sabah zeytinyağlı lor,2 dilim ekmek,nutella

Öğlen krem peynir, 2 dilim ekmek,yayla çorbası

Akşam karnıbahar yemeği

Yemek sonrası azcık profiterol, 1 bardak süt

Selam kızlar

Bugün sabah 2 kuru kayısı ile 1 dilim tost ekmeği üzerine torku çikolata sürdüm tavsiye ederim bir daha nutella falan yemem:)Yanında 1 su bardağı süt

Kahvaltı kesmedi ara öğün gibi yaptım:) yarım simit 1 dilim kaşar iki üç zeytin ve 1 çay bardağı portakal suyu

Öğlen çeyrek kıymalı yumurtalı pide yanında bir kaç kaşık ıspanak bir bardak fanta

Arada 2 ceviz,biraz bisküvi bir çay bardağı süt

Akşam sardalya fileto 1 dilim ekmek yeşillik ile.....

Gece 2 kaşık spangle.....

Ne anlamsız yemişim bugün yazınca anlıyorum:))Azar azar ama çok yemişim gibi:)

Nutellasız bir hayat düşünemiyorum Daha mı güzel Torkununki?

Nutellasız bir hayat düşünemiyorum Daha mı güzel Torkununki?

Hemde nasıl canım bir kere en önemlisi glukoz şurubu ile değil şeker pancarı ile yapıldığını özellikle iddia ediyor bu marka..Ve tüm ürünleri farklı lezzeti...Ben bisküvilerinden yoğurduna herşeyi denedim...Fiyatlar daha yüksek diğer markalara göre ama kalitesi tartışılmaz....Ne kadar doğal olduğunu donmamasından anlıyorsun zaten ev yapımı gibi :)Dene pişman olmazsın

bu sabah klasik kahvaltı yumurtam olmazsa olmaz.
yanıma poğaça aldım artık öğlene kdr acıkıyorum bazen atıştırıyorum.
öğleye köfte ekmek ayran var.
öğleden sonra çikolata var.
akşama da dünkü menü var.

Kesinlikle deneyeceğim canım, anlatımından ağzımın suyu aktı akacak

Merhaba:)

Bu sabah kahvaltıda 2 kuru kayısı 1 dilim tam tahıllı ekmek,1 tereyağlı kaşarlı yumurta,1 dilim ezine,4 zeytin,1 bardak süt,1 kaşık çikolata:)

Güzel bir kahvaltı ile güne başladım bugün...Yalnız içim yanıyor benim 1 haftadır soğuk su içmeye başladım yoksa kafama kola şişesini dikip 1 litre içesim var..Aynı durumu yaşayan var mı acaba?

Öğlen dışardaydık 1 iskender et döner yedim....

Yemek tıkadı tatlı çekti canım akşam yemeğinde bir spangle yedim...

Bugünlük bu kadar...

Sabah simit cay öncesinde bir fincan sütlü salep icmistim
oglen tam buğday ekmeginden kasarli sucuklu tost yine cay biraz nutella kasikladim
aksam bol limonlu sehriye corbasi yapabildim bir ondan ictim.icli kofte de almistim yanina ama yiyemedim onu canım cekmiyor
elma portakal yiyecegim birazdan da bogazim kotu hastayım istah da gitti iyice

100lük ölçümde bir değerim yüksek çıktı diye ben de diyet yapıyorum canım da bişey istemiyor. Yemek zamanı ne yesem diye düşünüp duruyorum. Bazen salata falan yapmaya dermanım olmuyor. Salatalık domates doğrayıp üzerine zeytinyağı gezdiriyorum. Hem yemek hem salata niyetine yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…