2015 Şubat Anneleri

İyi aksamlar, cinsiyet öğrenenler var sanirim hayirli uğurlu olsun. Saglikla gelsinler insallah.) Keyfim yok hiçbirşey yapasim yok, canim sikkin. Girip yorumları okuyayim dedim dun ama ne mümkün sayfalar alip gidiyor. Bugün onun icin dahi ugrasmadim. Bu hormonlar birde sikintin varsa iyice üstüne geliyormuş.

vay tosbaga naza cekiyo desene

ben de ogrenemedim cinsiyetiyor bacaklari hareket etse de acmiyor utangac kuzu bu.
bi erkek bi kiz denmese neyse de alistirmiyorum kendimi ikisine de

Oyle olunca insan emin olamaz tabi bisey dense de ama 20den sonra netlesr er gec

Bugün cinsiyetimizi öğrendik, bir oğluşum olcak inşallah :)

Senin de gozun aaydin olsun canim

normal can sikintisidir insallah ruh halimiz degsken olunca ufacik seyler bile kasiyo diymi

Insanin makarnadan da ici bulanir mi ya ben pisirdim ya yine itici geldi tadi yerken keyif alamadim onu gec kac saattr tadi agzmda midem bulandriyor alt tarafi makarna ne kadar kotu olablir sanki poff

Kızlar ben de 20. Haftamdayim ama hic hareket yok bebeğinizle konuşun iletişim kurun diyorlar siz hic denediniz mi

Her yaptigimi anlatıyorum. Sohbet ediyorum aslında devamlı. İki gün önce onun için anlik bestelediğim sarki söyledim ve tepki verdi. Yalniz ve sessiz bir ortamda konuştuğumda tepki veriyor. Birde soluna yattiginda dikkat et o zaman donup duruyor.

[QUOTE="
normal can sikintisidir insallah ruh halimiz degsken olunca ufacik seyler bile kasiyo diymi[/QUOTE]

Öyle. Bu buhrandan kurtulmam için esim Ugur Kosarin bir kitabini tavsiye ederim herşeyden önce farkindaligimi artiriyor.

[QUOTE="
normal can sikintisidir insallah ruh halimiz degsken olunca ufacik seyler bile kasiyo diymi

Öyle. Bu buhrandan kurtulmam için esim Ugur Kosarin bir kitabini tavsiye ederim herşeyden önce farkindaligimi artiriyor.[/QUOTE]
Nasıl Uğur Koşar senin eşin mi?

Sağol canım deniycem ben de sessiz ortamda konuşmayı ve soluma yatıp iyice bir dinleyeyim bakalım neler olacak

Öyle. Bu buhrandan kurtulmam için esim Ugur Kosarin bir kitabini tavsiye ederim herşeyden önce farkindaligimi artiriyor.
Nasıl Uğur Koşar senin eşin mi?[/QUOTE]

Yok o telefonun azizliği. Akilli telefonlara çok bilmiş :/ Esim uğur kosarin bir kitabini tavsiye etti faydasini goruyorum, Allah de ötesini birak, kitabin ismi.

Sağol canım deniycem ben de sessiz ortamda konuşmayı ve soluma yatıp iyice bir dinleyeyim bakalım neler olacak

İnşallah duyarsin canim.

Ne kötü bu değişimler ya insan alt üst olur

9

Sirada alisveris hazirlik telasi giderek buyuyen gobusten agirlastim sizlanmalari izin prosedurleri kv doguma gelcek mi telasi vesaire derken gun sayip sira beklmeler ooo gündem cok olacak bi bakmisz gelmis o tatli son
Haha. En güzeli de Kv doğuma gelecek mi telaşı. Valla hamilelik süresince görünmezler ama doğumda baş sırada olurlar.çok Kv çekiştirmeyi seven biri değilim, hep büyüktür saygı göstermek lazım derim ama.bu konuda cidden millet haklıymış

Nasıl Uğur Koşar senin eşin mi?

Yok o telefonun azizliği. Akilli telefonlara çok bilmiş :/ Esim uğur kosarin bir kitabini tavsiye etti faydasini goruyorum, Allah de ötesini birak, kitabin ismi.

İnşallah duyarsin canim.[/QUOTE]
Şok oldum çünkü

iyi geceler kızlar. .. okuyom okuyom ama yazamiyorum... butun gun temizlik camasir yemek market ugrastim durdum az uyku kacirmisim nasil yoruldugumu uyaninca anladim heryerim agriyooo... cinsiyetini ogrenenleri tebrik ederim. insallah sagsaglim kucaklarimizida doldursunlar... dandini cnm sana daha bi sevindim hayirli olsun tekrardan

Insanin makarnadan da ici bulanir mi ya ben pisirdim ya yine itici geldi tadi yerken keyif alamadim onu gec kac saattr tadi agzmda midem bulandriyor alt tarafi makarna ne kadar kotu olablir sanki poff
Sen şuna yemek yapmayı bilmiyorum desene. Bir makarna yapamadım

Sen şuna yemek yapmayı bilmiyorum desene. Bir makarna yapamadım

Ya hamileyken oluyo bu bana. normalde elimin lezzeti de yemeklerim de oldukca iyidir istahım da oyle ama ikidir hamilelikte hersey itici geliyo yapmasi yemesi. Esime gore iyiymis gayet tadi ama bana her zaman ictihimiz su bile sekerlenmis geliyo bi acayip karisik kokulu tatlar

Kızlar ben de 20. Haftamdayim ama hic hareket yok bebeğinizle konuşun iletişim kurun diyorlar siz hic denediniz mi
Ben konuşuyorum, eşim konuşuyor ama tık yok. Yani deli gibi sürekli kendi kendine konuşmakta olmuyor. Karşıda tepki olsa bir nebze konuşalımda.ayıp oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…