2015 Şubat Anneleri

Mamas papas urbo 2 yi inceledim cok beğendim ben
evet canım ona da baktım gayet guzel o da.. sanırım kraft da karar kıldık gibi :) sabahtan beri eşimle video izliyoruz kraft twist air travel sistem i begendik en çok.. bi de gidip magaza da görelim son kararı o zaman vericez :) zor işmiş ya alıp kurtulmak istiyorum bir an önce :)

Kesinlikle gidip gormekte yarar var
İnternetteki gibi olmuyor bazen ebatini agirligini kullanimini tahmin edemiyorsun

Ay bugun pek sessiz buralar
Herkes sokaga dokulmus herhalde :))

Hayatım mutlaka incele sür kaldır indir :)))) gerçekten cok seçenek var :) biz neye biniyorduk acaba bebekken

Oooo sen pek detaylı anlatmışsın da benim bosch. En son modeli ama siyahlar üstünde deterjanla çıkıyor ilave durulama yaptırıyorum. Her çeşit deterjan kullandım ama beyazlar beyaz olmuyor.temiz çamaşır görmedim. Bulaşık makinesinden de memnun değilim buzdolabında da.arçelikin eski modelleri iyiydi.
Çok amaçlı forum oldu

Hayatım mutlaka incele sür kaldır indir :)))) gerçekten cok seçenek var :) biz neye biniyorduk acaba bebekken

bizim zamanımızda bu kdr cok secenek yoktur annelerimiz de buldugunu almıstır heralde :)) bu kadar çeşitin olması da iyi değil valla kafam bi milyon oldu sabahtan beri :) daha bi de gidip magazada karısacak kafam :)

benim çamaşır makinasından tost makinesine kadar elektronik ev eşyalarımın hepsi arçelik. çok memnunum. hiç bi problem yaşamadım henüz. gerçi 1 yıl 4 ay oldu ama olsun

gerçekten iyiymiş ama bana eskişehir daha yakın :) anadolu yakasındayım canım

Hadi ya senin de sansjn yokmus beyaz esyada o deterjan kalintisi da illet eder adami saol bilgiler icin konu bebelerin hijyenine degiyor biyerde amaca uydu yine :)

biz dün kontrolümüze gittik. aklımdakileri kağıda not aldığım için doktorcuğuma herşeyi sordum. 1.olarak tetanoz aşısını. ben istemiyorum devlet istiyor yaptırma demiyorum ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. bende yaptırmama kararı aldım. eşimde bana bıraktı. günde 1 saat yürüyorum dedim faydası var zararı yok dedi karnımda gerginlik oluyo taş kesiliyo dedim progestan içtiğin sürece takma kafana bişey dedi. bebişimiz gayet sağlıklıydı maşallah. erkeğe benziyo ama detaylıda tam net belli olur dedi. bu ayın sonuna detaylı yaptır dedi. kan uyuşmazlığı tahlilini istedi bayramdan önce gidicez inş.bi daha kontrole. o zaman kadar kan tahlillerini halleder giderim. bide benim tsh 4.3 ama sorun yokdedi doktorum da aile hekimimde.burda 2.5 üstü tehlike yazmışlar ama normal dediler bana. zaten en yükseği 5.6 kontrolde tutacaklar ama her ay tsh bakcaklar.bizden haberler böyle. yeni konu sahibimize hayırlı olsun :) sık sık burdayım ama pek yazmıyorum bilgimin olmadığı konularda. herkese iyi hafta sonları..

Canım ne güzel gözün Aydın iyi geçmiş muayenen. Soruları yazmana bayıldım tsh benim kafamı karıştırıyor bir doktor başka bir doktor başka söylüyor. Allah'a emanetler bebişler. Allahım korusun onları inşallah.

Hadi ya senin de sansjn yokmus beyaz esyada o deterjan kalintisi da illet eder adami saol bilgiler icin konu bebelerin hijyenine degiyor biyerde amaca uydu yine :)

Ben de dediğim gibi Bosch kullanıyorum sıvı deterjan kullandığım için kalıntı görmedim ama siemens de kullandım bir ara o sanki daha iyi gibiydi. Ama siemensi kullandığımda su en iyi derecede içme suyuydu böylece de çamaşırlar makineden kar gibi çıkıyodu hem de 40 derecede.

içme suyunu nasıl kullandınız çamaşır makinesinde?

aa biyasima daha girdim icme suyuyla mi yikiyordun camasrlari nasıl yani disardan mi koyuyordun ki

teşekkür ederim yazmazsam aklım uçuyo bebeği görünce. çıkınca pişman oluyorum soramadıklarıma. tsh yükselince ben hissediyorum zaten ayrı bi hantallık veriyo bana ve hızlı kilo alıyorum. 1 kere olmuştu dereotu kürüyle normale döndü. ama hamilelere zararlı sanırım dereotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…