Yokmus yani..benim dediklerimin hepsi perinatolog normal dr olanlardan var uygun fiyata.
fehmi beyin yeri şişlide.
çapaya bir tanıdığa sordurduk onlarda usg var mı die sormuşlar varmış ama bana perinatolog lazım die önemsemedim.
Bende o zaman 11 inden 11 ine hesaplıycam öylemi ?canım hafta hesabına göre ay hesaplanınca pek olmuyo gibi her ay 4 hafta olmuyor fazladan 3 gün daha oluyor.benim sat 4 mayıs o günden itibaren 30 60 90 diye gün gün sayıyıyorum ve şu anda 4 ay 8 günlük hamileyim yani bir hafta sonra 5. ayı yarılamış olacağım.
Ya canim ben de belli bi standartta olacagini dusunuyorumcanim kalitesi hangi ulkede hangi malzemeyle yapildigina gore.degisiyor. ikea sanirim.isvec markasiydi avrupa standartlarina gore uretim.yapiyor olmali
Evet canım
Canim karismayayim ama 450 ye mdf kutuk gibi besik alirsin450 civari olanlar cekmeceli falan en pahalilari onlar zaten daha ucuzlarida var
Ben kabaca yuvarlamak suretiyle ay basinda ayi doluyor diye ay hesabi yapiyorumBende o zaman 11 inden 11 ine hesaplıycam öylemi ?
Hep açım . Yemek bulmaktan aramaktan sıkıldım artık
Ben de pisbogazimi tutmaya calismaktanHep açım . Yemek bulmaktan aramaktan sıkıldım artık
Arastiriyorm ben de cnm..kızlar siz neden ayrıntılı ultrasona bu kadar para veriyorsunuz
yada burada yapılan ayrıntılı değilmi valla şüpheye düştüm şimdi
burada araştırma hastanesinde profesör yapıyor hemde ücretsiz
yani sgk varsa ücretsiz
Seninle bnm aramda bebeğin doğum tarihi olarak 10 gün varmış canım.
Benim eylül 3. yada 4. haftası bktırmam lazım.
Ben de pisbogazimi tutmaya calismaktan
canım benim isim verdiğim dr hepsi PERİNATOLOJİ UZMANI ve sgk ile anlaşmalı hastanelerde yok üni. yada araştırma hastanelerinde yok. Özeller de oluncada fiyatları böyle oluyor. Yoksa normal bir prof. ücretsiz yapar sgklılara.kızlar siz neden ayrıntılı ultrasona bu kadar para veriyorsunuz
yada burada yapılan ayrıntılı değilmi valla şüpheye düştüm şimdi
burada araştırma hastanesinde profesör yapıyor hemde ücretsiz
yani sgk varsa ücretsiz
Biz maçı açamadık
Arastiriyorm ben de cnm..
canım benim isim verdiğim dr hepsi PERİNATOLOJİ UZMANI ve sgk ile anlaşmalı hastanelerde yok üni. yada araştırma hastanelerinde yok. Özeller de oluncada fiyatları böyle oluyor. Yoksa normal bir prof. ücretsiz yapar sgklılara.
O sana kalmis ve dr önerisine. 18.hftadan 24e kadar bakiliyor cunku. Ben bayrama denk getrmek zorundaydim izne geldigmz zaman diye bir de kalp gelisimini 23te tamamliyormus o hfta yaptrmak daha iyi oluyomus bu acidan
Hadi ilk zamanlar tamam üşenmiyordum da artık çok üşeniorum . Mesela eşim 8 de geldi 2 tabak dolu dolu yemek yedim. Ama şimdi karnım gurul gurul. Ama mutfağa gidipte ne yicem onu bilmiyorum
niye perinatoloji uzmanını büyük yazdınki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?