2015 Şubat Anneleri

deme öyle kız. pazar günü yesem olur mu? :))

kız valla ne sürede yenmeli hiç bilmiyorum da öyle derler , bende çok bakmamaya çalışıyorum yiyecek içecek resimlerine ben hamile olunca aşermem geçti bekarken bile nsl canım isterdi aklıma bişey gelirse hatta herkes de derdi ki seni hamile olunca düşünemiyoz hamile oldum daha bi limona aşerdim : )) öyle deli gibi limon canım istedi

bilmiyorum ne olduğunu böyle yuvarlak susamlı çörek gibi bir şey.
Hmm ev yapimi mi? Soyledigin tarz tahinli corek oluyor ama onu mu diyorsun bilemedim. Kargoyla bozulur gelene kadar. Napsak ki
Hamileyi hamile anlar kendi canim istemis gibi oldm

Evdeki isleri yapinca pilim bitti
Bugun besiktasa falan gidip sac spreyi fln alcaktim
Bu sicakta gozum de kesmiyo pek miskinim hala ya..

Hmm ev yapimi mi? Soyledigin tarz tahinli corek oluyor ama onu mu diyorsun bilemedim. Kargoyla bozulur gelene kadar. Napsak ki
Hamileyi hamile anlar kendi canim istemis gibi oldm
aaaa oysa eğer ben onu yemiyorum zaten.
evet evet öyle bir şeydi. iyi bari sevindim bilgilendirdin.

Ay kizlar ilk msjlara bakmissiniz ben de ogluma hamileyken yazdklarima bakip sukretmistim dogduktan sonra. Yine saglikla kavusurum ins. Burda kotu deneyimi olan cok herkes kavussun ins saglikla.
Tetenoz 3 kere olmusum ben 4. Yu atlamisim yine olurum heralde. Tetanoz neyse de bebek icin olan asilari ihmal etmeyin. Suriyeliler geldi bi suru hastalik hortladi biz asi sayesinde kutulmusuz cogundan bu acidan asi onemli. Icerigi falan tartismali ama her seyin icerigi oyle bu devirde. Saglik ocaklari zorla takip etmese dagdaki vatantas asi olmuyor sonra hasta olup baskasina buastiriyor. Herkes olmali ki hastalik bitsin. Oglum 2 yasinda 3 tane asi oldu ekstradan sirf suriyeliler yuzunden. Hep de tehlikeli hastaliklar cocuk felci kizamik gibi. Allah korusun

Ben ikinizi de gördüm
ben kendim hariç herkesi gördüm. 100 küsürlü sayfalarda yazmışım bir kere ama öyle hamileyim şöyle böyle yazmamışım. direkt konuya girmişim. öncesinde de daha bulamadım. yazdığıma da A anneolmak cevap yazmış ama kesin bulmam gerek. anneolmak kayıp zaten bu aralar bir de WaysOfMom vardı o da kayıp ne zamandır. ayrıca Aliya sen nerdesin.

bende direk konuya girenlerdenim. 500. sayfada buldum kendimi :) banada ilk yaprakgül yazmış :)

kızlar ciciler almaya basladinizmi miniklerinize?
ikeanin sitesine baktim coook ucuz besikleri falan acaba ordan mi alsak diyorum
Ee ben dun bakindim 450 felandi indirimemi girdiki.
hoşgeldin nsl olalım acıkıp duruyoz
Bende aciktim yemek muhabbetlerinin üstüde valla.
Limon çok tatil geliyor amaaa :))

aaaa oysa eğer ben onu yemiyorum zaten.
evet evet öyle bir şeydi. iyi bari sevindim bilgilendirdin.
Tahinliii onuda ben çok severim aklima gelmemişti bak hic. Ben aldirayim ondan mmmhh.

papatis bak sayfaya bi baktık ardından akım başladı herkes bulsun kendini bakalım yemin ediyom bu gebelik hepimzin psikolojisini bozdu kafayı yedik :)

Ee ben dun bakindim 450 felandi indirimemi girdiki.

Bende aciktim yemek muhabbetlerinin üstüde valla.

Limon çok tatil geliyor amaaa :))

Tahinliii onuda ben çok severim aklima gelmemişti bak hic. Ben aldirayim ondan mmmhh.

Çörek çörek dedikce ben de sizin oraların meşhur çöreğinden isteyeceğim sanırım :) ah bir de eskişehir simidini tek geçerim :)

Ben de öyle resmi bir açılış yapmışım ki toksoplazmayla ilgili :) bana da ilk aliya yazmış :)
he valla insan bir yazar hamileyiz mutluyuz diye. direkt acıtasyondan gırmışız konuya. Aliya kayıp zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…