Cok gecmis olsun cnm allah acil sifa versinSonunda evime geldim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden annemle babam tatile gittiler memlekete.ikisi de yaşlı ve annem köyde kalça kemiğini çatlattı. Bir ay hastanede yattı. Gidecektim dr uçak yasak dedi.
İşte bugün geldiler,gelir gelmez yine hastalar sabahın köründe acildelerdi. Gittim onu ver,bunu uzat,yemek yap belime ağrılar girdi.
Yaşlı olmak zor ama en zoruda insanın isteyip ama bir şeyi yapmaması.hadi benimki geçici de Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Bugun ben de hem domates sosu hem menemen yaptim esim evde yokkenIyi aksamlar cok sakin buralar herkes haftasonu programinda herhalde. Guya domates sosu yapcaktm bugun hic ummadigim bi kaosun ortasnda buldum kendmi. Moktan bigun iste ssohbet edecek tadim da yok hic ins iyisinizdr genel olarak
Cnm devleti bilmiyorum ama ozelde istemezsen taktirmazsin ben stresten tualetimi yapamayinca mecburi takildi ama takilmasi da iyi bence sezeryandan sonra hemen ayaga kalkamayinca rahat oluyoda takanada bagli benceılk doğumu olanlar bızım sonda maceralarından sonra kesın normal dogurucaklar.vatana mıllete hayırlı olsun:))
valla ozel hastaneydı ama ıstege bağlı olduğunu bıle bılmıyordum ben ılk doğum cehalet.ama ameliyattan sonra ıse yaradı tabıkı kac saat ayağa kalkamıyosun sonuçta.takan hemsıreye bağlı bence.ben okuze denk geldım.Cnm devleti bilmiyorum ama ozelde istemezsen taktirmazsin ben stresten tualetimi yapamayinca mecburi takildi ama takilmasi da iyi bence sezeryandan sonra hemen ayaga kalkamayinca rahat oluyoda takanada bagli bence
Canım kesmeyi dikmeyi hiç hissetmiyorsun. Fazla dikişli doğum yapmış biri olarak söylüyorum:)ama sana abla demem lazım :) 38 nereee 24 neree :) şaka bir yana annem 30 da doğurdu vallahi gözleri filan kör oldu tansiyon tavan yapmış.yani doktorunu dinlemekte yarar var. sizin açınızdan sezeryan en mantıklısı bence. bende deli cesareti var doğumdan korkmam. ama korktuğum o kesmeleri var ya alttan. o canımı yakarsa yakar çünkü ne tuvalet ne birşey zor olur bu durumda da alttan dikiş olcağına üstten olsun diyenleride haklı görüyorum yani :)
Lavmanında pek sıkıntısı olmuyor, karnın ağrıyor tuvalete çıkıyosun. Benim gece başlamıştı doğumum, lavman yapıldığında doğumhanede kimse yoktu.tuvalet sadece bana aitti yani rahattı:) Ama sondayı ilk defa duydum. Sezeryande oluyor heralde. Bende bu doğumumu sezaryen düşünüyorum bakalım.O bu degilde bende lavmanla sondayi düşünüyom hep
Ben sezeryan oldum sonda falan takilmadi banaO bu degilde bende lavmanla sondayi düşünüyom hep
Onceki normal bunu sezeryan mi istiyorsun, neden kiCanım kesmeyi dikmeyi hiç hissetmiyorsun. Fazla dikişli doğum yapmış biri olarak söylüyorum:)
Lavmanında pek sıkıntısı olmuyor, karnın ağrıyor tuvalete çıkıyosun. Benim gece başlamıştı doğumum, lavman yapıldığında doğumhanede kimse yoktu.tuvalet sadece bana aitti yani rahattı:) Ama sondayı ilk defa duydum. Sezeryande oluyor heralde. Bende bu doğumumu sezaryen düşünüyorum bakalım.
Beni hemen yuruttulerCnm devleti bilmiyorum ama ozelde istemezsen taktirmazsin ben stresten tualetimi yapamayinca mecburi takildi ama takilmasi da iyi bence sezeryandan sonra hemen ayaga kalkamayinca rahat oluyoda takanada bagli bence
Evet canım. Doğumda kuyruksokumum eğildi benim. 3 yıl oldu hala ağrı çekiyorum. Ve dr deyimiyle tedavisi yokOnceki normal bunu sezeryan mi istiyorsun, neden ki
Anladim canim. Zor olmustur. Bu defa sorunsuz gecer insEvet canım. Doğumda kuyruksokumum eğildi benim. 3 yıl oldu hala ağrı çekiyorum. Ve dr deyimiyle tedavisi yokDoğumdan sonra bu yüzden yaklaşık 2 ay resmen ayağa dahi kalkamadım. Bi normal doğumda daha aynı ağrıyı çekersin dedi ortopedi doktoru. İnan o ağrıyı çekmektense sezeryan olurum ve öyle olacak inşaAllah.
Iste bende o oldu cnm kolum omuzuma kadr vurdu agrisi krem falan vermislerdi hastanede ama tabi hepsi gecip bitiyo hepsi guzel seyler allah saglikla bebeklerimizi almayi nasip etsin gerisi bosBeni hemen yuruttuler
Sonda falan takmadilar da o ilk yuruyus var ya yazarken bile bacaklarimi cektim ya la oyle bisey iste :)
Ha su var hic gaz sancim olmadi sukur
İnşaAllah canım cümlemizinki:)Anladim canim. Zor olmustur. Bu defa sorunsuz gecer ins
Kontrolüme daha 16-17 gün var ve ben hergün kendimi yiyorum.ne desem de doktora gitsem bilemedim. Hoş gitsem niye geldin demez ama off off. Çok sıkkınım yine ve mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?