2015 Şubat Anneleri

Cnm guzel arabaymis icine sindiyse al bence herkese gore bebek arabalari farkli cunku ben dun bi araba baktim arkadas icin millet cok memnunmus ben hic beğenmedim mesela o yuzden icine sindiyse al

ben beğendim ağır da değil çok
arkadaşın 3 yaşında bir kızı da var
ona baby2go almış çok ağırdı hiç kullanışlı değildi dedi
aldığı gibi duruyormuş araba bi tarafa ben bi tarafa savruldum hep yolda dedi
bundan o da memnunmuş
kırmızısını almış çok tatlıydı
bende beğendim
bakalım başka modeller görürsem onlarıda inceleyeceğim
internetten bakmakla bizzat görmek çok farklıymış
bu model gerçekte çok daha güzel duruyor

Tabi cnm ellemeden tartmadan alinmaz bebek arabasi aslinda bebek arabasina hemen karar vermek cok zor mumkunse ona daha cok vakit ayir baya zamanini alcak cnku bunun ileriside var alip bir sene snra kenara atmakta var

Merhaba Kızlar,
Herkese iyi haftalar...Detaylı usg istiyor mu her doktor benim doktorum istemedi...Bende istemezse tabi yaptırmayacağım...Merak ediyorum tüm doktorlar istiyormu bunu?
çoğunluğu istiyor canım çünkü müdahale edilebilecek şeyler görünüyormuş..bana doktorum muhakkak yaptır dedi..diyarbakır memorial'e gidiyorum,250 tl dediler,yaptırıcam ben..her ayrıntısını görmek istiyorum miniğimin

Esimin tum uyarilarina ragmen aksami bekleyemedim ve yikadigim perdeleri astim. Kanamam oldu ilk kez. Doktorumu aradim. 1gun yatis verdi. Kanamam durmus olmassa yarin gidecegim kendisine. Panik yapma magnezyum ic dedi. Sanki panik olmamak elde. Aglamaktan gozum sisti. Benim hatamla cocuga bisey olursa kendimi affetmem. Kizlar siz de dikkat edin. Eskileri dinlemek sart. Agir kaldirmayalim, bir yere uzanmayalim. Aman ha!

gecmiş olsun dikkat et kendine.. yat dinlen umarım yarına bişi kalmaz içini ferah tutmaya calış

ah be canım ne diye dinlemezsin eşini
bak şimdide kendi kendine stres yapıp daha çok acı çekeceksin
hem her işe kendin koşmaya çalışma eşin yapsın birazını
inşallah kötü birşey olmaz
uzat ayaklarını yat ve mümkünse bardak bile kaldırma

kendini üzme başına bunun geleceğini bilsen tabii ki yapmazdın çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğinde birşey yoktur

aman dikkat et kendine

Canım geçmiş olsun. Kanamam oldu derken nasıl bir kanama bu?

Ya ben randevu aldim fehmi beyden 300tl dedit telefonda hangimizde yanlislik var acaba
Ekstra bi yuz daha cikmasa bari

Canim cok cok gecmis olsun rabbim esirgesin dikkat et temkinli ol uzan bisure rabbime emanet kendini de yeme olan olmus

Canım geçmiş olsun. Kanamam oldu derken nasıl bir kanama bu?
Sumuksu bir kan vardi tuvaletten kalktigimda. Bir daha devam etmedi. Kasigim agriyor. Doktor yarina kadar yat dinlen, daha kanaman devam ederse gel ve hergun magnezyum ic dedi.

ya ben ayrıntılı için göztepe araş. hast. randevu almıştım orda yeni mezun biri bakmaz inşallah. 2li test için gitmiştim ayrıntılı nasip oldu :) çok yoğun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…