Cnm benim 2. Cocuk talimliyim anlican :)Aaaaa! valla mı? ne güzelmiş bu. size imreniyorum ne güzel biliyorsunuz neler olacağını ama bizimki de daha heyecanlı sanırım. bilinmeze gidiyoruz sanki hepsinde ayrı heyecanlanıyoruz.
Kontrole gidiyorum kızlar bana dua edin olur mu.. :)
ben kulak kapadıkça söylendide söylendi ayaklı gazete ne olcak birde karnıma bakıp yok yok erkek bu dedi ayyyy sinir oldum yeminleee sanane erkekse erkek kızsa kız aslında ben lafları bir yerede dikkatimi ne çekti biliyormusun yoksa çabuk sinirlenmem ben kocaman bir çanta vardı elinde bi kaç kere çantasını güya koluna takmaya çalışıyor ama dengesiz birden çeviriveriyordu yani karnıma değdi değecek yanında uzaklaşıyorum yanımda bitiyor karnıma niye dokunuyosun pis karıı ama iyi oldu bozduğum en azından yanıma gelmez artık salakpaçozzz ne olcakkvar böyle beyni küçük insanlar iyi etmişsin hatta karnına dokunurken vuraydın eline
canım gözün aydın kistleri gitmiş kuzunun sana demiştim uleynnn onlar gider diye çok sevindim adınaGuzel haberlerle gel inss
ben kulak kapadıkça söylendide söylendi ayaklı gazete ne olcak birde karnıma bakıp yok yok erkek bu dedi ayyyy sinir oldum yeminleee sanane erkekse erkek kızsa kız aslında ben lafları bir yerede dikkatimi ne çekti biliyormusun yoksa çabuk sinirlenmem ben kocaman bir çanta vardı elinde bi kaç kere çantasını güya koluna takmaya çalışıyor ama dengesiz birden çeviriveriyordu yani karnıma değdi değecek yanında uzaklaşıyorum yanımda bitiyor karnıma niye dokunuyosun pis karıı ama iyi oldu bozduğum en azından yanıma gelmez artık salak
ayyy kıyamam yaa benim facemde öle kızzz yemek dolu sanki yemek sayfasındayım yarışıyolar resmen ama ben niye koydunuz diyemem ki ona benzer bişeyler yesen ben anlatmıştım yaa turşuda turşu die ama illaki o turşu yok bacım ama salatalıkla geçiştirdimya biri facebook a bir yiyecek koymuş ilk kez canım bir şey istedi.
gözümden yaş geldi nasıl bir şeyse artık.
yiyecekte konyadan gelmiş. yemesem bir şey olmaz heralde. ama koyanı da fena haşladım. arkadaşımı.
neden böyle oldu anlamadım hiç çekmezdi benım canım.
Kim o ya yani neyin oluyorkızlarr insanın dostu olsun öz olsun bir tane olsun ne kadar sinir oluyorum içinden kıskançlık haset yapanlara güya iyilik diyip moral bozanlara neyseki allah var ve dağına göre kar yağdırıyor çooookkkk şükür şu 3 günlük dünyada olduklarını unutuyolar ve hiç işleri rastgitmiyor eee allah kerimdir çok şükür ikide bir bebeğin sağlıklı mı eminmisin ya sağlıksızsa demesi bir salağın neymiş son aylardada ölümler çoğalmış ben takmadıkça konuyu başka yönlere çekmesi bu şekilde evi nasıl taşıyacakmışım kesin bişey olurmuş eyyy allahım iyi ki varsın allahım dedim sonrada karnıma dokunmaya çalışması beni sinir eden son nokta oldu ve dedim ki defol git işine şom ağızlı dedim iyi etmişmiyim??? küserse küssün canı cehenneme paççozzzz karıı
kız ben seni gördüm sanki ama inan hatırlamıyom kendimi 100. sayfa gibi buldumaaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.
inşallah ugurlu gelmısımdır cnm :) zaman aslında cabuk gecıyor ama bız sabırsızız. hemen dogsunda sevelım ıstıyoruz :)
Ilahi nedeni mi var.. Hamilesin daha ne olsun :)ya biri facebook a bir yiyecek koymuş ilk kez canım bir şey istedi.
yiyecekte konyadan gelmiş. yemesem bir şey olmaz heralde. ama koyanı da fena haşladım. arkadaşımı.
