Ahh bir de şarkı çıkardınız başımıza, şarkı mı söyleyecez şimdi. Benim sesimi kesin tekmeler, susmam için.Her yaptigimi anlatıyorum. Sohbet ediyorum aslında devamlı. İki gün önce onun için anlik bestelediğim sarki söyledim ve tepki verdi. Yalniz ve sessiz bir ortamda konuştuğumda tepki veriyor. Birde soluna yattiginda dikkat et o zaman donup duruyor.
Haha. En güzeli de Kv doğuma gelecek mi telaşı. Valla hamilelik süresince görünmezler ama doğumda baş sırada olurlar.çok Kv çekiştirmeyi seven biri değilim, hep büyüktür saygı göstermek lazım derim ama.bu konuda cidden millet haklıymış
Ahh bir de şarkı çıkardınız başımıza, şarkı mı söyleyecez şimdi. Benim sesimi kesin tekmeler, susmam için.
Karadır kaşların ferman yazdırırrr.
Canim aynisini ben yasadim. Ben hep kiz gordum ruyamda annem yengemlerde kiz gorduler. Ben de kendimi kiza alistirmistim. Gecen ay doktor net bisey demedi ama ben kullandigi kelimelerden erkek oldugunu hissettim. Ki iki gun once de erkek oldugunu ogrendik. Hayirli olsunlarda onemli degil. Ben de hissedememisim demekkiBrüyamd
Bir de şeyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?
eyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?
Bir de şeyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?
Sabah aç karnına.biraz mide bulandırıcı ama üstüne su falan iç.gerçi bana öyle geliyor yoksa başkaları ekmek bakıp yiyor.
Kızlar iyi geceler cinsiyet ögrenenlere hayırlı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin benim yüzde 60 erkek desede pazartesi kesinleşecek inşallah gösterir dua edin:)
aynenn bende senin gibi dusunuyorumselam kızlar herkese hayırlı pazarlar mutlu haftasonları
bundan sonra bi tane daha doğurasım var
benim odun kocam gitti yerine bir romeo geldi maşallah
selam kızlar herkese hayırlı pazarlar mutlu haftasonları
bundan sonra bi tane daha doğurasım var
benim odun kocam gitti yerine bir romeo geldi maşallah
ohhh herkesin keyfi yerinde mutlu oluyorum buraya girince
aynenn bende senin gibi dusunuyorumevliligimiz evimiz senlendi ne kadar anlayisli bi kocam varmis benim meger
:))) sabah sabah çok güldüm... benimde var vallahi, bu çocuk bana rahatlık ve kısmet getirdi.
bahsettigim oda da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?