bence oda güzel canım tam benim tarzım
bende yatak odam beyaz olduğu için çocuk odamıda beyaz alırım diyordum ama bi düşününce daha bebek yaa çocukluğunu doya doya yaşasın renkli olsun dedim ama gidip cafcaflı renkler de almam tabi
haklisin bende senin gibi dusunuyorum. bebegimiz kiz olacak. simdi bu odayi alirsam acaba dekorasyonu nasil yaparim diye dusunuyorum kara kara. pempe kesinlikle girmez bu odaya malum kahverengi krem rengine hic gitmez. fikir arayisindayimmm
Günaydın kızlar yine umut dolu bir güne başladık belkş çocuğum bugün hareketlerini bana hissettirir bi iki tekme falan da atar diye :) zaten ilk hissettiğim gün burdan yeri göğü inleticem :)
Günaydın kızlar yine umut dolu bir güne başladık belkş çocuğum bugün hareketlerini bana hissettirir bi iki tekme falan da atar diye :) zaten ilk hissettiğim gün burdan yeri göğü inleticem :)
hahaha canim benim ya ben anormal bi sekilde haftalar oncesinden bebisi hissetmeye basladim. cok hareketli bi bebek oldugundan belki de bilmiyorum :)) insallah sende hissedersin en kisa zamanda <3
cok guzel ben de buna benzer bi tane begendim fiyati 450 euroydu
harika bi secim. hem kiz bebege hem erkege muhtesem gider :) istedigin renkle kombinleyebilirsin dekorasyonunu yapabilirsin
aynen yaa eşim zırt pırt arıyo aç kalma yemek ye istersen dışardan söyle paran varmı canın bişey istiyomu diye sormaya
canım hiç bişey istemiyo paramda var diyorum ablamda kızıyo bugünler geri gelmez naz yapmayı bil azıcık doğurunca seni değil bebeği düşünecek sadece diyo
cok guzel ben de buna benzer bi tane begendim fiyati 450 euroydu
harika bi secim. hem kiz bebege hem erkege muhtesem gider :) istedigin renkle kombinleyebilirsin dekorasyonunu yapabilirsin
Evet, Rabbim nasip ederse, yaşımdan dolayı (32) üst üstüne düşünüyorum. o yüzden renk istemiyorum oda da, çocuk odam var, olurda Rabbim kız evlat verirse bu oda kıza kalır erkeğe de arabalı yataklardan aldın mı oh mis :)
Benimki çift kale maç yapmaya başladı, darısı başına.. ilk başlarda çok rahatsız verici gibi karnında sürekli bir kıpırtı ama alışırsın herhalde ben daha alışamadım. Babamız gelince hiç kıpırdamıyor, sinir ediyor beni, saatlerce bekliyorum göstermek için yok...
haklisin bende senin gibi dusunuyorum. bebegimiz kiz olacak. simdi bu odayi alirsam acaba dekorasyonu nasil yaparim diye dusunuyorum kara kara. pempe kesinlikle girmez bu odaya malum kahverengi krem rengine hic gitmez. fikir arayisindayimmm
bu odayı kahvenin tonlarıyla mürdümlerle renklendirebilirsin canım illaki pembe olacak diye bir kural yok
içerisinde beyaz ve kahve tonları olan bir halıyla kombine edip halının içindeki diğer renklerle de diğer aksesuarları renklendirirsin sonuçta bütün nevresimler battaniyeler pembe olmayacak
hem kıza pembeden başka renk seçilmemesine anlam veremiyorum
mesela ben mor düşünüyorum erkek olursa da değişmeyecek çünkü çocuk odası olarak kullanacağım odanın kombini mor
beşiği beyaz alsamda uyum sağlar ama park yataklarda beyaz bulamadım henüz o konu biraz sıkıcı
Canım yatarken sagdan sola ya da soldan sağa dönerken rahimdeki bağlar geriliyormuş ondan oluyor. En iyi yolu diyelim sağa dönük yatıyosun sola dönmek istedin önce kalkıp yatakta oturarak sola dönüyosun sonra yatıyosun. Biliyorum gece uyurken bunu yapmak biraz zor gelebilir ama öyle yapınca acımıyor. Bu şekilde yapmamı doktor söyledi.
Kronik kabizligin yoksa onun da faydasi olabilir bi dene istersen kefir icebiliyorsan ona da iyi Diyolar
yok valla naz degil elinde olan bisey degil sevdigim sey bile evde kotu geliyo kokuyo tadi ayni tat degil.disardakiler de eski istahla zevkle yenmio ama en azindan yiyorum biseklde napiyim
Bende bulamadim di :) netten jean aldim bakalim guzel olur ins kalibi cok komik oldum bacaklar ince karin buyudu biraz aynada bakip bakip guluyorum halime ust giyim sorun degil ama pantalon deli etti beni de