2015 Şubat Anneleri

Kefiri kendin mi yapıyosun hazır mı satın alıyosun? Ben hiç içmedim kabızlık için iyiymiş denileyim diyorum ama nerden nasıl alıcam?
Marketten alıcan her yerde satılıyor. Mayası zor bulunduğundan evde yapılmaz sanırım. Zaten içinde yaşayan organizmalar varmış

Evet iste ekmek ustu cikolata vb karbonhidrat degeri yuksek seyler yiyince kan sekeri hopp cikiyo sonra pat diye dusuyo..gelsin acikmalar sonra da..protein yada tam tahil yemek lazim. Kefir, meyve+yogurt, yulaf ezmesi+yogurt yada sut , kepekli ekmek peynir bile olabilir..hem cok kilo almayiz boyle gece gece hem de saglikli beslenmis oluruz

Kefir mayasi sitrsini yanlis yazmisim www.kefirdanem.com olacakti. İlgilenen arkadaslar icin dipnot olarak dursun belki bir gun lazim olur.

Kefir mayasi sitrsini yanlis yazmisim www.kefirdanem.com olacakti. İlgilenen arkadaslar icin dipnot olarak dursun belki bir gun lazim olur.
Kefirden açılmış konu bende uzun zamandır kullanıyorum. Ama bu aralar pek içemedim. Eğer isteyen varsa Ege üniversitesinden onaylı kefir mayası satan bir tanıdığım var. Ben kullanıyorum gayet memnunum.gerçekten faydaları saymakla bitmez.

evet benimde bu hafta karnım çok büyüdü..karnım büyüdükçe göbek deliğimin belirginliği azaldı

1. sayfa da bununla ilgili açıkma var canım yanlış değilsem 5. ay diye alıyor çünkü 19 olmuş artık, 1 ayda tam 4 hafta var işte niye kafan karıştı anlamadım

tabiki aramaları lazım sevincinizi paylaşmaları lazım, valla benimkiler benle birlikte kontrol günümü sayıyorlar cinsiyet belli olacak diye ,

bu doktorların eline düşeceğine git kendini köprüden at daha iyi
sabah acile gittim dahiliyeci acilde nöbetçiymiş
muayene etme gereği bile duymadı karnıma iki dokundu
bol su iç maden suyu iç sana bişey yapamayız devam ederse kendi doktoruna git dedi
beni zaten o yönlendirdi size dedim
bende bişey yapamam dedi
manyak karı
insan bi tahlil falan yapar 5 dk sürmedi benimle ilgilenmesi yüzüme bile bakmadı yaaa

geçmiş olsun canım ne için gitmiştin şu yaralar için mi ? ben sayfa mı kaçırdım yada

Ne yapsın yavru vuruyordur ama kilodan hissedilmiyor demek

ben bugün 16. haftaya girdim , dün akşam uyumak için yattım kendimi dinledim, daha erken hissedemezmişim muhtemelen yanılıyorum ama sanki içimde bikaç kere kalp attı gibi oldu sonra bekledim daha bişey hissedemedim hemende uyumuşum zaten

adil olamıyorlar canım o bir gercek. muhtemelen oda ozlemıstır kardesını ondan hayır dıyememıstır. eve de sen ıstemezsın dıye cagırmadı belkıde. ya sıkma canını bırak allah askına. bi dahakınede sen bı bahane bulup yollmazsın olur bıter. o gelır ayagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…