- 12 Ocak 2014
- 3.900
- 2.349
- 448
- 35
hmm.. benim burası çok kireçli. kireç arındırıcı kullanıyorum hem çamaşır hem bulaşık makinesinde hani şu reklamlarda çıkanlardan. bu suya zor dayanır yoksa.Canım kullanım suyu yani çeşmeden aman su çok kaliteli bir içme suyuydu. Bir ara yurt dışındaydım da bulunduğum şehir bu konuda ünlüydü
aa biyasima daha girdim icme suyuyla mi yikiyordun camasrlari nasıl yani disardan mi koyuyordun ki
teşekkür ederizpirelideve maşallah kuzuna
Perwoll kullan canim siyahlara hem rengi koruyo hem o beyazlik olmazOooo sen pek detaylı anlatmışsın da benim bosch. En son modeli ama siyahlar üstünde deterjanla çıkıyor ilave durulama yaptırıyorum. Her çeşit deterjan kullandım ama beyazlar beyaz olmuyor.temiz çamaşır görmedim. Bulaşık makinesinden de memnun değilim buzdolabında da.arçelikin eski modelleri iyiydi.
Çok amaçlı forum oldu
Kız Allah sen. Yok çeşmeden akan su içme suyuydu. Tamam söylüyorum ben Paristeydim oradaki Çeşme suyu en kaliteli içme suyu ayarındaydı. Siemensi de orada kullandım. Var ya kar beyaz oluyor o çamaşırlar. Türkiye'de öyle sonuç göremedim.
teşekkür ederimyazmazsam aklım uçuyo bebeği görünce. çıkınca pişman oluyorum soramadıklarıma. tsh yükselince ben hissediyorum zaten ayrı bi hantallık veriyo bana ve hızlı kilo alıyorum. 1 kere olmuştu dereotu kürüyle normale döndü. ama hamilelere zararlı sanırım dereotu.
hayir annem makinesi su tasarruflu az suyla yikama yapiyor diye usenmeyip sise sise su ekliyor o bile eziyet geliyor bana da bi an her yikamayi hazir su ile yapan ultra titiz bi insansin sandim sasirdim nasil yaa diye
YYurtdışı farklidir olabilir biz de akdenizdeyiz su kirecli buralarda ama ilk yillar iyiydi yine de gitgide güzel yikamaz olunca sudan diye dusunmedm bak hic o da olablr tabi
Bütün otların fazlası zarar sanırım. Az miktarda olmaları ise faydalıymış. Yine de maydonozdan ve anneden uzak duruyoruz. Büyükler öyle söylüyor diye :) bu arada günde bir saati ne zaman yürüyosun? Sabahları mı?
hafızlık eğitimi veriyorum ben sabah 8 de gidiyorum yarım saat yolum öğlende dönüyorum derslere göre dönüş yoluda yarım saat. araba kullanmıyorum yani bu sene. yürüyüşüm de çıkmış oluyo aradanBütün otların fazlası zarar sanırım. Az miktarda olmaları ise faydalıymış. Yine de maydonozdan ve anneden uzak duruyoruz. Büyükler öyle söylüyor diye :) bu arada günde bir saati ne zaman yürüyosun? Sabahları mı?
hafızlık eğitimi veriyorum ben sabah 8 de gidiyorum yarım saat yolum öğlende dönüyorum derslere göre dönüş yoluda yarım saat. araba kullanmıyorum yani bu sene. yürüyüşüm de çıkmış oluyo aradan
akşama doğru yorgunluk oluyor sabahları en iyisi bencede. o kadar hamlamışım ki yata yata bacak arkalarım fena ağrıdı. halbuki hamile kalmadan önce pilates yapıyordum. çok yoruluyorum ama sağlık için...Ne güzel yapıyosun canım yaa. Çok yararlı yürüyüş. Ben de havalar soğusun diyodum şimdi yağmur yağıyor dicem çıkamıycam gibi geliyor :) düzenli sabahları yürüyeyim diyorum ben de.
bizim buralarda bulursam bende gidecem inş.hamile pilatesine. kaçıncı ayda başlanıyo?Ben de yürüyüş yapıcam inşallah ama hala çok sıcak buralar artik disarida olmasa da kosu bandinda düşük hızda yururum inşallah. Bir de hamile platesine gitmek istiyorum vakit bulursam
Canım koşu bandını elektrikli olduğu için hamilelere zararlı diye duymuştum araştırıp öyle kullan benceBen de yürüyüş yapıcam inşallah ama hala çok sıcak buralar artik disarida olmasa da kosu bandinda düşük hızda yururum inşallah. Bir de hamile platesine gitmek istiyorum vakit bulursam
bende sıvı deterjan kullanıyorum siyahlar için perwoll kullandım ve leke leke oldu eşofmanımPerwoll kullan canim siyahlara hem rengi koruyo hem o beyazlik olmaz
Acaba aldigi su mu yetmiyo
istanbulda bu tarz eğitimler olduğunda paylaşalım arkadaşlar ben gitmek istiyorum
Mamas papas sola 2 arabası, cybex de anakucağı dedik, çalışan cocuk Ocak'ta alin arabayı indirim sezonu dedi, anakucağını alıp arabayı Ocak'ta almaya karar verdik cunku beklenen doğum tarihi Şubat ın sonu ztn, seninle de paylaşmak istedim :) kolay gelsinbizim zamanımızda bu kdr cok secenek yoktur annelerimiz de buldugunu almıstır heralde :)) bu kadar çeşitin olması da iyi değil valla kafam bi milyon oldu sabahtan beri :) daha bi de gidip magazada karısacak kafam :)
tesekkür ederim canım :) artık yolda gördüğüm tüm bebek arabalarının markasına bakar oldum :) durdurup sorcam bu gidişle ailelere memnun musunuz diye :)Mamas papas sola 2 arabası, cybex de anakucağı dedik, çalışan cocuk Ocak'ta alin arabayı indirim sezonu dedi, anakucağını alıp arabayı Ocak'ta almaya karar verdik cunku beklenen doğum tarihi Şubat ın sonu ztn, seninle de paylaşmak istedim :) kolay gelsin
:)) haha ben sordum bgn cok şeker bi çifte onlar yönlendirdi aynen :) kullanan bilir mantığıyla :)tesekkür ederim canım :) artık yolda gördüğüm tüm bebek arabalarının markasına bakar oldum :) durdurup sorcam bu gidişle ailelere memnun musunuz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?