Selam kızlar
Bugün sabah 2 kuru kayısı ile 1 dilim tost ekmeği üzerine torku çikolata sürdüm tavsiye ederim bir daha nutella falan yemem:)Yanında 1 su bardağı süt
Kahvaltı kesmedi ara öğün gibi yaptım:) yarım simit 1 dilim kaşar iki üç zeytin ve 1 çay bardağı portakal suyu
Öğlen çeyrek kıymalı yumurtalı pide yanında bir kaç kaşık ıspanak bir bardak fanta
Arada 2 ceviz,biraz bisküvi bir çay bardağı süt
Akşam sardalya fileto 1 dilim ekmek yeşillik ile.....
Gece 2 kaşık spangle.....
Ne anlamsız yemişim bugün yazınca anlıyorum:))Azar azar ama çok yemişim gibi:)
Bence sarelle de nutella dan güzel zaten favorim sarelle ile torku tabi zevk meselesi şeker pancarı olması doğallığını gösteriyor daha da hoşuma gidiyor:)Gerçekten nutelladan güzel mi? Bir ara alıp deniyelim o zaman
Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,1 bardak süt,1 tatlı kaşığı ayva reçeli,3 4 zeytin
Ara 2 tam ceviz 2 mandalina
Öğlen 1 porsiyon 10 12 kadar zeytinyağlı sarma yanında yoğurt
Ara:10 tane fıstık 10 tane fındık 1 küçük meyveli kek
Akşam zeytinyağlı barbunya yicem bir tabak yanında yoğurt ile 1 dilim ekmek
Allah sarma mı mmmmmm :) menün bana çok az göründü canım yaa.
Allah sarma mı mmmmmm :) menün bana çok az göründü canım yaa.
Canım sarma çok şişirdi rahatsız etti nedense barbunya desen ona kezaBana sorarsan çatlıcam şimdi
Sabah simit cay fiks menü
öğlen hamburger ayran
arada bir elma cikolata
akşam ciğer şiş bol salata ayran
Sonra da iki bardak boza ictim
birazdan kestane yerim belki pisbogaz oldum bugün; )
Senin az gördüğün menü bana 500 gram katmış bugün canım
Dedim ama çok şişim belliydi zaten sarmanın salamura olduğu zaman ve pirinçle birleşince kalori patlaması yarattığını biliyorum:)Neyseki şişlik bu ertesi gün gider...Ama bir daha sarma herhalde doğuma kadar yemem
Boza ve kestanede çok kalori var hatırlatayımben de bozayı çok severim ama şeker yüzünden de çok içemedim. Aynı şekilde kestane de şekeri yükseltiyor. Sana afiyet olsun canım.
Evet kuzum ikisi de masallahlik gıdalarbu ara canim cok cekiyordu ikisini de aynı aksama sigdirdim oldu bikere:)
Ben de geçen akşam sınavın olduğu gün kestaneli pasta yedim zaten okulda
Normalde yaprak barsakları çalıştırır ama pirinç demek ki bu kadar Şişiren. Barbunya da ilk başta şişkinlik yapar ama o da tuvalete çıkmaya yardımcıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?