2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Gerçekten nutelladan güzel mi? Bir ara alıp deniyelim o zaman

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,3 4 zeytin

Ara 2 tam ceviz 2 mandalina

Öğlen 1 porsiyon 10 12 kadar zeytinyağlı sarma yanında yoğurt

Ara:10 tane fıstık 10 tane fındık 1 küçük meyveli kek

Akşam zeytinyağlı barbunya yicem bir tabak yanında yoğurt ile 1 dilim ekmek

Allah sarma mı mmmmmm :) menün bana çok az göründü canım yaa.

Sabah iki yumurta ve grevyer peynirini yağda pişirdim iki dilim tam buğday ekmeğiyle yedim nir bardak süt içtim.
Ara bir Trabzon hurması
Öğle patates kızartması ve salatalık domatesli salata bir dilim ekmekle.
Ara bir elma
Akşam dışardan söylemeyi düşünüyorum belki mantı olabilir.

Sabah simit cay fiks menü
öğlen hamburger ayran
arada bir elma cikolata
akşam ciğer şiş bol salata ayran
Sonra da iki bardak boza ictim
birazdan kestane yerim belki pisbogaz oldum bugün; )

Allah sarma mı mmmmmm :) menün bana çok az göründü canım yaa.

Senin az gördüğün menü bana 500 gram katmış bugün canım
Dedim ama çok şişim belliydi zaten sarmanın salamura olduğu zaman ve pirinçle birleşince kalori patlaması yarattığını biliyorum:)Neyseki şişlik bu ertesi gün gider...Ama bir daha sarma herhalde doğuma kadar yemem

Bugün sabah 1 dilim ekmek,1 dilim ezine,1 domates,1 bardak elma suyu, 2kaşık ayva reçeli,3 zeytin.....

Öğlen dışarda olucaz canım adana kebap çekiyor adanacıya gidicez

Akşam misafirlikte olucam yemek yemem ıvır zıvır çay kahve ikramlarla geçicek:)

Herkese iyi hafta sonları

Canım sarma çok şişirdi rahatsız etti nedense barbunya desen ona kezaBana sorarsan çatlıcam şimdi

Yoğurdun soğuk muydu? Genelde soğuk yoğurt rahatsız ediyormuş öyle duymuştum. Barbunya ve kereviz kışın en sevdiğim yiyeceklerdi. Eskiden sırf bunları yiyebilirdim. Ama nedense ikisini de bir kez yapabildim ve pek severek yiyemedim. Damak tadım mı değişmiş acaba bilemedim.

Sabah simit cay fiks menü
öğlen hamburger ayran
arada bir elma cikolata
akşam ciğer şiş bol salata ayran
Sonra da iki bardak boza ictim
birazdan kestane yerim belki pisbogaz oldum bugün; )

Boza ve kestanede çok kalori var hatırlatayım ben de bozayı çok severim ama şeker yüzünden de çok içemedim. Aynı şekilde kestane de şekeri yükseltiyor. Sana afiyet olsun canım.

Normalde yaprak barsakları çalıştırır ama pirinç demek ki bu kadar Şişiren. Barbunya da ilk başta şişkinlik yapar ama o da tuvalete çıkmaya yardımcıdır

Boza ve kestanede çok kalori var hatırlatayım ben de bozayı çok severim ama şeker yüzünden de çok içemedim. Aynı şekilde kestane de şekeri yükseltiyor. Sana afiyet olsun canım.

Evet kuzum ikisi de masallahlik gıdalar bu ara canim cok cekiyordu ikisini de aynı aksama sigdirdim oldu bikere:)

Sabah dışarda kahvaltı yaptık. Pastırmalı yumurta beyaz ve kaşar peynir tulum peyniri ili tane zeytin kaymak bal iki buçuk dilim ekmek ve iki bardak süt içtim.
Ara bir bardak Salep
Öğlen ve akşamı birleştirdik Bolonez soslu spagetti yedim yarım limon sıkılmış su içtim
Akşam kabak çekirdeği yedim

Sabah yumurtali ekmek peynir zeytin domates salatalık portakal suyu ile sıkı bir kahvaltı
öğlen findik ve birkac küçük çikolata
kahvalti gec olunca oglen yemegi yemiyorum
aksam da bol limonlu havuclu brokoli ile feslegenli domatesli spagetti ve bir bardak kola
birazdan meyve faslı olur elma veya trabzon hurma

Ben de geçen akşam sınavın olduğu gün kestaneli pasta yedim zaten okulda

Ohh iyi yapmışsın canin tatlı cekiyordu zaten cok iyi gelmistir eminim bayılırim ben de kestaneli pastaya eskiden cok yerdim ama burda onu güzel yapan yer bulamadim mersindeki pastacıliķ anlayısı biraz farklı hep krema agırlıklı sevemedim

Normalde yaprak barsakları çalıştırır ama pirinç demek ki bu kadar Şişiren. Barbunya da ilk başta şişkinlik yapar ama o da tuvalete çıkmaya yardımcıdır

Bende tam tersi kabız oldum ilk olarak 2 gündür tuvalete çıkamıyordum çok zorlandım bugün...Birşey değil yarın doktora gidicem 2 günde 500 500 bir kilo aldım sarma kebap yüzünden..Evet bu şişlik biliyorum 2 günde 1 kilo almam ama bugün dikkat edicem bol su ve akşam karnıbahar yiyerek yarın yarısını atsam iyi olur yoksa bir ton laf işiticem doktordan

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek ile bir haşlanmış yumurta,1 dilim ezine 1 dilim beyaz peynir,domates salatalık,zeytin ve 1 bardak elma suyu içtim....

Öğlen yemeğini atlıcam ceviz badem süt ile geçiştiricem belki birde meyve....

Akşamda niyetim karnıbahar ile 1 dilim ekmek ve yoğurt yemek ....

Yarın doktora gidene kadar şişliğimden kurtulmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…