- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
eslacımm aynısını yapıyorum bende ama sende hamişsin ben çok tahammül edemiyorum hormonlardan bir delleniveriyorum ama hak ediyor vallaha oyyyy uzak olsun uzaaakkk kafaya takmıycam canım değmezsormamın nedeni hani bir anne bunu yapamaz bence. çünkü oda aynı şeyleri yaşıyor aynı durumlardan geçmiştir. allaha havale et canım. kıskanç insanlardan ben korkarım çünkü çok tehlikeli olabiliyorlar. yazık ki sen bebeğini yeni kaybetmişken onun seni kıskandırma çabaları beni buradan sinirlendirdi. rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ne yaşaması kolay nede sonradan çektiğin psikoloji. rabbim içine hidayet ve insanlık versin o bayanın kafaya bile takma. kendini hiç üzme sinir etme
ondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.
ayyy allah korusun
bu akşamdan tibaren başlıyorum süte
her akşam süt içmezsem olmaz gebelikten öncede öyleydim çok seviyorum sütü , bi sütçümüz var çok temiz ve lezzetli sütü hazır süt çok sevmiyorum yine içiyorum da sanki o kutu kokusu geliyor bana
Hay Allahim ya..yeminle bana desseler bende inanmazdım bu kadarına ama görmen lazım o kadar kıskançlığını belli ediyo ki ya bir insan sürekli her defasında aaaaaa kızımaa diyor ne kadar kilo almışsın işte yolda parkta vs karşılaştığımızda ya insan bir çocuğun kilosunu o kadar diline dolar mı hiç maşallah vs yok yani ama çok şükür ben sürekli nazar duası okuyorum gözü olanın gözü çıksın inşşş
Tuğça diye bir arkadaşım vardı ismini beğenmiştim o zaman düşünmüştüm. Aslında Tuğçe direk Tuğba ağacının dalları manasında. Tuğçe de koyabilirim. Kız olucak inşallah teyzesi. Bir de Kavin ismini sevdim ama babası ne o öyle kavun gibi dedi :)
he kızzz ondan ona laf söyledim bir daha yanıma gelmesin die ne yapayım mecbur bıraktıHay Allahim ya..
Boyleleri insani arkadasliktan sogutuyor iste..
ya biri facebook a bir yiyecek koymuş ilk kez canım bir şey istedi.
gözümden yaş geldi nasıl bir şeyse artık.
yiyecekte konyadan gelmiş. yemesem bir şey olmaz heralde. ama koyanı da fena haşladım. arkadaşımı.
neden böyle oldu anlamadım hiç çekmezdi benım canım.
kavuk komik oldu haha. bana kavim i hatırlattı.
benim bebemin adı da "EMEK" insanların %70 i beğenmiyor ama ben beğeniyorum. kimseyi umursamıyorum.
anneme söyledim annem bile bilmem kimin gelininin adı da kimya diye dalga geçti.
artık neyi çağrıştırdıysa ona :)
teşekkür ederim . keşke orda olsa eşim oraya sürekli gidip geliyor. yemek tarzı değil börek çörek tarzı bir şey. koyan arkadaş fırçadan sonra bana ayırır mutlaka.nerede oturduğunu bilmiyorum canım ama şehir içinde isen yani büyük şehir merkezindeysen genelde yöresel yemekleri falan satan oluyor. hani mesela bir ile özgü lokanta filan olabiliyor. eşin arayıp sorup sorarsa bulabilir. insan yemeden rahat edemiyor. konyada olsaydım kesin yollardım sana. bursadayım ben buradan birşey canın çekerse söylemen yeter kargolar bu yüzden var :) çok değişik bir durum aşermek.
ah canım olmaz mı rabbim düşmanımı bile evlatla sınamasın inşş meleklerin hiç bir günahı yoktur yanlış anlama kuzum sen yazdın die sölemedim ben bunu hep sölerim ben bebeğimi yeni yeni kaybetmiştim eşim işte unutayım die pikniğe götürmüştü ordada minik bir kelebek vardı bebiş yani bu gözümün içine soka soka sevdi birde ayy sen ne sağlıklısın demişti eslacım ben uzağım o kadına hiç samimi değilim sadece eşimin iş arkadaşının eşi ama işte kıskanç insan kıskançtır canım hani derleryaaa evinde bir kiliminde olsa mutluysan mutlusun ama diğer taraf altınların içinde olsa mutsuzsa kıskançsa kıskançtır o kilimi bile sana fazla görür ve kıskanır değil mi canım çok doğru diyorsun çanta karnıma değse yanlışlıkla oldu der koca kafalı maymun
deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))büyükler derler ki canınız bişey isteyince yemediğiniz durumda bebekte karnında sırtında falan leke olurmuş benimde var 2 tane annem hep canım bişey istemiştir de yiyememişimdir der ne kadar doğru bilmem de , arkadaşın sana da yapsın o yemekten
ankaranın başka mı oluyor.
Ben konyadayim neymis o yollayim sanaondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.
ben henüz bir şey istemedim. ama onu da istemem. eğer konyaya giderse yalnız kalırım. onun gitmesindense yememeyi tercih ederim.kocalar valla onlarada acıyorum artık şunu getir bunu getir dokuz doğuruyolar adamlarrr eee bizde bal doğuruyoruz neyseki
kızlaaaaaaaarrrrr......
nasılsınız ........ baya oldu görüşmeyeli. çok özledim sizi ve burayı... :):):)
ikeanın her şeyi dandik ama boyasız yatakları varmış olmazsa bende bakıcam onalara. yine de beğeniyorum her şeyini.kızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum
hoşgeldin nsl olalım acıkıp duruyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?