Aynen oyle oluyor ama. Cocuktan once bekarlarla takilirdim evliler bayardi. Simdi oglumla ayni yas cocugu olanlar en iyi arkadasim oldu. Insan anlatiyor duramiyor cunku
Bu gece yine uyku yok bana. Derin endişeler sardı beni. Sabah olsunda sağlık ocağında kalbini dinlemeye gideceğim.
Bir kez kafayı taktımı devamı geliyor.
İki gündür iştahım kesildi,acıkıyorum ama canım yemek istemiyor.ilginç doğrusu birde durdu durdu 20.Haftada midem bulandı.
mart menekşelerinden sonra böğürtlen kışınıda bitirdim
iki kitabın sonunda da göz yaşlarıma engel olamadım
sırada yağmur sonrası var
inşallah o da bunlar kadar güzeldir
Aynen oyle oluyor ama. Cocuktan once bekarlarla takilirdim evliler bayardi. Simdi oglumla ayni yas cocugu olanlar en iyi arkadasim oldu. Insan anlatiyor duramiyor cunku
Benim de arkadaşlarımın çocukları var ben kaybetmiş olmama rağmen benim yanımda konuşurlardı bigün çok fena kızmıştım. Hatta bir ara hepsinden uzaklaşmıştım. Şimdi Allahım uzun sağlıklı ömür verir inşallah ben de konuşabilirim :)
Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler
canım benim makinem bosch , modelini hatırlamıyorum şuan ama ben çok memnunum yıkaması da güzel, çok memnun kaldım , herşeyim bosch benim ama buzdolabından memnun kalmadım bende çok ses yapıyor koku vs. yok ama sesi adamı çileye sokuyor bazen sanki gırtlaklıyorlar : )))
oyle dıyorsun kuzumda sonra yok memesı soyle yok burası bole dıye salak salak konuşmaları duyunca moralın bozuluo.sutun mu az dur bakayım dıye ellemeye calısan teyzeler bıle var.
kızlar günaydın.
kızçemize bi sürü cici aldım haftasonu ucuz ucuz. sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah.
artık küçüklü büyüklü 7 tane tulumumuz, 1 hastane çıkışımız, 1 elbisemiz, 1 yelekli eşofman takımımız, 1 kolları ve paçaları fırfırlı pijama takımımız, 1 battaniyemiz, 3 çift çorabımız, 1 önlüğümüz var. ama hepsi 0-3 aylık değil, özellikle karışık beden aldım, giydirmek de nasip olur inşallah.
Canım doğuma gittiğinde makattan sabunlu su gibi bişey veriyorlar içeri. Bi 5 dk sonra bağırsakların çalışmaya başlıyor. Ve sonra tuvalette baya bir vakit geçiriyorsun:) lavman yapmalarının sebebide doğumun daha hijyen olması.
günaydın hanımlar, sabah 5 de bi uyandım geri uyuyamadım, şimdide uykum var, her sabah grip gibiyim bikaç saate geçiyor sanırım sinüzit var öff şuan heeçç iyi değilim.
günaydın hanımlar, sabah 5 de bi uyandım geri uyuyamadım, şimdide uykum var, her sabah grip gibiyim bikaç saate geçiyor sanırım sinüzit var öff şuan heeçç iyi değilim.
bendede sertlik oluyor bir haftadır ama yemekten sonra taş kesiliyorum uzanıyorum yada yürüyüş yapıyorum haliyle çok hissetmesemde minik pıtpıtlar var 1 hafta 10 gün arayla hissediyorum ama takma kiloyu canım daha zamanımız var kilo alırsın illaki