2015 şubat anneleri bebeğiniz için neler yediniz bugün?

Sabah kahvaltıdan sonra uno nun yulaflı kurabiyesinden yemiştim 4-5 tane allahım bunların içinde ne var bilmiyorum pazara gittim alışveriş yaptım yok erimedi acıkamadım.Kıymalı makarna yaptım zar zor yedim onu da.Bu tarz hamurişi yiyince asla acıkmıyorum nedendir anlamıyorum.Halbuki tam tersi derler kan şekerini hızlı yükseltir hemen acıktırır diye ben de tam tersi oluyor güzelim elmamı bile yiyemedim.

bende kocamannn bır kase yoğurtlu semızotu mezesı yedım.. ıkısıde cok gerek

Ohhh mis hem kalorisiz hem sağlıklı daha ne olsun:)Ama ben bunu yesem açlıktan bayılırdım sanıyorum:)

fırına attım balıkları mis kokular geliyor :) minik Eylül'e yarasın omega 3 ler :)

Oh yarasın kuzuya:)Bende bu hafta sardalye istiyorum bol limonlu salatayla:)

Ay bende hemen yarın alıyorum o kurabiyeden:)Demek tok tutuyor..Ben uno'un bir kurabiyesini aldım iki renkli mozaik gibi çok bayattı sevmedim bri daha almadım ama yulaflıyı denicem:)

64 ile basladim suan 68 im, boyum da 170 cm. Allah ne verdiyse yiyorum su siralar sabah süt ve peyniri ogleden sınra da yogurt ve elmayı aksatmıyorum, yatarken de süt ve ballı ekmek yiyorum. Mesela bugun 11 de uyanim yumurta domates salatalık biber bol peynir yeşil zeytin ceviz ve balin tepeleme oldugu kahvalti, yarim ekmekle birlikte. Oncesinde süt içtim. Sonra saat 3te yogurt ve elma. 5 te mercimek corbasi 6:30 da hamsi ve patates kizartmasi ile slata tabiki ekmek yine patlayana kadar yedim. Sonra da çikolata :) abartmis miyim.? :)

Haa bir de pırasa yedim :)

Benim de içimden iki üç tane yesem bişey olmaz diye geçiyordu ama birtürlü cesaret edemedim işte. O yazıyı ben de okumuştum. Herşeyden korkunca yitiyeceklerden de korkAr oluyormuş insan

Çeşitler çok güzel ama patlayana kadar yedim diyosun. Mideni rahatsız etmiyor mu?

Evet bütün bunlar doğur da doktorlar 6-7 aya kadar maydonoz hurma yemeyin diyor.Birçok hamile arkadaşım da yemiyor.Doktorunuz yiyin dediyse afiyet olsun.

Ben açıkcası doktora sormadım. Ikisini de yemedim bakalım çok canım istersen azıcık tadarım diyorum. Hurmada folik asit varmış hala folik asit ilacıma devam ediyorum o yuzden ona da gerek yok sanırım şimdilik.

İçindeki yağdan olabilir canım. Kurabiyeye çok yağ koyuyorlar o da tok tutuyor.

Çorbayla pırasayla doyulur mu canım yaa biraz ekmek falan yeseydin hatta makarna bile veriyor diyetisyenler.
Canım yaklaşık 5 kez diyetisyene gitmiş biri olarak emin ol makarna ve pilavdan daha tehlikeli hiç birşey yok...Gittiğim hiç bir diyetisyen makarna pilav vermedi çünkü bunlarda ölçü ve yağ oranı tutturmak imkansız...Bunun yerine ekmek yemeyi öneriyor diyetisyenler..2 kaşık pilav ya da makarna bir dilim ekmeğe eşittir(25gr.)..Tabi benim burda amacım aç kalmak değil çünkü arkasından tonla şey yiyorum ben
Dün gece yemekten sonra:

1 şeftali,1 bardak kefir

2 ceviz,10 kadar kuru üzüm

ve 1 dilim ev yapımı meyveli kek yedim:)

Gece 1 bardak limonlu çay içtim canım çok istedi gece 11 de demledim:)

Bugün henüz beslenme başlamadı:)

Kızlar pırasa inanılmaz gaz yapıyor bu arada çok faydalı ama gece benim karnımı baya ağrıttı yerseniz bile akşam öğününde yememeye gayret edin derim

2 ekim perşembe doktor randevum var...5 hafta önce gitmiştim doktorum 1 kilo al gel dedi...2 kilo olmuş...Son 4 gün dikkat edip en azından o şişliği atmak istiyorum azar işitiyorum resmen ya5 hafta da benim gibi iştahlı biri için 2 kilo normal bence ama yok adam kararlı ebru şallı modelinde sokacak beni doğuma

Ayy benim doktorda aynı şeyi düşünüyo yaaa Her seferinde azar işitiyorum Gelecek sefer nolcak bakalım çok korkuyorum

Sabah kahvaltımı annemin teyzesinde yaptım patates kızartmıştı biberle birde patatesli ekmek yapmıştı peynir bol zeytin yedim domates salatalık 3 bardak açık çay içtim. Kahvaltıyı 11-12 arası yaptık baya yemişim hala karnım açıkmadı benim.

Akşamada antep usulu yuvalama çorbası yapacakmış birde içli köfte benim çok seviyorum die Allah razı olsun ondan ziyafet çekiyor teyzoş bana :) Salatada olur yanında akşm menüm böyle olur gelip yazamayabilirim die şimdiden yazdım.

bu arada ben hurmayı çok severim ilk aylarda yiyordum günde 3-4 adet ama sonra hurma doğumu kolaylaştırır şimdi yeme düşük yaparsın doğuma yakın ye dediler die kestim yok bendeli gibi hurma yerim tatlı ihtiyacımı da giderdiği için çok seviyorum umredeyken gün aşırı hurma yiyordum acayıp alıştım o yüzden çok seviyorum.

Bizimde sabah kahvaltimiz
4 dilim ekmek zeytin peynir domates bol yesillik bal kaymak
Ara ogunde
Meyveli yogurt kuru meyveler
Ogle yemegimiz
Tarhana corbasi borek meyvesuyu ve meyve
Aksama allah kerim ama tabi aksama kadar daha cok yeriz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…