Eki Görüntüle 1243218
biz bu beşiğe karar verdik ahşap iki kademeli ilk aylar üst katında sonraki aylar alt katında yatıyor bebek
geçen mağazada da gördük epey güzel bişey içinin yatak yastık yorgaan takımınıda veriyorlar
park yataktan daha güzel gibi geldi bana görüntü olarak
Hadi gozun aydin cnm baya idare edersin yine onlarla gule gule kullanselam kızlaaar
çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı
iş çıkışı gittik alışverişe
defacto ve lcw ya gittim
defactodan bir gömlek bir pantolon lcw dan sadece pantolon aldım
bunada şükür
pantolonların bacakları bol geldi ama olsun yarın sabah terziye verip daralttıracağım
çok şükür bu sorunu hallettim sayılır
birde bebek arabası ve beşik bakacaktık ama mağaza kapanmış bakamadık
onuda bidahaki sefere bakacağız
Buda gobegimin son durumu kizlar:)
ayy sağol canım yaa valla idare etmezmiyim gebeliğimi bitiririm bunlarlaHadi gozun aydin cnm baya idare edersin yine onlarla gule gule kullan
Evet ya sepet almayıp da direk bundan mı alsak :)
Canim yanlis hatirlamiyosam kotonda gormustum kisinda corqp ve botla cok tatli dururayy sağol canım yaa valla idare etmezmiyim gebeliğimi bitiririm bunlarla
içimde ukde kalan kot salopet elbise bulursam bide tam olacak
Olabilir cnm ic karinlada alakali sanirim benim boy cok uzun degil 1.63epey belli olmuş ben 16+4 haftadayım öyle aman aman bi göbeğim yok boyum uzun ondan mı acaba
buda benim göbeğim kızlar inşallah resmi yükleyebilmişimdir
haha yüklemişim ama baş aşağı duruyorum
maaşallah ne tatlı bi göbek bende hiç göbek yokmuş ya ilerleyen haftalarda çıkar belki
16+ 5 teyim bende şimdilik her kıyafete girebiliyorum bakalımçok teşekkür ederimm
kaçtasın canım sen
ben 16 haftalıkken hiç yoktu hatta normal elbisemin içine girmiştim düğüne gitmiştim bolluktan sırtı pot duruyordu bu hafta birden çıktı o elbisemin içine zor girdim çıkarırken annem yardım etti
Masallah cnm seninde baya cikmis bendesinbuda benim göbeğim kızlar inşallah resmi yükleyebilmişimdir
haha yüklemişim ama baş aşağı duruyorum
Masallah cnm seninde baya cikmis bendesin
16+ 5 teyim bende şimdilik her kıyafete girebiliyorum bakalım
ben bu anı 17 haftadır bekliyorum dermişim
bende her kıyafetim oluyor neden göbeğim çıkmadı derken 1 hafta içinde karalar bağladım kıyafetlerime giremiyorum diye
sabret seninde 18. haftada çıkar aniden pırtlayıverir o zaman görürsün
Teşekkürler yalnız eğitimler cuma günü bana haftasonu uygun. Ben de ismekte buldum yalnız 140 saat eğitim baya uzman olunur herhalde
sepette benimde gözüm kalıyor ama en fazla 6 aya kadar kullanılıyor diye biliyorum zatn illk bebek epey masrafı var tek beşik alıp 3-4 yaşına kadar yatması daha mantıklı sanki
bizim buralarda bulursam bende gidecem inş.hamile pilatesine. kaçıncı ayda başlanıyo?
Canım koşu bandını elektrikli olduğu için hamilelere zararlı diye duymuştum araştırıp öyle kullan bence
selam kızlaaar
çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı
iş çıkışı gittik alışverişe
defacto ve lcw ya gittim
defactodan bir gömlek bir pantolon lcw dan sadece pantolon aldım
bunada şükür
pantolonların bacakları bol geldi ama olsun yarın sabah terziye verip daralttıracağım
çok şükür bu sorunu hallettim sayılır
birde bebek arabası ve beşik bakacaktık ama mağaza kapanmış bakamadık
onuda bidahaki sefere bakacağız
h&m den bi elbise buldum siyah üzerinde beyaz puantiyeleri var, yakadan robalı, umarım cok coşmam da bayramda da girebilirim altına siyah çorapla:) bakın derim int satışı da vareninde sonunda cıkacak eminim ne ggiyeceğimi bilemiyorum tesettürlüyüm ve hiç bişey yook sıradan hamile kıyafetlerini oldum olası sevmem değişik bişeyler olsun istiyoum onuda bulamıyorum
önümüz bayram bulurum inş bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?