Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim tam tahıllı ekmek ile bir haşlanmış yumurta,1 dilim ezine 1 dilim beyaz peynir,domates salatalık,zeytin ve 1 bardak elma suyu içtim....
Öğlen yemeğini atlıcam ceviz badem süt ile geçiştiricem belki birde meyve....
Akşamda niyetim karnıbahar ile 1 dilim ekmek ve yoğurt yemek ....
Yarın doktora gidene kadar şişliğimden kurtulmam lazım...
İnşallah Dr a gitmeden önce tuvalete çıkarsın canım birkeresinde tuvalete girmeden önce tartıldım sonra da tartıldım arada tam 700 gram vardısonra birkaç gün tuvalet tıkandı
Sabah patatesli omlet kahvaltilik çeşitleri portakal suyu çay
oğlen yine findik cikolata disarda mocha ictim ıcmez olaydim
akşam yemeğnde yumurtali pazi kavurması bir tane de pacanga böreği
birazdan bir dilim pasta yiyecegim(Litchi dün kestaneli pasta diyince canim cok cekti gece gece esim aradi buldu saolsun sayende keyifle yedim )
Oh maşallah öyle olsa keşke ama zor şimdi kadına desem ki 2 günde aldım bu 1 kiloyu kim inanır
Bari 500 gitse ona da razıyım
Oh afiyet olsun..Bende şu patatesli yumurtaya bayılırımda sabah çok zor geliyor yapmak ya
Kimisin patates rendeliyor üzerine yumurta kırıyormuş varmı deneyen pişermi ki o patates?
Rendeleyince suyunu salıyor sevmiyorum oyle ben kucuk kucuk kupler seklinde dogruyorum
Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim :)Bende yazayım bari. Sabah kahvaltı da meenemen patatesli poğaça simit peynir salatalık yedim arada 1 büyük bardak süt içtim bi kaç saat sonra eşim mandalina portakal limon ve nar suyu karışımı hazırladı onu içtim akşam yemeğinde de patatesli kabak yemeği tavuk çorbası ve makarna yedim. Bugün sağlıklı beslenmişim :)
Önce kızartmadan mı direk tavada çeviriyormusun nasıl yapıyorsun canım?Biz normalde önce kızartır sonra üstüne yumurta kırarız o da çok zahmetli:...
Oh maşallah öyle olsa keşke ama zor şimdi kadına desem ki 2 günde aldım bu 1 kiloyu kim inanır
Bari 500 gitse ona da razıyım
Oh afiyet olsun..Bende şu patatesli yumurtaya bayılırımda sabah çok zor geliyor yapmak ya
Kimisin patates rendeliyor üzerine yumurta kırıyormuş varmı deneyen pişermi ki o patates?
Kizartiyorum canim diğer türlü çiğ kalır küçük küçük dograyinca hemen kizariyor zaten sonra yagini süzüp omlet tavasinda uzerne yumurtasni kiriyorum cirpilmis yumurta tabi
ben denedım cnm pişiyor. tavaya yag koyup rendeledıgın patatesı serıosun. alt ust çeviriosun. pişince üzerinde yumurtasını kırıyorsun. çift iş yapmaktan da kurtulmuş oluyorsun.
Sabah patatesli omlet kahvaltilik çeşitleri portakal suyu çay
oğlen yine findik cikolata disarda mocha ictim ıcmez olaydim
akşam yemeğnde yumurtali pazi kavurması bir tane de pacanga böreği
birazdan bir dilim pasta yiyecegim(Litchi dün kestaneli pasta diyince canim cok cekti gece gece esim aradi buldu saolsun sayende keyifle yedim )
Bugün yenek konusunda talihsiz bir gün dun gece tüp bitti gündüz esim yok diye degstrtemedim aksama kadar tost meyve vb gecstrmece oldu. Aksam gelir gelnez esim tüpcüyü aradi bir saate gelir dedi adam bekle bekle yok zaten disarsi yagmur firtina gelebileceği de supheli. Niyetimiz disardan balik yaptrmakti yemek icin onun icin de saat gecti balik erken bitiyor balikcida. Tüpcu de kayıp ac kaldik iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?