Pek çıktı diyemem. Sanki yemeği fazla kaçırmışım gbi. Eşim görümcem anlıyo sadece büyüdüğünü. Normalde belim aşırı ince ve hiç göbeksizdim. Şimdi yemeği fazla kaçırmış gibi var. Eşim incecik de belin var nerde taşıyorsun sen bu bebeği diyor. İç karnım genişmiş de
Son 2 ultrasonda da erkeğe benziyo dedi dr.ama detaylıda kesin belli olur dedi :) kocakarı lafları doğru mu ne :)Çok bilmiş kadınlar bel ince karın sivriyse bebiş erkek olur der. Bakalım gerçekten bilmişler mi canımcım
bir zamanlar karadenizdeki çaylarda hiç birşey yok diye içenlerde vardıAnkara da kötü. Son zamanlarda iyice kötüledi. Belediye başkanı içip duruyor su temiz diyor ama kokusu bile var suyun. Biri demişti mideler bulanırken su bile kokuyor demişti. Gerçekten diş fırçalarken falan kokuyor. Bir de rengi sarılaştı :)
ben kızıma azız bebeden almıştım cok memnun kaldım oglusumada ordan alıcam ınsallah güzel günlerde kullansın bebıslerımız.Hayatım ben int den hasane çıkışları aldım bi dolu paraydı, sonra e bebek in mağazasına gittim yenidoğan için cok tatlı organik ürünler buldum pişman oldum açıkçası görünce
Canım çok teşekkür ederim..Yeni sonuçlarımda geldi daha da düşmüş ama yinede gidicem..tsh 1.28 olmuş ama anti tpo hala 143...Her ne kadar tsh değeri önemli deseler bile baktırcam..Yalnız İzmir de doğru dürüst bu dalın doktoru yok..Amacım sadece sonuçları göstermek..Çünkü hem dahiliye hemde kadın doğum doktorum sonuçlar iyi dedi ama yine görsün bakalım ne olacak...Tsh değerin evet canım normal. Ama senin antitpo sıkıntılı bu tarz troid değerleri olanlara haşimato deniliyor diyebiliyorum ben. Bunlarada bir tedavi uyguluyorlar ama antitpo değerinin kaç olması lazım yada ne kadar yüksek olunca tedaviye başlanıyor bilmiyorum Sen güzeli sen bir endokronoji uzmanına görün.
Benimde size bakınca çok az canım çok şeker ama maşallah yarın sabah Dr a gidicez sorayım bakalım kilosu filan kaç pıtırcımınçok teşekkür ederimm
kaçtasın canım sen
ben 16 haftalıkken hiç yoktu hatta normal elbisemin içine girmiştim düğüne gitmiştim bolluktan sırtı pot duruyordu bu hafta birden çıktı o elbisemin içine zor girdim çıkarırken annem yardım etti
Lavman ne arkadaşlarLavman adını yanlış yazmışım sanırım. Öğğğğ bilmiyodum böyle bişeyi. Hayırlısı olsun ne yapalım. Sağlıcakla gelsin inşallah yavrucuklar. Portakal suyunu sabah içeyim o zaman canım. Bakalım umarım etkisini gösterir
malesef kuzucan burda defacto yok ben netten bakabiliyorum sadece
burda hamile kıyafeti satan hiçbiyer yok
çanakkale merkeze gitmem gerek
bakalım eşimi ikna edebilirsem oraya gideceğim iş çıkışı
Inşallah canm :)ben kızıma azız bebeden almıştım cok memnun kaldım oglusumada ordan alıcam ınsallah güzel günlerde kullansın bebıslerımız.
Canım doğuma gittiğinde makattan sabunlu su gibi bişey veriyorlar içeri. Bi 5 dk sonra bağırsakların çalışmaya başlıyor. Ve sonra tuvalette baya bir vakit geçiriyorsun:) lavman yapmalarının sebebide doğumun daha hijyen olması.Lavman ne arkadaşlar
Lavman korkutucak bisey degil ki sonda da takan kisinin eline bagli kimi hoc acitmiyo bile
Sonunda evime geldim. Daha hamile olduğumu öğrenmeden annemle babam tatile gittiler memlekete.ikisi de yaşlı ve annem köyde kalça kemiğini çatlattı. Bir ay hastanede yattı. Gidecektim dr uçak yasak dedi.
İşte bugün geldiler,gelir gelmez yine hastalar sabahın köründe acildelerdi. Gittim onu ver,bunu uzat,yemek yap belime ağrılar girdi.
Yaşlı olmak zor ama en zoruda insanın isteyip ama bir şeyi yapmaması.hadi benimki geçici de Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Allah allah ben yillardir kullaniyorum hic boyle bisey yasamadm yumusaticidan ve ya makinadan mi acababende sıvı deterjan kullanıyorum siyahlar için perwoll kullandım ve leke leke oldu eşofmanım
Evet canım. Doğumda kuyruksokumum eğildi benim. 3 yıl oldu hala ağrı çekiyorum. Ve dr deyimiyle tedavisi yokDoğumdan sonra bu yüzden yaklaşık 2 ay resmen ayağa dahi kalkamadım. Bi normal doğumda daha aynı ağrıyı çekersin dedi ortopedi doktoru. İnan o ağrıyı çekmektense sezeryan olurum ve öyle olacak inşaAllah.
Ay Allah iyiligini varsin :))Farklı evlerde aynı şekilde oldu. Belki mak.az su kullanıyor.
Kadınlar olarak çene maşallah bir makine için bile beş sayfa yazabiliriz.
Eskiden eşimin arkadaşlarının eşleri ile anlaşamazdım çünkü hepsinin çocukları var ve birbirlerine çocuklarından bahsediyorlardı. Ben de bir yere kadar başkalarının çocuklarını anlatıp bir yerde tıkanıyordum.
Şimdi makineden bahsedince aklıma geldi. Artık bende Allah izin verirse çocuğumdan bahsedebilrceğim. Çok mesudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?