yedim ama neden böyle oldu anlamadım birden gözüm döndü. belki güzel bir şey bile değildir ama bakakaldım resmen.ayyy kıyamam yaa benim facemde öle kızzz yemek dolu sanki yemek sayfasındayım yarışıyolar resmen ama ben niye koydunuz diyemem ki ona benzer bişeyler yesen ben anlatmıştım yaa turşuda turşu die ama illaki o turşu yok bacım ama salatalıkla geçiştirdim
ah canım olmaz mı rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın inşş meleklerin hiç bir günahı yoktur yanlış anlama kuzum sen yazdın die sölemedim ben bunu hep sölerim ben bebeğimi yeni yeni kaybetmiştim eşim işte unutayım die pikniğe götürmüştü ordada minik bir kelebek vardı bebiş yani bu gözümün içine soka soka sevdi birde ayy sen ne sağlıklısın demişti eslacım ben uzağım o kadına hiç samimi değilim sadece eşimin iş arkadaşının eşi ama işte kıskanç insan kıskançtır canım hani derleryaaa evinde bir kiliminde olsa mutluysan mutlusun ama diğer taraf altınların içinde olsa mutsuzsa kıskançsa kıskançtır o kilimi bile sana fazla görür ve kıskanır değil mi canım çok doğru diyorsun çanta karnıma değse yanlışlıkla oldu der koca kafalı maymunkadın evli ve çocuğu varmı merak ettim. çok tehlikeli bir kadın belli çantayı karnına dokundurmalar filan. ayıptır günahtır.bu tür kıskançlıklar bana çok kötü insanları çağrıştırıyor. bebek bu allah isteyen herkese versin bunda kıskanılacak birşey olmamalı olamaz bana göre. mümkün olduğunca uzak dur o bayandan canım.
bende seni gördüm ::)kız ben seni gördüm sanki ama inan hatırlamıyom kendimi 100. sayfa gibi buldumsen 60 lara bak
Benimde hamilelille birlikte tsh im yükselince doktor dozunda artırdı korkmana gerek yok tsh gebelikte. 2.5 ve altı olmalıymisNovothral canm
içinde bir canavar olmasın kızzz heheheeee hamişsin oğlum ondan canın çekmiş neyseki yemişsin afiyet olsun kuzunayedim ama neden böyle oldu anlamadım birden gözüm döndü. belki güzel bir şey bile değildir ama bakakaldım resmen.
ondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.içinde bir canavar olmasın kızzz heheheeee hamişsin oğlum ondan canın çekmiş neyseki yemişsin afiyet olsun kuzuna
ah canım olmaz mı rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın inşş meleklerin hiç bir günahı yoktur yanlış anlama kuzum sen yazdın die sölemedim ben bunu hep sölerim ben bebeğimi yeni yeni kaybetmiştim eşim işte unutayım die pikniğe götürmüştü ordada minik bir kelebek vardı bebiş yani bu gözümün içine soka soka sevdi birde ayy sen ne sağlıklısın demişti eslacım ben uzağım o kadına hiç samimi değilim sadece eşimin iş arkadaşının eşi ama işte kıskanç insan kıskançtır canım hani derleryaaa evinde bir kiliminde olsa mutluysan mutlusun ama diğer taraf altınların içinde olsa mutsuzsa kıskançsa kıskançtır o kilimi bile sana fazla görür ve kıskanır değil mi canım çok doğru diyorsun çanta karnıma değse yanlışlıkla oldu der koca kafalı maymun
ya biri facebook a bir yiyecek koymuş ilk kez canım bir şey istedi.
yeminle bana desseler bende inanmazdım bu kadarına ama görmen lazım o kadar kıskançlığını belli ediyo ki ya bir insan sürekli her defasında aaaaaa kızımaa diyor ne kadar kilo almışsın işte yolda parkta vs karşılaştığımızda ya insan bir çocuğun kilosunu o kadar diline dolar mı hiç maşallah vs yok yani ama çok şükür ben sürekli nazar duası okuyorum gözü olanın gözü çıksın inşşşKim o ya yani neyin oluyor
Nasil bi patavatsizliktir..
İyi niyetli gozukme ihtimali yok bu konusmalarin yorulmamaya calis denir en fazla kadina bak felaket tellali resmen
İyi etmissin
ondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?