çok mantıklı arkadaşım teşekür ediyorum fikrin içincanım o pantolon düğmesine bi çare söylim ben yapıorum düğme iliği yerine lastik veya lastikli toka geçirip düğmeye takabilirsin kelepçe gibi pantolon bi beden daha büyüyor
evet canım ona da baktım gayet guzel o da.. sanırım kraft da karar kıldık gibi :) sabahtan beri eşimle video izliyoruz kraft twist air travel sistem i begendik en çok.. bi de gidip magaza da görelim son kararı o zaman vericez :) zor işmiş ya alıp kurtulmak istiyorum bir an önce :)Mamas papas urbo 2 yi inceledim cok beğendim ben
Sirti yatmayana para verilmez bencecocugun uykusu gelince uyuyamiyor icinde kafasi iki buklum oluyorBen yatırılabilen baston pusetlerden alıcam,kullanışlı,hafif..araştırmalarım devam ediyor :)
Kesinlikle gidip gormekte yarar varevet canım ona da baktım gayet guzel o da.. sanırım kraft da karar kıldık gibi :) sabahtan beri eşimle video izliyoruz kraft twist air travel sistem i begendik en çok.. bi de gidip magaza da görelim son kararı o zaman vericez :) zor işmiş ya alıp kurtulmak istiyorum bir an önce :)
Hayatım mutlaka incele sür kaldır indir :)))) gerçekten cok seçenek var :) biz neye biniyorduk acaba bebekkenevet canım ona da baktım gayet guzel o da.. sanırım kraft da karar kıldık gibi :) sabahtan beri eşimle video izliyoruz kraft twist air travel sistem i begendik en çok.. bi de gidip magaza da görelim son kararı o zaman vericez :) zor işmiş ya alıp kurtulmak istiyorum bir an önce :)
Oooo sen pek detaylı anlatmışsın da benim bosch. En son modeli ama siyahlar üstünde deterjanla çıkıyor ilave durulama yaptırıyorum. Her çeşit deterjan kullandım ama beyazlar beyaz olmuyor.temiz çamaşır görmedim. Bulaşık makinesinden de memnun değilim buzdolabında da.arçelikin eski modelleri iyiydi.Aklim siemenste ama bosch icin de iyi diyorlar
Ondan bi acaba dedimdi niye memnun değilsin peki. Annem on küsür yil arçelik kullandi çok memnundu artik miadi dolunca yeniden arcelik aldi ama yeniler o kadar randimanli degil diyor begenmedi suyu cok az diye yikarken takviye yapiyor falan ben oyle ugrasamam suyu da bol severim takilmasin aklima hijyeni. Evdeki vestel hic sevmedim hep programlar takiliyor yarida kaliyor kazanin icinde hiz kesici parcalar cikip duruyor arti en onemlisi artik hic iyi yikamiyo hep bi rutubet kokusu gibi tuhaf koku var. Soyle mis gibi yikanmis camasr kokusunu ozledim tertemiz aklayip paklayan
Hayatım mutlaka incele sür kaldır indir :)))) gerçekten cok seçenek var :) biz neye biniyorduk acaba bebekken
gerçekten iyiymiş ama bana eskişehir daha yakın :) anadolu yakasındayım canımCanım hngi semttesin bilmiyorum ama esenlere yeni bir hast daha açtı medipol üni. ben oraya gidiyorum taa sarıyerden. En son geçen cuma gittiğimde doğum bölümüde tamamlanmış açılmış die doğum fiyat bilgisi verdiler kampnya yapmışlar. Kampanyadan bahsettiler ve fiyat söylediler cidden o kampanya kapsamına fiyat bana çok uygun geldi. tek kişilik oda - kapı süsü - lohusa şerbeti - bebeğin işitme testi zeka testi topuk kanı vs gibi ilk doğum işlemleri dahil etmişler. Sgklılara normal doğum 350 tl sezeryan 750 tl dediler. Özel oda istersen üstüne ekleniyormuş fiyat ama ben odalarıda gezdik tek kişilik odasınıda beğendim özel oda gibi aynen o yüzden suit odasını sormadım özellikle. Kampanya varmış ne zmnada kadr sürer belli değil. Ayrıca şuan sgklılara muane ücretide almıyorlar kampanya var.
