Süt iç canım ben maçın ilk yarısında içicem :)
Sepet besik mi diyorsun? ben de yapicam insallah hala nevresimini...
Sen bilirsin cnm ama bebek bebegi tutmuyo benim oglan 5 ay sallanmayi istemedi simdi 4 yasinda bazen hala kendini pispislatmak icin salla beni yapar obkadar tatli geliyor
Sonrasinda ihtiyac olur mu acaba diye dusunuyo insan
Canim ben gece acikmalarimda bir bardak kefir iciyorum. Ustune tarcin da dokuyorum sevdigim icin. Kansekerimi acaip guzel dengeliyo ve tokluk hissi veriyor. Bagisiklik sistemini guclendirmek icin de hirebirdir kefir. Tavsiye ederim
sen direk fetal eko çektirsene. doktorun peritanologmu bilmiyorum ama peritanologlar direk fetal ekoya yönlendiriyor benim ki öyle yaptı ayrıntılıyı erken yaptı fetal ekomda haftaya. inşallah sende hayırlı haberler alırsın. bebek gelişimi benimde hep 10 gün önde çıkıyor ama doktor normal dedi. fetal ekoda 18. haftadan sonra çekilebiliyor
ben kolik sorunu olursa diye sallanna birseybistiyorum ilk 6 ayina.. yoksa zaten gun icinde kullanmak icin 4moms mamaroo almayi dusunuyorum onla idare edebilirim
Kefir daha önce hiç içmedim , en yakın zman da alıp deniyim o halde .
Ama dediğin gibi bi faydası varsa tam benlik. Çok Teşekkür ederim ..
Böyle birşeye çok ihtiyacım var. Çünkü öyle böyle değil çok fena acıkıyorum. Şimdi dayanamadım ekmeğin 4te 3üne çikolata sürdüm yiyorum. Ama biliyorum en fazla bi saat idare edicek. Sonra tekrar kazıntı
uludağ üni fetal eko çekiyorlar mı canım sana ne zmna snraya randevu verdiler.
Kolik sorunu ne? 4moms mamaroo ne ki
zaten oradan aldım canım oraya gidiyorum ben. doktorum çocuk kardiyologuna yönlendirdi.oradan ayın 16 sına randevu aldım. aynı gün içinde doktoruma da randevum var.
ben netten k.doğum bölümünün randevu numarasını buldum aradım ama hep meşgul çalıyor kimseye ulaşamıyorum ki sorayım randevu alayım.
canım peritanolojiye randevu alamazsın telden ve netten. anca hastaneye gidip kadın doğum bilgi işlemden randevu alabilirsin daha öncede konuşmuştuk seninle. anca gidip kendin alabilirsin. ben bile kontrolümü oluyorum sonra üst kata çıkıp randevumu alıp öyle gidiyorum.eskiden netten alınabiliyordu şimdi kalktı.
Bizim evde nerdeyse her şey ikeadan.koltukları hariç mobilyaları bir sene kullanmadan çöpe attık.Ya canim ben de belli bi standartta olacagini dusunuyorum
Bi mdf besik gibi olma ama dogal agactir muhtemelen
Adamlar dunyya satis yapiyo isini gorur bence gormesine de sallanmamasi sknti
Bebek kolik oluyo gazi oluyo uyumuyo
Oluyo da oluyo nasil uyutcani sasiriyosun yeri geliyo ben bi onu dusunurum
Bizim evde nerdeyse her şey ikeadan.koltukları hariç mobilyaları bir sene kullanmadan çöpe attık.
Göbek.deliğim kayboldu ne demek.bu arada kızlar kimseler kalmamış sanırım burada ama yinede sorayım didim.benim göbek deliğim kaybolmaya başladı sizinde böyle oldumu. zaten ultrasonla doktor göbek deliğimden bakıyordu acaba büyüdüğü içinmi böyle oluyor. kocaman bir göbeğe sahibim simdiden bir ara yine göbekleri koyalım.baya büyüdü hepimizinkinler
kolik gaz sorunu olan bebeklere deniyor canim.
4moms mamaroo da bir kolik bebekler icin dunyada onay almis bir anakucagi tarzinda 5,farkki salanma ozelligi olan birsey. google a yaz cikar bak. pahali ama kullanan herkes nucize diye tanimliyor
Benimde ara ara artıyor çarpıntım ve karnım aşırı şişti. Ayrıca mide suyu ağzıma geliyor dün kustum o nedenle.İyi akşamlar anneler bugün cok çarpıntım var kulaklarım da çınlıyor nedense benim gibi çarpıntı yaşayan var mı
Kefir daha önce hiç içmedim , en yakın zman da alıp deniyim o halde .
Ama dediğin gibi bi faydası varsa tam benlik. Çok Teşekkür ederim ..
Böyle birşeye çok ihtiyacım var. Çünkü öyle böyle değil çok fena acıkıyorum. Şimdi dayanamadım ekmeğin 4te 3üne çikolata sürdüm yiyorum. Ama biliyorum en fazla bi saat idare edicek. Sonra tekrar kazıntı
Kendim de yapiyordum bir aralar. Simdi hazir aliyorum. A101 de ve migrosta var. Altinkilic ya da eker markasini kullaniyorum. Kefirde hem probiyotik bakteriler var hem de cok saglikli mayalar. Bu yuzden bagirsaklar icin de cok iyi. Kendim yaptigim zamanlarda da endanem adli marka tamamen dogal kefir mayasini kullandim. Migrosta var. Bir de www.danem.com dan da siparis edilebiliyor. O sitede kefirle ilgili her bilgi mevcutKefiri kendin mi yapıyosun hazır mı satın alıyosun? Ben hiç içmedim kabızlık için iyiymiş denileyim diyorum ama nerden nasıl alıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?