2015 Şubat Anneleri

eslacımm aynısını yapıyorum bende ama sende hamişsin ben çok tahammül edemiyorum hormonlardan bir delleniveriyorum ama hak ediyor vallaha oyyyy uzak olsun uzaaakkk kafaya takmıycam canım değmez

ondan yemedim hoş. o sırada ne bulduysam onu yedım. şimdi eşimi konyaya göndersem olmaz heralde.
kocalar valla onlarada acıyorum artık şunu getir bunu getir dokuz doğuruyolar adamlarrr eee bizde bal doğuruyoruz neyseki

Hay Allahim ya..
Boyleleri insani arkadasliktan sogutuyor iste..

öğle yemeğimi yiycem bunada şükür herkeslere afiyet olsun canlarr

sanki tuğçe daha güzel , tuğça deyince bir nüfus memuru hatası varmış gibi geliyor kulağa , kavin de anlamını bilmiyorum ama hakkaten kavun der gibi : )

büyükler derler ki canınız bişey isteyince yemediğiniz durumda bebekte karnında sırtında falan leke olurmuş benimde var 2 tane annem hep canım bişey istemiştir de yiyememişimdir der ne kadar doğru bilmem de , arkadaşın sana da yapsın o yemekten

Bence Emek ismi çok güzel. Ilk söylediğinde de çok beğenmiştim. Çok havalı :)

teşekkür ederim . keşke orda olsa eşim oraya sürekli gidip geliyor. yemek tarzı değil börek çörek tarzı bir şey. koyan arkadaş fırçadan sonra bana ayırır mutlaka.

kızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum

kızlaaaaaaaarrrrr......

nasılsınız ........ baya oldu görüşmeyeli. çok özledim sizi ve burayı... :):):)

buna çok sinir oldum , bu ne hadsizlik ayrıcada vicdansızlık senin bi kaybın olmuş sonuçta bu ne bu ne kadar kötü olmak yaa çok gıcık oldum çokk ay konuşma onunla o kadından iyilik gelmez adama

deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))

kocalar valla onlarada acıyorum artık şunu getir bunu getir dokuz doğuruyolar adamlarrr eee bizde bal doğuruyoruz neyseki
ben henüz bir şey istemedim. ama onu da istemem. eğer konyaya giderse yalnız kalırım. onun gitmesindense yememeyi tercih ederim.

kızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum
ikeanın her şeyi dandik ama boyasız yatakları varmış olmazsa bende bakıcam onalara. yine de beğeniyorum her şeyini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…