E bebek in Mağazası'ndan aldım ama tabii intde de var :)
mrb kizlar ben 8 kilo zayiflamişim sence kötü birşey mi beni gören herkez ayyy sen ne olmuşun diyor göbişde yok kafam çok bozuldu benim gibi olan var mi
kusuyor musun nasıl o kadar zayıfladınmrb kizlar ben 8 kilo zayiflamişim sence kötü birşey mi beni gören herkez ayyy sen ne olmuşun diyor göbişde yok kafam çok bozuldu benim gibi olan var mi
Banada aynisini diyolar bende he kandirdim bi kac ay sonrada oyuncak bebek getircem diyorumKg o kadar vermedim de almadim da ama oyle ben hamileyim diyen göbeğim yok henuz herkes sen nasil hamilesin art niyetli olsak kandiriyon derdik diyor
gerçekten bende hareketlerini hisetmesem kendime bende hamile değilim galiba derdimKg o kadar vermedim de almadim da ama oyle ben hamileyim diyen göbeğim yok henuz herkes sen nasil hamilesin art niyetli olsak kandiriyon derdik diyor
aşiri kuzmam olmuştu şöyle söylim ki 7 haftada başladi dahala bazen oliyor ve 1 hafta yemek yemedim o da oldu yane çoook zordu umarim o günler geri gelmezkusuyor musun nasıl o kadar zayıfladın
Banada aynisini diyolar bende he kandirdim bi kac ay sonrada oyuncak bebek getircem diyorum
gerçekten bende hareketlerini hisetmesem kendime bende hamile değilim galiba derdim
Ya ben de illa görücem de alıcam :)) hug me yazıyor ucunda, krem renkli =) şimdiden güle güle kullanE bebek mağaza mı? Aaaa internet sanmıştım iyi mağazasını bir arayim bakalım burda varsa giderim. Internet'ten alışverişi pek yapmıyorum. Teşekkür ederim canımcım.
sen şanslı misin millet benim moralimi alt üst eti kaynanam beni görünce ağlamakli olmuştu napacaz artik eski kilomuza göre bir 5 kilo fazla oluruz inşallah doğumdaCevap guzel olmus yalnizbu arada yatak takimi cok sirinmis niye mavi onu merak etti. Seni erkek diye mi bekliyolarms
Oyle oluyor cidden bizde bir gebe daha var işyerinde o yedi aylik ama dort aylik gobegi gibi onun da cikmiyomus pek iki kisi olunca ayni cinsten iyi oluyor destek oluyoz :)
canim o zaman baktirmamislar babaannemde uygun olur diye yaptirmis mavi oluncada annem bi kere kullanmis sadece aman iyiki mavi oglum kullancakCevap guzel olmus yalnizbu arada yatak takimi cok sirinmis niye mavi onu merak etti. Seni erkek diye mi bekliyolrmis
bebek saglıklıysa takma kafaya kilo iyi bişi diil ki ztnsen şanslı misin millet benim moralimi alt üst eti kaynanam beni görünce ağlamakli olmuştu napacaz artik eski kilomuza göre bir 5 kilo fazla oluruz inşallah doğumda
sen şanslı misin millet benim moralimi alt üst eti kaynanam beni görünce ağlamakli olmuştu napacaz artik eski kilomuza göre bir 5 kilo fazla oluruz inşallah doğumda
canim o zaman baktirmamislar babaannemde uygun olur diye yaptirmis mavi oluncada annem bi kere kullanmis sadece aman iyiki mavi oglum kullancak
evet ilk bebişim çok şükür ki bebek sağlikli tek teselim de oIlk herhâlde senin. Kizimda benim de pskoljimi bozuyolardi boyle hamile mi olunur bu iste bi tuhaflik var literature girmen lazim diyen tipler mi ararsin inanmayip gobek kontrolu yapanlar ellmeye calisanlar mi. O zaman acemisin cok takiyordum ben agliyordum hatta niye gobegim cikmiyor diye. Bazilarinin boyle oluyormus iste yasayarak ogrendik alti kg almistm toplmda ben o da yarisi verdigim kilolar ile
guzel olmus bak yepyeni duruyor oglusunun kismetiymis taa o zamandan
Ne guzel iste herseyi var bizde dusunuyoruz eksiklerini daha zor bisey yok suandaBen de alisveris yapmak istiyorum ama kizimdan epey bi giyim var yepyeni hepsi bikere giydirebilmistim ilk alti ayimiz hazir. Battaniye araba koltuk besik vb hepsi mevcut. Elektronik vb seyler de var. Citcitli badiden baska alcak bulamiyorum bi banyo bakim urunleri alincak bi hastane cikisi alirim yine de bu bebisime ozel resmlerde poz vermeye. Oyuncak vb de dolu boyle de heyecani olmuyor yahu heves var ihtiyac yok :)
Ne guzel iste herseyi var bizde dusunuyoruz eksiklerini daha zor bisey yok suanda
kızlar bu hastane çıkıs setlerini kaç parça olanlardan aldınız 3 lü 5 li 10 lu ?? en kullanıslı hangisi oluyor
anladım canım tesekkür ederim :)Olsun ya o hazirlik telasi hevesi de ayri guzel
cok parcali olanlar luzumsuz oluyor onun yerine uclu beslilerden bikaç tane almak daha mantikli. Hastane icin alacaginizi battaniyeli olan setlerden alirsiniz olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?