Ben de dün geceden uykusuzum ama uykum kaçtı mümkün değil uyuyamıyorum.dua okuyorum yarıda unutuyorum başka bir şey düşünmeye başlıyorum.benimde çarşamba kontrolüm. bende heyecan basmalar başladı. seninde çok varmış maşallah. git sende canım sıkıldı bunaldım bende bebeğimi görmeye geldim dersin
Ben de dün geceden uykusuzum ama uykum kaçtı mümkün değil uyuyamıyorum.dua okuyorum yarıda unutuyorum başka bir şey düşünmeye başlıyorum.
Bizim buralarda tanıdık bi ebe var kendi muayenehane gbi bi yeri var orda doğum yaptırıyo ama herkese değil çatısı ve bebeğin kilosu normal olanlara. Benim bütün arkadaşlarım onda yapıyor bazen evede gelebiliyor. Şayet bende kan uyuşmazlığı olmasa kesici alet fobim olmasa onda yapardım. Ama güvenemiyorum kendime. Aynı zamanda özel hastanede nöbetçi olarak doğumlara katılıyor.Canım onda da birsürü şey yapıyolar bazen suni sancı vermek gerekiyo işte serumlar şunlar bunlar ilgi alaka oluyor sana 1000 1500 tl. Aslında en güzeli evde kendi yatağında doğurmak aynı Türk filmlerindeki gibi
Gunaydin millet. Uyuyun yahu cocuk karninizdayken uyuyun. Ama uyku hafifliyor belin basin agriyor uyunmuyor bu aralar bn de oyleyim. Daha buyuyecek o bebeler uyan diye gozunuze parmak sokacak. Ben de iki cocukla iki parmakla haha
Ay millette ne cesaret var..Bizim buralarda tanıdık bi ebe var kendi muayenehane gbi bi yeri var orda doğum yaptırıyo ama herkese değil çatısı ve bebeğin kilosu normal olanlara. Benim bütün arkadaşlarım onda yapıyor bazen evede gelebiliyor. Şayet bende kan uyuşmazlığı olmasa kesici alet fobim olmasa onda yapardım. Ama güvenemiyorum kendime. Aynı zamanda özel hastanede nöbetçi olarak doğumlara katılıyor.
Kontrol ediyor canım 1 ay önce doğumdan. Aksi ters giden bişey yoksa yaptırıyo. Yoksa asla ben sana bu doğumu yaptırmam diyo. Dualarla salavatlarla yaptırıyo. En çok o kısmı cezbetti beni. İlk duyacağı kelimeler salavat olacak. Bide çok motive eden sen yaparsın bak şu an şunu yapıyorum diye saniye saniye anlatıyormuş. Çok isterdim onda yapmayı ama cesaretim yok. Cüzi bi miktara yaptırıyormuş doğumu da.Ay millette ne cesaret var..
Yogun bakim var mi bebek kuvez yogun bakim var mi odasi catisi hastaneyi ustume yapcak kadar elekliyorm ben
O parmağı yesinler.Gunaydin millet. Uyuyun yahu cocuk karninizdayken uyuyun. Ama uyku hafifliyor belin basin agriyor uyunmuyor bu aralar bn de oyleyim. Daha buyuyecek o bebeler uyan diye gozunuze parmak sokacak. Ben de iki cocukla iki parmakla haha
Canım hiç heveslenme kilolu daha zor. Ben ayakkabımı giremiyorum şu ayda.ay ben uyuyamıyorum 2 gecedir
saat başı wc ye uyanıyorum
birde karnım git gide büyüyor onun sancısına uyanıyorum
sağımdan soluma dönerken ağır tonaj kamyon dönüyor sanki
keşke birazcık kilolu olsaydım yada vücudum esnek olsaydı demekten kendimi alamıyorum
Canim benim gorumcem tutturdu ben yakindaki devlet hastanesinde dogurucam diye ki hersey normaldi daha once 2 normali var.. Taksici bile sisli etfale gidelim yenge demisken bizimki hayir diyo. Nitekim son anda komplikasyon oluyo cocuk oksijensiz kalarak bi aya yain yogun bakimlarda kalip vefat etti. Bence buyuk yogun bakimi olan hastaneler varken ki devlet hataneleri var yani.. Benim aklima hic yatmadi. Bu devirde bu kadar cok imkan varlen salavat cekiyor diye bi riski almak.. Herkes omru kadar yasar diye istedigin ihmali yapamaz insan oglu. Once tedbir sonra tevekkul. Bu olay benim icin cok buyuk bir terbiyedir paylasmak istedimKontrol ediyor canım 1 ay önce doğumdan. Aksi ters giden bişey yoksa yaptırıyo. Yoksa asla ben sana bu doğumu yaptırmam diyo. Dualarla salavatlarla yaptırıyo. En çok o kısmı cezbetti beni. İlk duyacağı kelimeler salavat olacak. Bide çok motive eden sen yaparsın bak şu an şunu yapıyorum diye saniye saniye anlatıyormuş. Çok isterdim onda yapmayı ama cesaretim yok. Cüzi bi miktara yaptırıyormuş doğumu da.
Esoba sen kac tasindasin istanbulda msnCanım hiç heveslenme kilolu daha zor. Ben ayakkabımı giremiyorum şu ayda.
Gunaydin anneler bu gün oglusumuz olacağını öğrendim...ve cok mutluyum:)isteyen herkesin bebesi olsun yarabbim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?