canım bizim kayınvalidemiz inanılmaz makul ve sevecen bir kadın ayrıca eltimin bebeği istememesini anlıyorum çünkü 2kızı 2oğlu var ve küçüğü 2 yaşında ben bana söylememesine üzüldüm ve kızdım çünkü aramızda kötü değil sözüm ona beni çok sever ayyyyy düşündükçe gıcık oluyorum ben ne diyeceksem
günaydın hanımlar, sabah 5 de bi uyandım geri uyuyamadım, şimdide uykum var, her sabah grip gibiyim bikaç saate geçiyor sanırım sinüzit var öff şuan heeçç iyi değilim.
günaydın kızlar listeyi güncelledim yeni arkadaşlar mesaj atmış onları ekledim listeye. şuan liste çok kalabalık. biraz zaman verip girmeyen olursa onları listeden kaldırıcam. cinsiyet belli olanlar atarsa eklenicek listeye.. ayrıca isimleride ekledim listeye. biraz belirlensin yakında onlarıda eklerim.
bana gelince fena halde boğaz ağrım var. burnum tıkalı berbat haldeyimyarın kontrolüm var allahtan. doktora sorayım bakayım şu kafamdaki soruları hepiniz iyisinizdir umarım.
MERhaba bayanlar ben geldim.
sabaha kadar endişe ve uykusuzluğun ardından sabah koşarak aile hekimine gittim. hissetmiyorum, korkuyorum dedim.
kalbini dinleyelim dedim ve dinledik. atıyor kalbi. geziniyor yer değiştirdi hissetmiyor musun dedi yok dedım.
pek şaşkınlıkla karşıladı nedense hissedemeyişimi.
tahlil verdim, şekere falan bakacaklar neden kilo aldım diye. bir şey çıkarsa başka doktora gıdecegım.
kızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü
yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu
noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman
dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın
değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat
ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat
günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum
o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme
bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok
böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz
karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su
çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür
bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.
herkese mrb bugünlerde noluyor ya başıma gelmeyen kalmıor bugün öğrencimin karnımı yumrukladı dersin sonlarına doğru karnıma birden sandalyeyi çaktım hala ağrıor çaktığım yer
kızlar istanbul avrupa yakasında ki arkadaşlar yazabilir mi ayrıntılı usg için nereye gitinz ve ne kadar ücret ödedeniz.? Devlete giden oldumu yada randevu alan.?
Bugün cok yoruldum ya.seminer döneminde iyiydim de ogrencilerle ilk gun zor gecti.
BEN radyotom da yaptırcam 290 tl ama sanırım indirim yapacaklar. bakırköyde burası.kızlar istanbul avrupa yakasında ki arkadaşlar yazabilir mi ayrıntılı usg için nereye gitinz ve ne kadar ücret ödedeniz.? Devlete giden oldumu yada randevu alan.?
benim kızdığım bebeği istememesi değil o bir önceki bebeğini de istememişti ama doğunca çok sevdi benden gizlemesi ben ona hiç kötü birşey söylememişimdir hatta destek olmaya çalışmışımdır birde bu saklanacak birşey değil sanırım 4 aylıkmış ayyy gıcık oldum gene
Cok gecmis olsun canim hamilelikte bagisiklik dusuyor kaçınılmaz son grip
dur deme grip olmak istemiyorum
darkdays Kuzum ben mi yanlış anladim grip degil miydin hatlari karstrdm belki de olma tabi hicbirimiz olmayalm hasta
yok grip değilim ben her sabah grip gibi oluyorum öğleye doğru geçiyor ben sinüzitten şüpheleniyorum bugün başımda ağrıyor uykusuzum da,
selamlar kızlar nasılsınız? işler yoğunlaştı takip edemiyorum çokinşallah herkes sorunsuz bir şekilde devam ediyodur hamileliğine.. yarın AFP MOM testimizin sonucunu göstermeye gidicez sabahtan bakalım inşallah sorunsuz çıkar sonuçlar bize dua edin... Mcxxx :)
benim kızdığım bebeği istememesi değil o bir önceki bebeğini de istememişti ama doğunca çok sevdi benden gizlemesi ben ona hiç kötü birşey söylememişimdir hatta destek olmaya çalışmışımdır birde bu saklanacak birşey değil sanırım 4 aylıkmış ayyy gıcık oldum gene
Hmm anladim simdi geniz akintin bas agrin var mi sinuzit dusundurecek belki de alerjik rinit tarzi biseydir hamilelikte oluyor solunum yolu sıkıntıları ins gecer ilerlemez hic
bende uzun zamandır vardı canım ya , hamilelik kaynaklı değil . alerjik rinit olsa sürekli olmaz sanıyorum ya bende yaz kış hep var
sağol canım. en çokta zorlayan sürekli hapşurma isteği. yarın doktora gidicem allahtan. o mutlaka söyler bir çaresini. bal limon ve zencefili bir deneyeyim :)
BEN radyotom da yaptırcam 290 tl ama sanırım indirim yapacaklar. bakırköyde burası.
şafak hastanesi var g.o.paşa da orda da 150 tl dedı arkadaşım.
bikac hafta once bende oldum cnm aynı sekılde. once bogaz gıcıklanması sonra halsızlık burun akıntısı ve ateş oldu. pastil, ballı limonlu ıhlamur ve saatte bır ılık duşla idare ettım. muaynede doktoruma soyledım bana nıye minoset kullanmıyosun dedı. boyle durumlarda iç zararlı olsa vermeyız dedı. aklında olsun senınde
Yancinsiyet hic onemli degil cnm.ne olursa olsun ama kadinin direk nazi cekilmez sole bole demesi ne cok sinirlendimkadındaki de densizlikte son nokta , amannn sanki çok tınnn ,,, bana göre her annenin bir kızı olmalı , dertleşebileceği ilerde konuşabileceği , daha neler neler
beşyüzevler şafak benım dedıgım.şafak hast aradım biraz önce ayrıntılı usg hastanemizde çekilmiyor dedi canım
Canım benim de var bacaklarımda kas ağrısı ve de kuyruk sokumum sızlıyor..cam açık yattım,ceyranda kaldım sanırım..gerçi bacak ağrım dün biraz iş yaptım,çök kalk yapmaktan oldu..hepsi normal sanırım,doktorum ağrısız hamilelik yoktur demişti..hatunlar, bu sabahtan beri sol bacağımın üst kısmında bi ağrı var özellikle yürürken ortaya çıkıyor , kasılma gibi de değil ama kas ağrısı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?