2015 Şubat Anneleri

biz bu beşiğe karar verdik ahşap iki kademeli ilk aylar üst katında sonraki aylar alt katında yatıyor bebek
geçen mağazada da gördük epey güzel bişey içinin yatak yastık yorgaan takımınıda veriyorlar
park yataktan daha güzel gibi geldi bana görüntü olarak

Evet ya sepet almayıp da direk bundan mı alsak :)

Hadi gozun aydin cnm baya idare edersin yine onlarla gule gule kullan

maaşallah ne tatlı bi göbek bende hiç göbek yokmuş ya ilerleyen haftalarda çıkar belki

çok teşekkür ederimm
kaçtasın canım sen
ben 16 haftalıkken hiç yoktu hatta normal elbisemin içine girmiştim düğüne gitmiştim bolluktan sırtı pot duruyordu bu hafta birden çıktı o elbisemin içine zor girdim çıkarırken annem yardım etti

16+ 5 teyim bende şimdilik her kıyafete girebiliyorum bakalım

Masallah cnm seninde baya cikmis bendesin

ben bu anı 17 haftadır bekliyorum dermişim

16+ 5 teyim bende şimdilik her kıyafete girebiliyorum bakalım

bende her kıyafetim oluyor neden göbeğim çıkmadı derken 1 hafta içinde karalar bağladım kıyafetlerime giremiyorum diye
sabret seninde 18. haftada çıkar aniden pırtlayıverir o zaman görürsün

eninde sonunda cıkacak eminim ne ggiyeceğimi bilemiyorum tesettürlüyüm ve hiç bişey yook sıradan hamile kıyafetlerini oldum olası sevmem değişik bişeyler olsun istiyoum onuda bulamıyorum
önümüz bayram bulurum inş bişeyler

bizim buralarda bulursam bende gidecem inş.hamile pilatesine. kaçıncı ayda başlanıyo?

Onu bilmiyorum spor icin 4. Aydan sonra diyolardi ama öğrenmek lazim

Canım koşu bandını elektrikli olduğu için hamilelere zararlı diye duymuştum araştırıp öyle kullan bence

Hmm bilmiyordm kışın gec olur soguk olur
DIsarda Yuruyemezsem diye oyle dusunmustum ama sorayim bi dra

ay hadi gozun aydin kuzum cidden adina cok sevindim hadi rahat rahat giyin kusan artik

h&m den bi elbise buldum siyah üzerinde beyaz puantiyeleri var, yakadan robalı, umarım cok coşmam da bayramda da girebilirim altına siyah çorapla:) bakın derim int satışı da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…