Umarım sonunda tüpçü gelmiştir ve birşeyler yiyebilmişsinizdir canım.
Ben bugün sabah bir yağda kızartılmış yumurta, ezine ve İzmir tulumu, dört küçük domates ili yeşil biber iki dilim tam bugday ekmeği azıcık nutella yedim acık sütlü cay içtim.
Ara bir Trabzon hurması
Öğlen haşlanmış minik taze patatesleri yağda kızarttım üç adet pirzola ve yarım limon sıkılmış sodayla yedim.
Ara kabak çekirdeği
Akşam minik patateslerden kızarttım yine. Brokoli ve avokadolu balsamik sirkeli bir salatayla yedim.
Sabahtan akşama kadar kızartma yemişim gibi gözüktü sanki
Afiyet olsun canım ne güzel menün gayet güzel...Patates bebeğe yarıyor ve kilo aldırıyor diyorlar doğrumu acaba?
Umarım sonunda tüpçü gelmiştir ve birşeyler yiyebilmişsinizdir canım.
Ben bugün sabah bir yağda kızartılmış yumurta, ezine ve İzmir tulumu, dört küçük domates ili yeşil biber iki dilim tam bugday ekmeği azıcık nutella yedim acık sütlü cay içtim.
Ara bir Trabzon hurması
Öğlen haşlanmış minik taze patatesleri yağda kızarttım üç adet pirzola ve yarım limon sıkılmış sodayla yedim.
Ara kabak çekirdeği
Akşam minik patateslerden kızarttım yine. Brokoli ve avokadolu balsamik sirkeli bir salatayla yedim.
Sabahtan akşama kadar kızartma yemişim gibi gözüktü sanki
Yemekten sonra kesmedi 1 kocaman elma yanında 1 mandalin yedim hala da içim yanıyor..Oturup bir kilo buz gibi meyve yiyesim var iştahım açılmaya başladı
O yanma bende de var ne yesem icim alev alev ssoğuk da kesmiyor yahu
Öyle duydum ben de ama şeker için de zararlı. Minik patatesleri görünce dayanamadım yaw. Taze patates bir de.
Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,4 zeytin,1 bardak süt,1 kaşık pekmez tahin
Öğlen 1 kaşarlı tost yanında meyve suyu
Ara:1 muz,10 fıstık,4 ceviz,2 mini popkek
Akşam 1 tabak kereviz zeytinyağlı,1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
Gece 1 fındıklı çikolata
1 türk kahvesi
Benim kahvaltım yine patatesten oluştu bugun. Patatesli iki yumurta peynir bir bardak süt.
Ara bir yeşil elma
Ara bir Trabzon hurması
Ara biraz ekmeğin içine İzmir tulumu koydum
Akşam 2 tabak tarhana çorbası bir dilim ekmek.
Ara bir bardak salep
Sabahki kahvaltı çok geldi öğlen yemeği yemedim.
Canım sen evde çalışıyodun di mi? Ne iş yapıyosun?
Evet canım evde çalışıyorum bir internet sitesinde admin olarak çalışıyorumAslında bankacıyım yıllarca çalıştıktan sonra oğluma hamile iken bıraktığım kendi çocuğuma kendim bakmak istedim:)Kısmetse buna da kendim bakıcam..Bakıcı ya da benzer bir durum bana göre değil ondan evde çalışmaya devam
Cok hafif gecmissin bugün sanki afiyet olsundünkü patates muhabbetinden sonra bu sabahben de patates kizarttm
Güzel bir iş ve seçim bence. Kazancı da umarım iyidir. Çocukların anne yanında büyümesi kadar güzel bişey yok. Ben bakıcı tutucAm güya maaşımın yarıdan çoğunu ona vericem evde yatılı kalmasını istiyoruz. Ee zaten yol ve yiyecek masrafı da düşünce maaşımdan bişey kalmıycak. Acaba ücretsiz izin mi alsam diyorum bakalım.
Of ya bana patates kısmet olmadı:)Yarın içinde nohut ıslattım etli nohut yapıcam:)Sabah kahvaltıya misafirim var ancak yumurta haşlarım ve yanına boyoz:))Mmmmm sabah olsa da kahvaltı yapsak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?