Benim dr dilek kaya güney. Eskişehirden gelmiş orada en iyi drmuş. Cidden çok iyi bir bayan dr çok memnunum herşeyi anlatıyor önce kndi inceliyor bebeği snra ekranı sana çevirip tek tek sanada gösteriyor.
Benim oğluşumu ayaklarını yüzünü ellerini fln gösterdi. kilosunu söyledi ille burada yaptırın ayrıntılıyı fln demiyor kan tahlilleride ille orada yaptır die diretmiyor ben devlette yaptırmıştım tahlilleri yine bnden kan tahlili istedi devlette yaptır gel dedi. Ayrıntılıyıda devlette yaptırabilirsin dedi.
Oooo sen pek detaylı anlatmışsın da benim bosch. En son modeli ama siyahlar üstünde deterjanla çıkıyor ilave durulama yaptırıyorum. Her çeşit deterjan kullandım ama beyazlar beyaz olmuyor.temiz çamaşır görmedim. Bulaşık makinesinden de memnun değilim buzdolabında da.arçelikin eski modelleri iyiydi.
Çok amaçlı forum oldu
biz dün kontrolümüze gittik. aklımdakileri kağıda not aldığım için doktorcuğuma herşeyi sordum. 1.olarak tetanoz aşısını. ben istemiyorum devlet istiyor yaptırma demiyorum ben yeğenlerime yaptırtmadım dedi. bende yaptırmama kararı aldım. eşimde bana bıraktı. günde 1 saat yürüyorum dedim faydası var zararı yok dedi karnımda gerginlik oluyo taş kesiliyo dedim progestan içtiğin sürece takma kafana bişey dedi. bebişimiz gayet sağlıklıydı maşallah. erkeğe benziyo ama detaylıda tam net belli olur dedi. bu ayın sonuna detaylı yaptır dedi. kan uyuşmazlığı tahlilini istedi bayramdan önce gidicez inş.bi daha kontrole. o zaman kadar kan tahlillerini halleder giderim. bide benim tsh 4.3 ama sorun yokdedi doktorum da aile hekimimde.burda 2.5 üstü tehlike yazmışlar ama normal dediler bana. zaten en yükseği 5.6 kontrolde tutacaklar ama her ay tsh bakcaklar.bizden haberler böyle. yeni konu sahibimize hayırlı olsun :) sık sık burdayım ama pek yazmıyorum bilgimin olmadığı konularda. herkese iyi hafta sonları..
Hadi ya senin de sansjn yokmus beyaz esyada o deterjan kalintisi da illet eder adami saol bilgiler icin konu bebelerin hijyenine degiyor biyerde amaca uydu yine :)
içme suyunu nasıl kullandınız çamaşır makinesinde?Ben de dediğim gibi Bosch kullanıyorum sıvı deterjan kullandığım için kalıntı görmedim ama siemens de kullandım bir ara o sanki daha iyi gibiydi. Ama siemensi kullandığımda su en iyi derecede içme suyuydu böylece de çamaşırlar makineden kar gibi çıkıyodu hem de 40 derecede.
Ben de dediğim gibi Bosch kullanıyorum sıvı deterjan kullandığım için kalıntı görmedim ama siemens de kullandım bir ara o sanki daha iyi gibiydi. Ama siemensi kullandığımda su en iyi derecede içme suyuydu böylece de çamaşırlar makineden kar gibi çıkıyodu hem de 40 derecede.
içme suyunu nasıl kullandınız çamaşır makinesinde?
teşekkür ederimCanım ne güzel gözün Aydın iyi geçmiş muayenen. Soruları yazmana bayıldımtsh benim kafamı karıştırıyor bir doktor başka bir doktor başka söylüyor. Allah'a emanetler bebişler. Allahım korusun onları inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?