Yok kilolu daha zor. Ilkte 7 aydan sonra nefes nefese kalmaya baslamistim bunda simdiden nefesim yetmiyoray ben uyuyamıyorum 2 gecedir
saat başı wc ye uyanıyorum
birde karnım git gide büyüyor onun sancısına uyanıyorum
sağımdan soluma dönerken ağır tonaj kamyon dönüyor sanki
keşke birazcık kilolu olsaydım yada vücudum esnek olsaydı demekten kendimi alamıyorum
Masallah bebisine. Ben de duyuyorum artik kucuk pitpitlar. Kilo olmasa elini koyan da hisseder ama. Bn de rahat edemiyorum yatakta sirtim tutulmus bugun gobegi rahat ettiricem derkenGünaydın bir erkenci de benim hayret ki kizim uyanmadi daha hep oyle olur zaten uyumak istersin tepene dikilirler uyanirsin fosur fosur uyur bıdıklar :)
erken uyanmamin tek guzelligi icerden iki küçük durtukleme duymak oldu sanirim bebikim de gerindi gobuse paralel iki noktada ayni anda küçük iteklemeler hissettimve ışık hızıyla bitti daha da ses yok
geceleri asiri belim agrir oldu uyurken o sebeple yatağa sigamiyorum son nokta dayanilmaz oluyor ki uyurken yastik destegi de aliyorum anlamadim noliyyy oyle aman aman gobek de yok. Bu arada sanirim benim buyuk kizan da gebe sanıyor kendini kendim icin destek olsun diye koydugum yastıkları benden çarpıp kolunu bacagini sariyor zilli gece yastik kavgasi yapıyoruz bi de
. .ccanm...Tebrikler canım gozun aydın
canım ben 59 la hamile kaldım 1.trimester da 56 ya düştüm şimdi 60 ım. 1 kilo mu aldım 4 kilo mu sayılıyor bilmiyorum.Iyi pazarlar kizlar.benim bugun 4ay bitti.hafiften pit pit hareketler hissediyorum.2kg aldim.sizde kilolar nasil gidiyo?
. Canım öncelikle çok geçmiş olsun yaşlılık zor insan annesine babasına yaşlı olmayı yakıştıramıyor. Allah şifa versinSonunda evime geldim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden annemle babam tatile gittiler memlekete.ikisi de yaşlı ve annem köyde kalça kemiğini çatlattı. Bir ay hastanede yattı. Gidecektim dr uçak yasak dedi.
İşte bugün geldiler,gelir gelmez yine hastalar sabahın köründe acildelerdi. Gittim onu ver,bunu uzat,yemek yap belime ağrılar girdi.
Yaşlı olmak zor ama en zoruda insanın isteyip ama bir şeyi yapmaması.hadi benimki geçici de Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
. Ayrıca bende hareket falan hissedemediğim için içim tuhaf oluyor bazen ama ben açıkçası gifiyorum doktora bakıyotum psikoloji falan kalmadı erkene alıyorum kontrolü drum da bişey demiyor zaten benim içimin rahat olmasını istiyor seni çok ama çok iyi anlıyorum bence kasma kendini gerçekten iyi drğilsen gidebilirsin doktora kimsenin bişey demeye hakkı yok böyle kendine daha çok zarar verirsin ve bebişlerimiz stresimizi hissediyor gibi gelir bana . Ama hepsinden önce inşAllah ikimiz de bir an önce tepikleri hissederiz bi biz kaldık galiba çünküKontrolüme daha 16-17 gün var ve ben hergün kendimi yiyorum.ne desem de doktora gitsem bilemedim. Hoş gitsem niye geldin demez ama off off. Çok sıkkınım yine ve mutsuzum.
Canim cok da takilmaAyakkabımı giyemiyorum olacaktı yani eğilemiyorum.
İstanbul dayım 34 yaşındayım
Desme yarami desmeeeğIyi pazarlar kizlar.benim bugun 4ay bitti.hafiften pit pit hareketler hissediyorum.75 kg.yum suan.2 kg aldim.sizde kilolar nasil gidiyo?
Kuzum senin boyun kac. Uzun degilim ama o kiloda olsam nasil olurum dusunemedimay ben 2 kilo aldım deyip duruyordum
46,6 ile hamile kalıp 4.6 kilo vermiştim
şuan 46.6 yım yine
demekki verdiğim kiloları almışım
bu iyiye işaret :)
Kuzum senin boyun kac. Uzun degilim ama o kiloda olsam nasil olurum dusunemedim
Benim de boy 1.70 gobegim cikmadi daha.naapalim alicaz artik biraz kilolar.dengeli beslenelim,bebislerimiz beslensin ama ne kadar az alirsak da o kadar iyi tabiiDesme yarami desmeeeğ
Boy 174 75 le kaldim 78 im
Gobek te cikti hamileleik de tam belli degil ya bodygrda dondummm
Evet boyun 1.50 fln olsa neyse de zayifmissn. Aman saglikla bebek dogsun da. Kilonun da zorlugu var. Bebe yagi surun bol bol catlasa bile acimaz en azindan1,65 kuzucum
geberiyorum zayıflıktan farkındayım
zaten bu yüzden göbeğim şimdiden ağırlık yapmaya başladıya
inanın her akşam gerim gerim gerildiğini hatta çatladığını hissediyorum
bir bardak su içsem direk göbek fırlıyor
birde benim rahmim normalden aşağıda
ben bebeğimin kafasını bile hissediyorum dokununca
çatlamam kaçınılmaz olduğundan saldım kendimi artık
mart menekşelerinden sonra böğürtlen kışınıda bitirdim
iki kitabın sonunda da göz yaşlarıma engel olamadım
sırada yağmur sonrası var
inşallah o da bunlar kadar güzeldir
bende mart menekşelerini aldım geçen hafta başlayamadım
zaten sebep arıyorum ağlamaya, bu iyi oldu
Evet boyun 1.50 fln olsa neyse de zayifmissn. Aman saglikla bebek dogsun da. Kilonun da zorlugu var. Bebe yagi surun bol bol catlasa bile acimaz en azindan
Ayni boydayiz ben senin iki katinim amanin
dun senden duyup gitmiştim lcw ye esofman tayt elbise ve bluz aldım çıktım :) tesekkür ederim valla hiçbi yerde bişi bulamıyordum :)Ne giycem diye dert edinen arkadaşlara bir tavsiyem daha Buda lcwaikiki hamile reyonundan bugün çok reklamını yaptım ama hem şık hem rahat canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?