2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

İnşallah Dr a gitmeden önce tuvalete çıkarsın canım birkeresinde tuvalete girmeden önce tartıldım sonra da tartıldım arada tam 700 gram vardı sonra birkaç gün tuvalet tıkandı

Sabah patatesli omlet kahvaltilik çeşitleri portakal suyu çay
oğlen yine findik cikolata disarda mocha ictim ıcmez olaydim
akşam yemeğnde yumurtali pazi kavurması bir tane de pacanga böreği
birazdan bir dilim pasta yiyecegim( Litchi dün kestaneli pasta diyince canim cok cekti gece gece esim aradi buldu saolsun sayende keyifle yedim )

İnşallah Dr a gitmeden önce tuvalete çıkarsın canım birkeresinde tuvalete girmeden önce tartıldım sonra da tartıldım arada tam 700 gram vardı sonra birkaç gün tuvalet tıkandı
Oh maşallah öyle olsa keşke ama zor şimdi kadına desem ki 2 günde aldım bu 1 kiloyu kim inanır
Bari 500 gitse ona da razıyım

Oh afiyet olsun..Bende şu patatesli yumurtaya bayılırımda sabah çok zor geliyor yapmak ya

Kimisin patates rendeliyor üzerine yumurta kırıyormuş varmı deneyen pişermi ki o patates?

Benim akşam yemeğinde karnıbahar yalan oldu dışarı çıkınca yemek yapamadım onun yerine dışardan balık söyledim....

Sardalya fileto bir porsiyon kadar yanında bol tere ve roka yedim...Ve bir dilimde ekmek yedim.....

Üstüne tek şekerli türk kahvemi de içtim tabi

Rendeleyince suyunu salıyor sevmiyorum oyle ben kucuk kucuk kupler seklinde dogruyorum

Rendeleyince suyunu salıyor sevmiyorum oyle ben kucuk kucuk kupler seklinde dogruyorum

Önce kızartmadan mı direk tavada çeviriyormusun nasıl yapıyorsun canım?Biz normalde önce kızartır sonra üstüne yumurta kırarız o da çok zahmetli:...

Bende yazayım bari. Sabah kahvaltı da meenemen patatesli poğaça simit peynir salatalık yedim arada 1 büyük bardak süt içtim bi kaç saat sonra eşim mandalina portakal limon ve nar suyu karışımı hazırladı onu içtim akşam yemeğinde de patatesli kabak yemeği tavuk çorbası ve makarna yedim. Bugün sağlıklı beslenmişim :)

Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim :)

Önce kızartmadan mı direk tavada çeviriyormusun nasıl yapıyorsun canım?Biz normalde önce kızartır sonra üstüne yumurta kırarız o da çok zahmetli:...

Kizartiyorum canim diğer türlü çiğ kalır küçük küçük dograyinca hemen kizariyor zaten sonra yagini süzüp omlet tavasinda uzerne yumurtasni kiriyorum cirpilmis yumurta tabi

ben denedım cnm pişiyor. tavaya yag koyup rendeledıgın patatesı serıosun. alt ust çeviriosun. pişince üzerinde yumurtasını kırıyorsun. çift iş yapmaktan da kurtulmuş oluyorsun.

merhaba bayanlar.
bız cmrt kahvaltı: sut peynırlı yumurta bal kahvaltılık tam bugday ekmegı
ikindi de kızarmıs tavuk ve patates gazoz
akşama kivi mandalina

pazar gunu mısafır vardı. kahvaltıda: kaşarlı poğaça, ıspanaklı börek, çay, klasik kahvaltılıklar
ikindiye balık ve salata
akşama da kivi portakal.

pzrt klasik kahvaltı, arada 1 tane dereotlu poğaça. öğleye köfte ekmek ayran.
öğleden sonra çikolatam var.
akşama da mercımek corba, barbunya, pirinç pilavı yoğurt.

merhaba,

sabah ; krem peynirli, kaşarlı,domatesli tam buğday ekmeğine tost, 1 bardak şekersiz çay

öğlen; bulgur pilavı, kıymalı patates yemeği, bol yoğurt

Akşam da balık ve bol yeşillikli salata yemeyi düşünüyorum nasipse.

Kizartiyorum canim diğer türlü çiğ kalır küçük küçük dograyinca hemen kizariyor zaten sonra yagini süzüp omlet tavasinda uzerne yumurtasni kiriyorum cirpilmis yumurta tabi

ben denedım cnm pişiyor. tavaya yag koyup rendeledıgın patatesı serıosun. alt ust çeviriosun. pişince üzerinde yumurtasını kırıyorsun. çift iş yapmaktan da kurtulmuş oluyorsun.

Sağolun kızlar yarın kahvaltıda bende deneyeceğim bebeğe çok faydası varmış patatesinde bakalım bende biraz yiyim bari:)

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,4 zeytin,domates salatalık ve 1 bardak süt içtim...

Ara:1 dilim ev yapımı kek

Öğlen bir kıymalı kaşarlı lahmacun yanında salata

Akşam 1 muz,5 fındık,5 fıstık,2 dilim kaşar peyniri,2 tam ceviz yedim...Yemek istemedim canım böyle faydalı şeylerle geçiştirmek istedim...

Birazdan açık çay içicem bol limonlu yanında biraz kepekli bisküvi yicem...

Bugünlük bu kadar....

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek,1 sahanda kaşarlı yumurta,1 dilim peynir,3 zeytin,domates salatalık,1 kaşık pekmez tahin,1 bardak elma suyu

Ara:1 bardak süt ile 1 mandalin

Öğlen: 1 kaşarlı sucuklu tost ev yapımı yanında bir bardak ayran

Arada 1 muz yicem

Ve akşamda fırında tavuk yanında salata ve bir bardak ayran içicek 1 dilim ekmek ile....

sabah klasik kahvaltı. arada bi poğaça dereotlu ve çay. öğlen tavuklu bulgur pilavı ayran. şimdi de bi tane trabzon hurması yedim. akşama da mercımek corba kapuska var.

Bugün yenek konusunda talihsiz bir gün dun gece tüp bitti gündüz esim yok diye degstrtemedim aksama kadar tost meyve vb gecstrmece oldu. Aksam gelir gelnez esim tüpcüyü aradi bir saate gelir dedi adam bekle bekle yok zaten disarsi yagmur firtina gelebileceği de supheli. Niyetimiz disardan balik yaptrmakti yemek icin onun icin de saat gecti balik erken bitiyor balikcida. Tüpcu de kayıp ac kaldik iyi mi

Afiyet olsun canım yeni yazabildim yaw :)

Umarım sonunda tüpçü gelmiştir ve birşeyler yiyebilmişsinizdir canım.
Ben bugün sabah bir yağda kızartılmış yumurta, ezine ve İzmir tulumu, dört küçük domates ili yeşil biber iki dilim tam bugday ekmeği azıcık nutella yedim acık sütlü cay içtim.
Ara bir Trabzon hurması
Öğlen haşlanmış minik taze patatesleri yağda kızarttım üç adet pirzola ve yarım limon sıkılmış sodayla yedim.
Ara kabak çekirdeği
Akşam minik patateslerden kızarttım yine. Brokoli ve avokadolu balsamik sirkeli bir salatayla yedim.
Sabahtan akşama kadar kızartma yemişim gibi gözüktü sanki

Yemekten sonra kesmedi 1 kocaman elma yanında 1 mandalin yedim hala da içim yanıyor..Oturup bir kilo buz gibi meyve yiyesim var iştahım açılmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…