Ne yedin ne içtin tatlım ben de öğreniim senden, ( vitamine başladım bi de balık yağı)ona çok takılma canım ileriki haftalarda arayı kapatır benimkide 4 gün gerideydi ama son gittiğimde yakalamıştı
Ne yedin ne içtin tatlım ben de öğreniim senden, ( vitamine başladım bi de balık yağı)ona çok takılma canım ileriki haftalarda arayı kapatır benimkide 4 gün gerideydi ama son gittiğimde yakalamıştı
Sende dünyayı dolaşmışsın vallaBen bikeresinde sudan a gitmiştim. Çeşmeden akan suyu kullanmamak adına dişlerimizi pet şişedeki suyla fırçalıyoduk. Kendi ülkemde de o hale geldi resmen.
Ben bol bol limonlu corbalar icmistim cnm mercimek sehriye gibi bide tavuk suyunun icine sehriye yi at bide karabiber sik limonu ic baska bisey koyma cok iyi geliyo benim tabirimle hasta corbasi o:)
Ne yedin ne içtin tatlım ben de öğreniim senden, ( vitamine başladım bi de balık yağı)
Cok saol :) cok rahatladımhiç yediklerime dikkat etmedimki
öyle özel bişey yemedim
ama herkes karşılaşıyor bu durumla
şimdilik önemli değil
önemli olan 7.-8. aylarda geri kalmaması
Maşallah canım sizi görünce hamile değilim heralde diyorum benbuda benim göbeğim kızlar inşallah resmi yükleyebilmişimdir
haha yüklemişim ama baş aşağı duruyorum
Sende dünyayı dolaşmışsın valla
ahh canım çorba her zaman yaparım limonda çok içtim kuzum çorbaya sıktım ılık suya sıktım çok hassasım gewçmiyor bir türlü hamilelikte eklenıince iyice bünye zayıfladı bir eşim hasta değil o bakıyor bize inş geçerde rahatlarım kızın burnuna sprey sıktım şimdi öle uyudu ama sabaha kadar uyutmaz biliyorumBen bol bol limonlu corbalar icmistim cnm mercimek sehriye gibi bide tavuk suyunun icine sehriye yi at bide karabiber sik limonu ic baska bisey koyma cok iyi geliyo benim tabirimle hasta corbasi o:)
senin çıkmadımı dahaMaşallah canım sizi görünce hamile değilim heralde diyorum ben
Biz tatlarını bilmediğimiz için istemez sanırım.Çok değil nasip oldu gittik işte. Yalnız oralarda tattığım şeyleri inşallah canım istemez diye düşünüyorum. Nickimi her okuduğumda liçi meyvesi aklıma geliyor tabii ben bu nicki aşermeden almıştım. Umarım aşerme şeklinde büyük bir istek olmaz.
Bende ebrumaternty den kızıma hamileyken kumaş pantolon almıştım. Geçenlerdede giydim. Gerçekten çok güzel çıktı pantolon. Gerçi ben mağaxasından bizzat deneyerek aldım. Kaliteli pantolonları. Ama üst giyim olarak bana biraz abartı geliyor fiyatları. Gitmek isteyen varsa Bakırköyde mağazası var. Birde geçen Gebe markasına girdim. Güzel tshirtler tunikler vardı. Daha hesaplıydı.arkadaşa sordum nerden alıyordun kıyafetlerini diye ebrumaternty dedi
çok memnunum falan bi sürü memnuniyet belirtiside yaptı
sonra girdim bende fiyatlara baktım
bir elbise 180 lira bir pantolon 130 lira
o paraları vereceksem bizzat denemek isterim
deneyemediğimiz için bulamıyoruz zaten
bakalım ikna edebilirsem bu akşam almak istiyorum artık bişeyler
işkence olmaya başladı bu pantolon bana
Pek çıktı diyemem. Sanki yemeği fazla kaçırmışım gbi. Eşim görümcem anlıyo sadece büyüdüğünü. Normalde belim aşırı ince ve hiç göbeksizdim. Şimdi yemeği fazla kaçırmış gibi var. Eşim incecik de belin var nerde taşıyorsun sen bu bebeği diyor. İç karnım genişmiş desenin çıkmadımı daha
Evet ben cok corba icyim bu hamileligimde cnm ozellikle mercimek burnuma gelirdi kokusu gerci o istekler kalmadi artii:)Mercimek en sevdiğim çorbaydı ama ikidir pişiriyorum pişiriyorum iki kaşık alıp döküyorum. Tavuk alabilsem o hasta çorbasını ben de severimbu aralar havalar gece soğumaya başladı boğazım sabahları ağrıyor. Çorba en iyisi gerçekten.
Bende tişört aldım indirimdeydi ama yeni sezonlar çok pahalı. Zayıf olsam çok güzel yeşil bir pantolon vardı.normalde yeşil giymem ama onu çok beğendim. Olmuyorya kıymetli olduBende ebrumaternty den kızıma hamileyken kumaş pantolon almıştım. Geçenlerdede giydim. Gerçekten çok güzel çıktı pantolon. Gerçi ben mağaxasından bizzat deneyerek aldım. Kaliteli pantolonları. Ama üst giyim olarak bana biraz abartı geliyor fiyatları. Gitmek isteyen varsa Bakırköyde mağazası var. Birde geçen Gebe markasına girdim. Güzel tshirtler tunikler vardı. Daha hesaplıydı.
Görünce merak ettim baktım hemen:) güzel bir meyveye benziyor. İlk akışta başka bi meyveyi andırdı banada söylemeyim:) sanki canım istiycek gibi oldu kapattım hemen:)Çok değil nasip oldu gittik işte. Yalnız oralarda tattığım şeyleri inşallah canım istemez diye düşünüyorum. Nickimi her okuduğumda liçi meyvesi aklıma geliyor tabii ben bu nicki aşermeden almıştım. Umarım aşerme şeklinde büyük bir istek olmaz.
ohhh rahat rahat giyselam kızlaaar
çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı
iş çıkışı gittik alışverişe
defacto ve lcw ya gittim
defactodan bir gömlek bir pantolon lcw dan sadece pantolon aldım
bunada şükür
pantolonların bacakları bol geldi ama olsun yarın sabah terziye verip daralttıracağım
çok şükür bu sorunu hallettim sayılır
birde bebek arabası ve beşik bakacaktık ama mağaza kapanmış bakamadık
onuda bidahaki sefere bakacağız
Görünce merak ettim baktım hemen:) güzel bir meyveye benziyor. İlk akışta başka bi meyveyi andırdı banada söylemeyim:) sanki canım istiycek gibi oldu kapattım hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?