Marketten alıcan her yerde satılıyor. Mayası zor bulunduğundan evde yapılmaz sanırım. Zaten içinde yaşayan organizmalar varmışKefiri kendin mi yapıyosun hazır mı satın alıyosun? Ben hiç içmedim kabızlık için iyiymiş denileyim diyorum ama nerden nasıl alıcam?
Evet iste ekmek ustu cikolata vb karbonhidrat degeri yuksek seyler yiyince kan sekeri hopp cikiyo sonra pat diye dusuyo..gelsin acikmalar sonra da..protein yada tam tahil yemek lazim. Kefir, meyve+yogurt, yulaf ezmesi+yogurt yada sut , kepekli ekmek peynir bile olabilir..hem cok kilo almayiz boyle gece gece hem de saglikli beslenmis oluruzKefir daha önce hiç içmedim , en yakın zman da alıp deniyim o halde .
Ama dediğin gibi bi faydası varsa tam benlik. Çok Teşekkür ederim ..
Böyle birşeye çok ihtiyacım var. Çünkü öyle böyle değil çok fena acıkıyorum. Şimdi dayanamadım ekmeğin 4te 3üne çikolata sürdüm yiyorum. Ama biliyorum en fazla bi saat idare edicek. Sonra tekrar kazıntı
Kefir mayasi sitrsini yanlis yazmisim www.kefirdanem.com olacakti. İlgilenen arkadaslar icin dipnot olarak dursun belki bir gun lazim olur.Kendim de yapiyordum bir aralar. Simdi hazir aliyorum. A101 de ve migrosta var. Altinkilic ya da eker markasini kullaniyorum. Kefirde hem probiyotik bakteriler var hem de cok saglikli mayalar. Bu yuzden bagirsaklar icin de cok iyi. Kendim yaptigim zamanlarda da endanem adli marka tamamen dogal kefir mayasini kullandim. Migrosta var. Bir de www.danem.com dan da siparis edilebiliyor. O sitede kefirle ilgili her bilgi mevcut
Kefirden açılmış konu bende uzun zamandır kullanıyorum. Ama bu aralar pek içemedim. Eğer isteyen varsa Ege üniversitesinden onaylı kefir mayası satan bir tanıdığım var. Ben kullanıyorum gayet memnunum.gerçekten faydaları saymakla bitmez.Kefir mayasi sitrsini yanlis yazmisim www.kefirdanem.com olacakti. İlgilenen arkadaslar icin dipnot olarak dursun belki bir gun lazim olur.
Kefir mayasi sitrsini yanlis yazmisim www.kefirdanem.com olacakti. İlgilenen arkadaslar icin dipnot olarak dursun belki bir gun lazim olur.
Marketten alıcan her yerde satılıyor. Mayası zor bulunduğundan evde yapılmaz sanırım. Zaten içinde yaşayan organizmalar varmış
evet benimde bu hafta karnım çok büyüdü..karnım büyüdükçe göbek deliğimin belirginliği azaldıbu arada kızlar kimseler kalmamış sanırım burada ama yinede sorayım didim.benim göbek deliğim kaybolmaya başladı sizinde böyle oldumu. zaten ultrasonla doktor göbek deliğimden bakıyordu acaba büyüdüğü içinmi böyle oluyor. kocaman bir göbeğe sahibim simdiden bir ara yine göbekleri koyalım.baya büyüdü hepimizinkinler
Ben 18+6 haftalık hamileyim. Kaç aylık demem gerekiyo soranlara ? Ben bu hafta 4 demeye başladım. 11 mayıs son adet tarihimin başlangıcı. Ona göre sayarsam şubat 11 tam 9 ay bitmiş oluyo. Hafta hesabı yaparsam 10.ayın sonunda doğum oluyo çünkü 1 ayda tam 4 hafta yok. Kafam çok karıştı
Ee seninki içinde yaşayan var biz tarıyor muyuz?İçinde yaşayan organizmalar kısmı beni tırsttırdı :)
kızlarrrr bekledim bugüne kadar ben cumartesi günü oğluşumu öğrendim eşimde cinsiyetini öğreneyim aileme öyle söylicez diye kararlaştırmıştık ve cumartesi akşamı söyledide anası olacak kadınn ve kızlarıı ne aradılar ne sordular size soruyorum siz olsanız ne dersiniz hatta belki ararlar diye bi iki gün bekledim yazmadım insan bi arayıp hayırlı olsun dememz mi kızımda okula başladı ona bile hayırlı olsun demediler şeytan görsün diyorum
Ya Benimkide atsın bizim aramızda 3 gün var niye atmıyor.ne iş yapıyor içerde.
Hep açım . Yemek bulmaktan aramaktan sıkıldım artık
ben kolik sorunu olursa diye sallanna birseybistiyorum ilk 6 ayina.. yoksa zaten gun icinde kullanmak icin 4moms mamaroo almayi dusunuyorum onla idare edebilirim
Ne yapsın yavru vuruyordur ama kilodan hissedilmiyor demekyatıyor anca tembel kızce : )))))
bu doktorların eline düşeceğine git kendini köprüden at daha iyi
sabah acile gittim dahiliyeci acilde nöbetçiymiş
muayene etme gereği bile duymadı karnıma iki dokundu
bol su iç maden suyu iç sana bişey yapamayız devam ederse kendi doktoruna git dedi
beni zaten o yönlendirdi size dedim
bende bişey yapamam dedi
manyak karı
insan bi tahlil falan yapar 5 dk sürmedi benimle ilgilenmesi yüzüme bile bakmadı yaaa
geçmiş olsun canım ne için gitmiştin şu yaralar için mi ? ben sayfa mı kaçırdım yada
Ne yapsın yavru vuruyordur ama kilodan hissedilmiyor demek
Bunu insan gibi konusup yapsa hic gocunmuycam canima minnet gormem isime gelir ama dun isyerne gelmis hatun ayagna cagrtti gitmedm usul yordam boyle mi oluyor yegeninin yeri yurdu belli sonucta goresi olan gelir kaldi ki bugune dek tek terbiyeszlgm olmams sadece resmiyet var karsilikli ama onda hep bi arkadan is cevrip abisini doldrma var. Dune kadar kendi kirginim aramadi bile geldim diye bana dertlenen adam bugun u donusy yapip zorla gotrdu cocugu diyemiyon mu buyrun gelin evimze diye bariz esini istemiyoruz takmiyoruz tavri var ve bu cirkinlige sen tutup onay verip beni yok sayıyorsun ne kadar adil ki bu konuda guya da beni anladını soyler hep gorduk bikere daha dusunmemeye calisiyorum ama hep bunu yapiyor bu tip durumlarda terazi ordan basiyor ortayi bulup adil olmak yok malesef erkeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?