- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
yapmaz olur mu karnıma vurdu baya uğraştı öylece yatıyordu bide açmış ağzını dilide görünüyordu, dalga geçti resmen cimcime bizimle..doktorda o kadar ugraştık hareket ettiremedik dedi bakalım haftaya görecek miyiz
ben de ogrenemedim cinsiyetiyor bacaklari hareket etse de acmiyor utangac kuzu bu.
bi erkek bi kiz denmese neyse de alistirmiyorum kendimi ikisine de
Bugün cinsiyetimizi öğrendik, bir oğluşum olcak inşallah :)
İyi aksamlar, cinsiyet öğrenenler var sanirim hayirli uğurlu olsun. Saglikla gelsinler insallah.) Keyfim yok hiçbirşey yapasim yok, canim sikkin. Girip yorumları okuyayim dedim dun ama ne mümkün sayfalar alip gidiyor. Bugün onun icin dahi ugrasmadim. Bu hormonlar birde sikintin varsa iyice üstüne geliyormuş.
Dort litre cok cnm bence daha fazla icme suyunda fazlasi zarar
Kabız mı yoksa? Sabah bir tatlı kaşığı z.yağı hüplet.ben öneride bulunmazsam ayıp olur.konuyu bilmiyorum ama öyle gibi.
Kızlar ben de 20. Haftamdayim ama hic hareket yok bebeğinizle konuşun iletişim kurun diyorlar siz hic denediniz miYa birde herkes çok tekme atıyordu atmasına merak ettik diyorlar.öyle bir kere iki kere de değil demek.
Kızlar ben de 20. Haftamdayim ama hic hareket yok bebeğinizle konuşun iletişim kurun diyorlar siz hic denediniz mi
[QUOTE="
normal can sikintisidir insallah ruh halimiz degsken olunca ufacik seyler bile kasiyo diymi
Sağol canım deniycem ben de sessiz ortamda konuşmayı ve soluma yatıp iyice bir dinleyeyim bakalım neler olacakHer yaptigimi anlatıyorum. Sohbet ediyorum aslında devamlı. İki gün önce onun için anlik bestelediğim sarki söyledim ve tepki verdi. Yalniz ve sessiz bir ortamda konuştuğumda tepki veriyor. Birde soluna yattiginda dikkat et o zaman donup duruyor.
Nasıl Uğur Koşar senin eşin mi?[/QUOTE]Öyle. Bu buhrandan kurtulmam için esim Ugur Kosarin bir kitabini tavsiye ederim herşeyden önce farkindaligimi artiriyor.
Sağol canım deniycem ben de sessiz ortamda konuşmayı ve soluma yatıp iyice bir dinleyeyim bakalım neler olacak
Ne kötü bu değişimler yaBiz de hep erkek dedik dr. kontrolde fıstık çok iyi görünüyor deyince afalladik. Ancak kesin değil gelecek ayı bekleyin dedi hazırlık için. Ayın 22sinde kontrol var ama biz artık kız moduna girdik :) :) değişir mi bilmem
Haha. En güzeli de Kv doğuma gelecek mi telaşı. Valla hamilelik süresince görünmezler ama doğumda baş sırada olurlar.çok Kv çekiştirmeyi seven biri değilim, hep büyüktür saygı göstermek lazım derim ama.bu konuda cidden millet haklıymış9
Sirada alisveris hazirlik telasi giderek buyuyen gobusten agirlastim sizlanmalari izin prosedurleri kv doguma gelcek mi telasi vesaire derken gun sayip sira beklmeler ooo gündem cok olacak bi bakmisz gelmis o tatli son
Nasıl Uğur Koşar senin eşin mi?
Sen şuna yemek yapmayı bilmiyorum desene. Bir makarna yapamadımInsanin makarnadan da ici bulanir mi yaben pisirdim ya yine itici geldi tadi yerken keyif alamadim onu gec kac saattr tadi agzmda midem bulandriyor alt tarafi makarna ne kadar kotu olablir sanki poff
Sabah aç karnına.biraz mide bulandırıcı ama üstüne su falan iç.gerçi bana öyle geliyor yoksa başkaları ekmek bakıp yiyor.Evet canım yaaa. Zeytin yağını sabah mı alıcam tamam.
Sen şuna yemek yapmayı bilmiyorum desene. Bir makarna yapamadım
Ben konuşuyorum, eşim konuşuyor ama tık yok. Yani deli gibi sürekli kendi kendine konuşmakta olmuyor. Karşıda tepki olsa bir nebze konuşalımda.ayıp oluyor.Kızlar ben de 20. Haftamdayim ama hic hareket yok bebeğinizle konuşun iletişim kurun diyorlar siz hic denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?