2015 Şubat Anneleri

Cnm bısey sorucam. tetanoza nıye bukadar karsısınız?yanı bı zararı var mıy mıs? bende yaptırmadım daha ama korktum acıkcası
Karşı değilim de bilinen bir zararını duymadım hatta başta vurulurum diyordum ama s.ocağı çok üstüne düştüğünden şüphe duydum ondan istemiyorum. Birde y.dışında uygulanıyormuş. Bana aşı satışı için geliştirilmiş gibi geldi. Aşıyı dağıtan firmanın sahiplerine bakmak gerek.

Ben işi gücü bıraktım eve geldim.güya hazırlanmaya geldim. Sırtüstü yatıp tekme bekleyerek.
Biraz bal deneyelim bakalım.

Ben işi gücü bıraktım eve geldim.güya hazırlanmaya geldim. Sırtüstü yatıp tekme bekleyerek.
Biraz bal deneyelim bakalım.
Ben bir saattir oglumla oynuyorum ben onunla konusuyorum o tepki veriyo artik elimi koymama gerek yok disardan bile belli oluo

Masallah sana. Benim yiyebildigim en iyi sey peynir domates. Bazen yumurta. Et sut yogurt yok

bizim zilli de belli etmeye başladı kendisini teyzeleri, çok hissetmiyordum, emin olamıyordum ama bu sıra iyice pıtır pıtır hissettiriyor kendini. ama dışarıdan belli olmuyo henüz. : )

Dün doktora gittim ya bi todba ilacım oldu vitamin iğne şimdi kan hapına da geçtik maşallah :) bide kramplar için osteocare aldık ufff bu kadar ilsç gerdi beni ya! Bide kan ilacı kullananlar günün herhangi bi saatinde alsam olur muki sabah al demişti doktor . Ama yeni aldım ilacı eczaneden şimdi alayım mı acaba?

yarın sabah başla canım

Bana da sabah al dedi ama aşırı acıktırıyor bir de öncesinde sonrasında süt ürünleri alma demişlerdi. Herkes gece içiyormuş ondan bende geceye geçtim. Kafamıza göre iş yapıyoruz

Masallah sana. Benim yiyebildigim en iyi sey peynir domates. Bazen yumurta. Et sut yogurt yok

ye bacım ye , bilmiyorum yoğurdu kendin mi yapıyosun ama ben kendim yapıyorum hazır hiç yerini tutamaz sütü de paket almıyorum , ya ne duydum bilmem doğru mudur da bu hazır yoğurtların üzerindeki ince kaymak tabakası gibi olan şey peçeteymiş.

Bana da sabah al dedi ama aşırı acıktırıyor bir de öncesinde sonrasında süt ürünleri alma demişlerdi. Herkes gece içiyormuş ondan bende geceye geçtim. Kafamıza göre iş yapıyoruz
Aa süt ürünleri falan demedi bana doktor ama ben dikkat edeyim gerçi sabah süt içemiyorum ama peynir falan yiyoruz herhalde o kadar etkilemez.

Kendim yapiyorum cok da severdim ama agzmda gario bi tat kaliyor. Bulanti gecti garip tat gecmedi

Kendim yapiyorum cok da severdim ama agzmda gario bi tat kaliyor. Bulanti gecti garip tat gecmedi

hım anladım canım, hep duyuyorum çevremde hamilelikte insan en sevdiği şeyi bile yiyemez olurmuş , geçici bir durum ama gebelik sonrası geçer inş.

Aa süt ürünleri falan demedi bana doktor ama ben dikkat edeyim gerçi sabah süt içemiyorum ama peynir falan yiyoruz herhalde o kadar etkilemez.
Doktor demedi eczane dedi. Bir iki saat tüketme etkisini yok eder dedi.
çakışıyormuymuş öyle bir şey. Doğru kelime bu değildi ama hatırlayamadım.

hım anladım canım, hep duyuyorum çevremde hamilelikte insan en sevdiği şeyi bile yiyemez olurmuş , geçici bir durum ama gebelik sonrası geçer inş.
Ben yumurta çok severim.ilk başlarda alerji yaptı bütün vucudum kabardı.sonra koktu ama duyamazlıktan geldim yemeye devam ettim.şimdi geçti hepsi.

bebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…