2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Afiyet olsun canım ne güzel menün gayet güzel...Patates bebeğe yarıyor ve kilo aldırıyor diyorlar doğrumu acaba?

Geldi geldi de sekizdi saat o saatten sonra pişirip tasrcak kadar sabrim yoktu acliktan ciktik disarda yedik iyi oldu valla
senin menu de guzelmis bugun her cesitten var afiyet olsun

Bugün sabah 2 kuru kayısı,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,4 zeytin,1 bardak süt,1 kaşık pekmez tahin

Öğlen 1 kaşarlı tost yanında meyve suyu

Ara:1 muz,10 fıstık,4 ceviz,2 mini popkek

Akşam 1 tabak kereviz zeytinyağlı,1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Gece 1 fındıklı çikolata

1 türk kahvesi

Canım sen evde çalışıyodun di mi? Ne iş yapıyosun?

Benim kahvaltım yine patatesten oluştu bugun. Patatesli iki yumurta peynir bir bardak süt.
Ara bir yeşil elma
Ara bir Trabzon hurması
Ara biraz ekmeğin içine İzmir tulumu koydum
Akşam 2 tabak tarhana çorbası bir dilim ekmek.
Ara bir bardak salep

Sabahki kahvaltı çok geldi öğlen yemeği yemedim.

Cok hafif gecmissin bugün sanki afiyet olsun dünkü patates muhabbetinden sonra bu sabahben de patates kizarttm

Sabah patates kizartmasi tahin pekmez birkac sigara boregi ve yumurta cay
oglen büyük bir bardak boza ictim o sisirdi baya tok tutuyor
akşam da hamsi günümüzdu yaninda bol salata bir bardak kola sistim iyice bugün

Canım sen evde çalışıyodun di mi? Ne iş yapıyosun?

Evet canım evde çalışıyorum bir internet sitesinde admin olarak çalışıyorum Aslında bankacıyım yıllarca çalıştıktan sonra oğluma hamile iken bıraktığım kendi çocuğuma kendim bakmak istedim:)Kısmetse buna da kendim bakıcam..Bakıcı ya da benzer bir durum bana göre değil ondan evde çalışmaya devam

Güzel bir iş ve seçim bence. Kazancı da umarım iyidir. Çocukların anne yanında büyümesi kadar güzel bişey yok. Ben bakıcı tutucAm güya maaşımın yarıdan çoğunu ona vericem evde yatılı kalmasını istiyoruz. Ee zaten yol ve yiyecek masrafı da düşünce maaşımdan bişey kalmıycak. Acaba ücretsiz izin mi alsam diyorum bakalım.

Canım dışarda çalışsam bu kadar para kalmaz elime hesapladım inan..Seninde söylediğin gibi bakıcısı yolu yemeği giyimi kuşamı..Bankada çalışırken her ay nerdeyse bir gömlek bir takım alırdım..Ayakkabısı kuaförü makyajı derken bedavaya gidip geliyordum nerdeyse..Birde insan çalışma hayatının içinde özeniyor göz görünce gönülde istiyor..Düşüncesizce alışverişler yaptığımı çok bilirim....Evet bence bir çocuğun anne yanında büyümesi taraftarı olduğum için 10 senelik çalışma hayatından sonra böyle bir karar aldım...Zordu ama hiç pişman değilim....İlk zamanlar niye okudum ben o ünv diplomasını boşamı aldım diyordum..Sonra baktımki bir diplomadan daha değerli birşey var evlat:)Şimdi okulda çalışan anne ve çalışmayan annenin çocukları arasındaki farkı bariz görebiliyorum....Eğer imkanın varsa en azından 3 4 yaşına kadar kendin baksan harika olur....Ondan sonra çocuk kendini zaten kurtarıyor canım....

Of ya bana patates kısmet olmadı:)Yarın içinde nohut ıslattım etli nohut yapıcam:)Sabah kahvaltıya misafirim var ancak yumurta haşlarım ve yanına boyoz:))Mmmmm sabah olsa da kahvaltı yapsak:)

Merhaba :)Bugün
2 kuru kayısı,1 boyoz,yarım simit,1 dilim kaşar,1 yumuta ,1 bardak meyve suyu,domates salatalık,4 zeytin

Öğle: 1 poğaça,1 bardak ayran,1 dilim kaşar

Ara:2 incir 2 ceviz
1/2 muz

Akşam 1 tabak etli nohut,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt

1 mandalin ve yarım elma....

Bugün fazla kaçırdım hamur işi çok oldu ve kendimi çok şişmiş hissediyorum

Bugün sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,2 dilim kaşar,1 bardak süt,5 zeytin,1 ceviz, 1 kayısı,1 kaşık pekmez...

Ara: 1/2 frambuazlı kruvasan

Öğlen 1 kaşarlı tost yanında meyve suyu

Ara:2 tam ceviz yarım muz 1 bardak süt

Bir kaç tane çikolatalı bisküvi

Akşam tavuk şiş salata ve ayran içicem .....

Dün yediklerim
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir yeşil biber, dört küçük domates ve büyükçe dilim ezine peyniri bir bardak süt iki dilim tam bugday ekmeği
Ara bir Trabzon hurması
Öğle tarhana çorbası ve peynir ekmek
Ara bir ayva
Ara bir Ülker çikolatalı gofret
Akşam geç oldu bir bardak Salep içebildim
Bugün yediklerim
Sabah haşlanmış yumurta, bir yeşil biber, dört küçük domates ezine peyniri nir bardak süt iki dilim tam bugday ekmeği
Ara bir yeşil elma
Öğle peynir ekmek
Ara bir kırmızı elma
Akşam Roka domates salatası iki dilim tam buğday ekmeği

Îki gündür öğrencilere ödev hazırlamaktan doğru düzgün yemek pişiremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…