2015 Şubat Anneleri

Yokmus yani..
Sagol cnm fehmi beyi attik cebe bakalim arastiralim biraz daha
Ben de dr yakindir dedim sen tarabya oturuyorum deyince

kızlar siz neden ayrıntılı ultrasona bu kadar para veriyorsunuz
yada burada yapılan ayrıntılı değilmi valla şüpheye düştüm şimdi
burada araştırma hastanesinde profesör yapıyor hemde ücretsiz
yani sgk varsa ücretsiz

Bende o zaman 11 inden 11 ine hesaplıycam öylemi ?

canim kalitesi hangi ulkede hangi malzemeyle yapildigina gore.degisiyor. ikea sanirim.isvec markasiydi avrupa standartlarina gore uretim.yapiyor olmali
Ya canim ben de belli bi standartta olacagini dusunuyorum
Bi mdf besik gibi olma ama dogal agactir muhtemelen
Adamlar dunyya satis yapiyo isini gorur bence gormesine de sallanmamasi sknti
Bebek kolik oluyo gazi oluyo uyumuyo
Oluyo da oluyo nasil uyutcani sasiriyosun yeri geliyo ben bi onu dusunurum

Arastiriyorm ben de cnm..

Seninle bnm aramda bebeğin doğum tarihi olarak 10 gün varmış canım.
Benim eylül 3. yada 4. haftası bktırmam lazım.

O sana kalmis ve dr önerisine. 18.hftadan 24e kadar bakiliyor cunku. Ben bayrama denk getrmek zorundaydim izne geldigmz zaman diye bir de kalp gelisimini 23te tamamliyormus o hfta yaptrmak daha iyi oluyomus bu acidan

Ben de pisbogazimi tutmaya calismaktan

Hadi ilk zamanlar tamam üşenmiyordum da artık çok üşeniorum . Mesela eşim 8 de geldi 2 tabak dolu dolu yemek yedim. Ama şimdi karnım gurul gurul. Ama mutfağa gidipte ne yicem onu bilmiyorum

canım benim isim verdiğim dr hepsi PERİNATOLOJİ UZMANI ve sgk ile anlaşmalı hastanelerde yok üni. yada araştırma hastanelerinde yok. Özeller de oluncada fiyatları böyle oluyor. Yoksa normal bir prof. ücretsiz yapar sgklılara.

Arastiriyorm ben de cnm..

ya burada 2 yerde var ayrıntılı ultrason biri özel poliklinikte doktor muayene ücreti 37 lira extra para ödemiyorsun
diğeride araştırma hastanesinde profesör ona hiç ücret ödemiyorsun sgk lıysan ve araştırma olduğu için herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyorlarmış
sizden şimdi bu fiyatları duyunca acaba bunların baktığı başka bişeymi diye düşünmeye başladım
ucuz olsa bir dert pahalı olsa bir dert

niye perinatoloji uzmanını büyük yazdınki :)

O sana kalmis ve dr önerisine. 18.hftadan 24e kadar bakiliyor cunku. Ben bayrama denk getrmek zorundaydim izne geldigmz zaman diye bir de kalp gelisimini 23te tamamliyormus o hfta yaptrmak daha iyi oluyomus bu acidan

şimdi 24. hafta 23+1 ilen miş başlıyor yoksa 24 + 1 iken mi bazıları 24 + 1 olunca 24 haftalık sayıyor bazıları ise 23+1 olunca 24 haftalıksın artık diyor. bu konuda kafam karışıyor.

Hadi ilk zamanlar tamam üşenmiyordum da artık çok üşeniorum . Mesela eşim 8 de geldi 2 tabak dolu dolu yemek yedim. Ama şimdi karnım gurul gurul. Ama mutfağa gidipte ne yicem onu bilmiyorum

Süt iç canım ben maçın ilk yarısında içicem :)

niye perinatoloji uzmanını büyük yazdınki :)

yanlış anlama kötü bir amaçla yazmadım anneler bizim fiyatları görüp kafaları karışmasın die üç dört kere belirttim ama bu ayrıntı görülmeyip sorulunca büyük yazdım ki yanlış anlaşımıyım. Bizzat sana yönelik bişi değil canım yanlış anlama bni olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…