2015 Şubat Anneleri

kızlar bişey diycem benim oğluş kızımın sesini duyuyor sanki belkide bana öyle geliyordur ama ne zaman kızım konuşsa şarkı söylese yeminle pıtpıtlar başlıyor bugün okuldada çocukların sesine bi iki pıtpıt yaptı ne dersiniz

fetüs sesleri 16. haftadan itibaren duymaya baslarmıs canım :) seninkinin kulagı baya delik olacak sanırım :)

fetüs sesleri 16. haftadan itibaren duymaya baslarmıs canım :) seninkinin kulagı baya delik olacak sanırım :)
ay öyle mii ben daha yeni girdim 16. haftama ama böle içeri girince şarkı söyleyince sıpa duyuyormuş gibime geldi sese tepki diyelim yok yok doğru diyon benim çocuklar çok cazgır oluyolar yandım ki benn

ay öyle mii ben daha yeni girdim 16. haftama ama böle içeri girince şarkı söyleyince sıpa duyuyormuş gibime geldi sese tepki diyelim yok yok doğru diyon benim çocuklar çok cazgır oluyolar yandım ki benn
ay baksana cok duygulandım bi anda

Anne karnındaki bebeğin kulağı nihai şeklini gebeliğin 24.haftasında almasına rağmen,fetüs sesleri 16.haftada duymaya başlar.

Bebek anne karnında iken çeşitli seslerle çevrili,mesela annenin kan dolaşım sesi,annenin barsak ve mide sesleri.ama bebeğin ilk ve en çok duyduğu ve kendisini en çok etkileyen ses,annenin kalp atım sesidir.onun için çoğu zaman doğumdan sonra bebek sinirlenip ağladığında,annesi kucağına alır ve kafasını göğsüne dayadığında o bebek sakinleşip susar,bunun sebebi o bebek rahim içerisindeyken alışık olduğu sesi duymasıdır,kulağını annesinin göğsüne dayadığında annesinin kalp atım sesini duyar.

ayyy hiç sorma yaaa rabbim ne güzel yaratıyor işte ben çok zırzır oldum bu hamileliğimde allahım hep güldürsün hepimizin yüzünü şimdi okuduğumda bile duygulandım inşş kucağımıza sağlıkla sıhhatle alıcaz

sohbete doyum olmaz canlarr ama kızcenin uyku zamanı şimdi öğlenciyiz fakat düzen çok önemli uykusunu alması lazım hepinizi öpüyoreeee

haber veririm canım tabiki bakalım ne diyecek.

Demekki çok rahat veriyorsun sende benim gibisin..Bende vermiştim...Ama şimdiki doktorum biraz geriyor beni bu konuda 1 kilo al gel dedi bakalım ne olacak:/

ya benım sıpa yerı geliyor 2 gun hıc kıpırdamıyor.anlamadım ben bu ısten bısey.

Cok tatlııı

İki gündür benimkide hareketlendi:) resmen tekme atıyor. Hiç ummadığım bi anda bi atıyor zıplatıyor valla:) bugün annemlerde oturuyoruz gözüm daldı, bizimki içerden bi koydu neye uğradığımı şaşırdım:) cinsiyeti henüz öğrenemedik ama kız olursada eli maşalı olcak heralde:)

Canim ihlamur ve limondan cay yap icine de bal koy ic sicak sicak
Gel gec cesit meyve ye hicbiseyin kalmaz insallah
Gece yaarken sicak oluyo sabah buz gibi odada uyaniyo insan ya herkes hasta..

Ben oglumu ilk eve getirdigimde bi turlu sakinlestirememistim
Emiyor ama uyumuyor.. Elim ayagim dolandi
Yatirdim onu gogsume kurbaga gibi hemen uyudu.. Her huysuzlugunda ustume yatiriyodum uyuyodu oyle fotomuz bile var birsuru kurbagamla :)
Sonra ne zaman huysuzal sa ki koca dana oldu hala kafasi gogsumdedir

Canim bak 3-6 ayla 0-3 arasinda pekfark yok ama 51 cm ustu dogan anneyi guzel emip gelisen bebeler 0-3 yapilan seylerin coguna bi ayda sigmiyo hele ayakli tulumlar. Ben bi tane hastane cikisi almistim bi suru parcasi olan ki baya da bi para bayilmistim benim oglana olmayan parcalari oldu dusun.. Bence kisi. DOgacagi icin bi tane pelus kalin battanite bi tane puanli yumusak ince pekuslar var bebekler bayiliyo ona ondan bi tane alsan iki tane battaniyeli hastane cikisi, 5 parca zibin 2 agiz silme bezi yedek onluk, sapka,corap.. Citcitli badiler hayatkurtariyo ama -3 aylar benim oglani hemen kasmaya baslamisti..yani cok 0-3 e yuklenme bence.
Banyo kuveti filesi
Emzirme styeni 3 tane
Biberon emzik nolur nolmaz
Ates olcer
Bu tip banko seyleri onden alip forumlari okudugunda digereksikleri de tamamlarsin. Ben oglanda oyle yaptim
Ama ilk is hastane cantami 7. Ayda kapi arkasina koydum..nasip kismet muhtac kalmayayim diye

tulumlar alt degistirirken falan rahat oluyor mu peki ? yoksa alt üst takımlar daha mı pratik oluyor ?
Ben tulumlarla raht edemedim
Altini komple cikarmak zorundasin cocugun
Alt ust 3-6 hatta 6-9 bile alip atmak lazim kenara
Allah bagislar insallah da minnaklarimizi cesit cesit giydiririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…