2015 Şubat Anneleri

Aaaaa! valla mı? ne güzelmiş bu. size imreniyorum ne güzel biliyorsunuz neler olacağını ama bizimki de daha heyecanlı sanırım. bilinmeze gidiyoruz sanki hepsinde ayrı heyecanlanıyoruz.
Cnm benim 2. Cocuk talimliyim anlican :)

paçozzz ne olcakk var böyle beyni küçük insanlar iyi etmişsin hatta karnına dokunurken vuraydın eline
ben kulak kapadıkça söylendide söylendi ayaklı gazete ne olcak birde karnıma bakıp yok yok erkek bu dedi ayyyy sinir oldum yeminleee sanane erkekse erkek kızsa kız aslında ben lafları bir yerede dikkatimi ne çekti biliyormusun yoksa çabuk sinirlenmem ben kocaman bir çanta vardı elinde bi kaç kere çantasını güya koluna takmaya çalışıyor ama dengesiz birden çeviriveriyordu yani karnıma değdi değecek yanında uzaklaşıyorum yanımda bitiyor karnıma niye dokunuyosun pis karıı ama iyi oldu bozduğum en azından yanıma gelmez artık salak

kadın evli ve çocuğu varmı merak ettim. çok tehlikeli bir kadın belli çantayı karnına dokundurmalar filan. ayıptır günahtır.bu tür kıskançlıklar bana çok kötü insanları çağrıştırıyor. bebek bu allah isteyen herkese versin bunda kıskanılacak birşey olmamalı olamaz bana göre. mümkün olduğunca uzak dur o bayandan canım.

ayyy kıyamam yaa benim facemde öle kızzz yemek dolu sanki yemek sayfasındayım yarışıyolar resmen ama ben niye koydunuz diyemem ki ona benzer bişeyler yesen ben anlatmıştım yaa turşuda turşu die ama illaki o turşu yok bacım ama salatalıkla geçiştirdim

Kim o ya yani neyin oluyor
Nasil bi patavatsizliktir..
İyi niyetli gozukme ihtimali yok bu konusmalarin yorulmamaya calis denir en fazla kadina bak felaket tellali resmen
İyi etmissin

aaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.
kız ben seni gördüm sanki ama inan hatırlamıyom kendimi 100. sayfa gibi buldum sen 60 lara bak

inşallah ugurlu gelmısımdır cnm :) zaman aslında cabuk gecıyor ama bız sabırsızız. hemen dogsunda sevelım ıstıyoruz :)

aynen öle canım bi an önce kavuşmak istiyoruz aslında yalan değil ben çok ama çooook merak ediyorum kızımı onun her yerini ellerini ayaklarını en çokta kokusunu eşimde bende ilk bebeğimizi kaybedince adak adadık sağ salim doğsun diye şu kalpteki parlaklık olayınıda temize çıkarayım hayırlısıyla daha da çok dua ediyorum bi an önce sağlıkla onun o cennet kokusuna kavuşmak istiyorum bu benim kızım demek istiyorum belkide sadece bakıp ağlamak istiyorum ne bileyim .... aman neyse kötü oluyorum iyice :) allah kavuştursun bizi sağlıkla inşalah

Ilahi nedeni mi var.. Hamilesin daha ne olsun :)
Ben de uyuz oluyorun her yedigini ictigini koyan tiplerr

yedim ama neden böyle oldu anlamadım birden gözüm döndü. belki güzel bir şey bile değildir ama bakakaldım resmen.

ah canım olmaz mı rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın inşş meleklerin hiç bir günahı yoktur yanlış anlama kuzum sen yazdın die sölemedim ben bunu hep sölerim ben bebeğimi yeni yeni kaybetmiştim eşim işte unutayım die pikniğe götürmüştü ordada minik bir kelebek vardı bebiş yani bu gözümün içine soka soka sevdi birde ayy sen ne sağlıklısın demişti eslacım ben uzağım o kadına hiç samimi değilim sadece eşimin iş arkadaşının eşi ama işte kıskanç insan kıskançtır canım hani derleryaaa evinde bir kiliminde olsa mutluysan mutlusun ama diğer taraf altınların içinde olsa mutsuzsa kıskançsa kıskançtır o kilimi bile sana fazla görür ve kıskanır değil mi canım çok doğru diyorsun çanta karnıma değse yanlışlıkla oldu der koca kafalı maymun

yedim ama neden böyle oldu anlamadım birden gözüm döndü. belki güzel bir şey bile değildir ama bakakaldım resmen.
içinde bir canavar olmasın kızzz heheheeee hamişsin oğlum ondan canın çekmiş neyseki yemişsin afiyet olsun kuzuna

sormamın nedeni hani bir anne bunu yapamaz bence. çünkü oda aynı şeyleri yaşıyor aynı durumlardan geçmiştir. allaha havale et canım. kıskanç insanlardan ben korkarım çünkü çok tehlikeli olabiliyorlar. yazık ki sen bebeğini yeni kaybetmişken onun seni kıskandırma çabaları beni buradan sinirlendirdi. rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ne yaşaması kolay nede sonradan çektiğin psikoloji. rabbim içine hidayet ve insanlık versin o bayanın kafaya bile takma. kendini hiç üzme sinir etme

sabah bende facebookta bi yiyecek gördüm çok canım istedi aaaayyyyy diye iç geçirdm
avcum ondan daha tatlı deyip avcunu yala dediler
öyle yaptım ve öğle yemeğinde tesadüf o yemeği yedim

Kim o ya yani neyin oluyor
Nasil bi patavatsizliktir..
İyi niyetli gozukme ihtimali yok bu konusmalarin yorulmamaya calis denir en fazla kadina bak felaket tellali resmen
İyi etmissin
yeminle bana desseler bende inanmazdım bu kadarına ama görmen lazım o kadar kıskançlığını belli ediyo ki ya bir insan sürekli her defasında aaaaaa kızımaa diyor ne kadar kilo almışsın işte yolda parkta vs karşılaştığımızda ya insan bir çocuğun kilosunu o kadar diline dolar mı hiç maşallah vs yok yani ama çok şükür ben sürekli nazar duası okuyorum gözü olanın gözü çıksın inşşş

ondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.

nerede oturduğunu bilmiyorum canım ama şehir içinde isen yani büyük şehir merkezindeysen genelde yöresel yemekleri falan satan oluyor. hani mesela bir ile özgü lokanta filan olabiliyor. eşin arayıp sorup sorarsa bulabilir. insan yemeden rahat edemiyor. konyada olsaydım kesin yollardım sana. bursadayım ben buradan birşey canın çekerse söylemen yeter kargolar bu yüzden var :) çok değişik bir durum aşermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…