2015 Şubat Anneleri

kızlar istanbul avrupa yakasında ki arkadaşlar yazabilir mi ayrıntılı usg için nereye gitinz ve ne kadar ücret ödedeniz.? Devlete giden oldumu yada randevu alan.?

Canım ben Recep Has'tan randevu aldım. Mecidiyeköydeymiş yeri. 400tl de ücreti..

Kızlar sizde catlak lar oluşmaya basladimi benim göğsümde başladı siz çatlama için birsey kullaniyomusunuz

kızlar istanbul avrupa yakasında ki arkadaşlar yazabilir mi ayrıntılı usg için nereye gitinz ve ne kadar ücret ödedeniz.? Devlete giden oldumu yada randevu alan.?
Benim doktorum fehmi Yazıcıoğlu na yönlendirdi. İster devlette ister özelde yaprırabilirsin dedi. Siz kimi önerirsiniz dedim fehmi Yazıcıoğlu dedi bişiler yazdı kağıda kaşe bastı verdi. 400 liraymış duyduğum kadarıyla. Bi tanıdık bulabilirsek aracı olacak oraya gideceğim inş. Yoksa da medipol üni.düşünüyorum

Arkadaşlar ayrıntılı usg için özel muayenehane mi yoksa özel hastaneyi mi önerirsiniz.Benim dr muayenehane ama o yapıyor mu sormadım bile ama buradakiler hep hastaneden alıyor randevuyu acaba özel hastaneler mi yapıyor sadece? Bilen biri aydınlatabilir mi acaba?

Cnm ben profesorden aldim randevu ozel muayenehanesi var

Kızlar sizde catlak lar oluşmaya basladimi benim göğsümde başladı siz çatlama için birsey kullaniyomusunuz

lierac aldım. onu kullanıyorum. şimdilik bişey yok ama daha erken tabiki. ayrıca öneriler içinde her duşta karnına bacaklarına kese yapıp badem yağı, nemlendirici krem, bebe yağı vb ürünler sürenler var... doktorum da illaki şu marka krem olsun demedi.

ben çıkıyorum işten sıkıntı bastı zaten.
bir de uyku bastırıyor son zamanlarda. bundan sonra böyle mı olacak acaba

Merhaba Kızlar,
Herkese iyi haftalar...Detaylı usg istiyor mu her doktor benim doktorum istemedi...Bende istemezse tabi yaptırmayacağım...Merak ediyorum tüm doktorlar istiyormu bunu?

mrb kizlar bugün bebişin cinsiyetini öğrendim erkeğe benziyor dedi sence öyle kalir mi değişir mi ki ben kizz bekliyordum kesinlikle ne yapicam

Bende 9nkilo almis biri olarak merhaba diyorum:) ama saglik ocagina gidip tartildim bugun 2 haftada hic kilo almamisom yine ayni ciktim cok sevindim buna gerci doktorun baskulu kantar gibi biseybfarkli kesin onda yuksek cikar yine

Yetisirsin canim yabi acidan da hani keske o kadar kolay olsa dogum olayi :)

selam kızlar
sonunda bebek arabasına karar verdim sanırım
az önce yeni doğum yapan arkadaşa gittim
http://www.sunnybaby.com.tr/tr/default.asp?rsm=121000000000&id=7&700 ULTIMA
bunu almışlar
kış indirimiyle 600e geldi dedi
biraz pahalı geldi bana ama hakikaten güzel araba
istediğim özellikler var
bizzat görüp denemek karar vermeme yardımcı oldu
tabi daha netleştirmedim ama alabileceğim ürünler arasında

Cnm guzel arabaymis icine sindiyse al bence herkese gore bebek arabalari farkli cunku ben dun bi araba baktim arkadas icin millet cok memnunmus ben hic beğenmedim mesela o yuzden icine sindiyse al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…