bilmiyorum ne olduğunu böyle yuvarlak susamlı çörek gibi bir şey.Ben konyadayim neymis o yollayim sana
çok sağol düşündüğün için. fırçayı yedi akşama getirir o.Ben konyadayim neymis o yollayim sana
deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))
yav aklın yem yemekte on lafından dokuzu yemek :)) bende senden aşağı kalmıyorum hoş.hoşgeldin nsl olalım acıkıp duruyoz
Sallanmiyo diye cesaret edemiyorum onlara benkızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum
Hmm ev yapimi mi? Soyledigin tarz tahinli corek oluyor ama onu mu diyorsun bilemedim. Kargoyla bozulur gelene kadar. Napsak kibilmiyorum ne olduğunu böyle yuvarlak susamlı çörek gibi bir şey.
aaaa oysa eğer ben onu yemiyorum zaten.Hmm ev yapimi mi? Soyledigin tarz tahinli corek oluyor ama onu mu diyorsun bilemedim. Kargoyla bozulur gelene kadar. Napsak ki
Hamileyi hamile anlar kendi canim istemis gibi oldm
ben kendim hariç herkesi gördüm. 100 küsürlü sayfalarda yazmışım bir kere ama öyle hamileyim şöyle böyle yazmamışım. direkt konuya girmişim. öncesinde de daha bulamadım. yazdığıma da A anneolmak cevap yazmış ama kesin bulmam gerek. anneolmak kayıp zaten bu aralar bir de WaysOfMom vardı o da kayıp ne zamandır. ayrıca Aliya sen nerdesin.Ben ikinizi de gördüm
Ondandir kesin. Ramazanda fln cok satarlar burda bana da pek hitap etmiyoraaaa oysa eğer ben onu yemiyorum zaten.
evet evet öyle bir şeydi. iyi bari sevindim bilgilendirdin.
ben kendim hariç herkesi gördüm. 100 küsürlü sayfalarda yazmışım bir kere ama öyle hamileyim şöyle böyle yazmamışım. direkt konuya girmişim. öncesinde de daha bulamadım. yazdığıma da A anneolmak cevap yazmış ama kesin bulmam gerek. anneolmak kayıp zaten bu aralar bir de WaysOfMom vardı o da kayıp ne zamandır. ayrıca Aliya sen nerdesin.
Ee ben dun bakindim 450 felandi indirimemi girdiki.kızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum
Bende aciktim yemek muhabbetlerinin üstüde valla.hoşgeldin nsl olalım acıkıp duruyoz
Limon çok tatil geliyor amaaa :))kız valla ne sürede yenmeli hiç bilmiyorum da öyle derler , bende çok bakmamaya çalışıyorum yiyecek içecek resimlerine ben hamile olunca aşermem geçti bekarken bile nsl canım isterdi aklıma bişey gelirse hatta herkes de derdi ki seni hamile olunca düşünemiyoz hamile oldum daha bi limona aşerdim : )) öyle deli gibi limon canım istedi
Tahinliii onuda ben çok severim aklima gelmemişti bak hic. Ben aldirayim ondan mmmhh.aaaa oysa eğer ben onu yemiyorum zaten.
evet evet öyle bir şeydi. iyi bari sevindim bilgilendirdin.
bende direk konuya girenlerdenim. 500. sayfada buldum kendimi :) banada ilk yaprakgül yazmış :)
valla bend öyleyim. sürkeli birşeyler atıştırıyorum. yakında kilolar alacak başını gidecek. :):)
Ee ben dun bakindim 450 felandi indirimemi girdiki.
Bende aciktim yemek muhabbetlerinin üstüde valla.
Limon çok tatil geliyor amaaa :))
Tahinliii onuda ben çok severim aklima gelmemişti bak hic. Ben aldirayim ondan mmmhh.
yav aklın yem yemekte on lafından dokuzu yemek :)) bende senden aşağı kalmıyorum hoş.
he valla insan bir yazar hamileyiz mutluyuz diye. direkt acıtasyondan gırmışız konuya. Aliya kayıp zaten.Ben de öyle resmi bir açılış yapmışım ki toksoplazmayla ilgili :) bana da ilk aliya yazmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?