2015 Şubat Anneleri

bende sadece sola yatamıyorum bazen sola bazen sağa dönüyorum ama sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum malum nefes alamıyormuş bebek biz sırt üstü yatınca.
eşime tembihledim sırt üstü yatarsam çevir beni diye şimdi geceleri 2-3 defa uyandırıyor
bende yavaş yavaş dönmeden uyumaya alıştım

bende lcw den bi pantolon aldım lacivert lastikli bel hatta bugün işe onunla geldim bunca zaman işkence çekmişim dedim hiç göbeğimi sıkmıyor paçaları çok dar değil acayip rahat bişey
2-3 tane alma şansım yok benim zaten 36 bedenim bunu zor buldum 38 beden aşiret ağasının şalvarı gibi oldu gömlek bulamadım orda tozludan bi gömlek sipariş etmiştim o geldi şimdilik o rahat 1 ay giyerim 1 ay sonra defactodan aldığım gömleği giyerim

bende tek sola yatamıyorum illa dönmek istiyorum sırt üstü de yatıyorum ama göbek büyüyünce rahat dönülmüyor diyolar o zaman zorlarım artık diye düşünüyorum

Ben sirtustu yatinca rbrk cok tekmeliyo istemiyo mecbur yan yatiyorum
Solla uyuyorum ama gece 40 takla atiyorumdur

kızlar cevaplar için teşekkürler...
ben de kendimi sola çevirmeye çalışıyorum ama bi uyanıyorum ki yine sağıma dönmüşüm. yatmak bile problem. doğumdan sonra yüzüstü yatanları ve mutlu olanları şimdi daha iyi anlıyorum. : )

aynı sorun bende de var, hep sağa yatmaya alışmışım sol tarafta uyuyorum sağ taraftan uyanıyorum.

günaydın anne adayları.
haftaya salı randevumuz var. iple çekiyorum. bebişimizi özledik. görelim bakalım elleri kolları inş büyümüştür kilo almıştır. annesi hiçbişi almadı çünkü
vıtamın hapına basladık. elevit alıyorum ama şu domuz katkısı olayı kafamı karıstırdı.
demir ilacına da baslamam lazım ama henüz başlayamadım. mide bulandırıomus galiba. tam midem iyi durumdayken bozmak istemiyorum.

canım bende yatamıyordum doktora sordum dayanamadım doktor her yöne yatabilirsin dedi sadece açıklamayı yaptı vücudumuzun sağ tarafında kalbimize giden bir damar var dedi şimdi rahmin büyüdükçe sırt üstü yatarsan bu damar kan basıncını durdurur sağına yatarsanda durum böle dedi ama soluna yattığında bu damara denk gelmez dedi bende haliyle sordum e bunun bebekle ne alakası var diye dediği şey bebekle alakası yok kan basıncının düşmesi bebeğine giden kanı etkilemez o gene istediği kanı alır nefesini de alır sadece sola veya sırt üstü yatarsan sen ayağa kalktığında tansiyonun düşer buda sarsar seni dedi bebeğine bişey olmaz korkma dedi . bende hep bebeğe bişey olur zannediyodum ama değilmiş o yüzden doktor tavsiyesi günde 2 saat sabit sola yatma yönünde bu şekilde kalp bütün ihtiyacını alıyormuş bende bunu akşamları yapıyorum gecede sola yatmaya çalışıyorum ama hep olmuyo sırtım ağrıyo ağrıdı mı biraz sırt üstü yatıyorum zaten bebek rahatsız olursa tepikler dedi ki yapıyo o yüzden sıkıntı yok ( ben doktorumla konuştum böle yapıyorum canım sen bilirsin yinede )

Canım ne güzel açıklamış doktorun

ben normalde hep sola yatıyordum yaklaşık 1 aydır sırt üstü rahat ediyorum ama sola yatmaya çabalıyorum her yerde sola yatmak sağlıklı dediği için

ayy maşallah bende bulantı yapmadı hiç kan hapı
geceleri alıyorum sabah çok hafif bi bulantı gibi bişey oluyo ama öyle öğürtmece kusmaca olmadı çok şükür

Kızlar sizde catlak lar oluşmaya basladimi benim göğsümde başladı siz çatlama için birsey kullaniyomusunuz

benımde basenlerımde ıkı cızgı oldu ben badem yagı ve bebe yagını karıstırıp gobegıme suruyordum ve bepantholun catlak onleyıcı kremını almıstım ama basende oldu catlak. sımdı orayada suruyorum. arada goguslerede. bu arada bana bır krem onerdıler gercekten etkılıymıs ama bıraz fazla fıyatı. bella b honey butter çatlak önleyici diye bir krem. 85-100 tl civarı fiyatı şimdi onu mu alsam dıyorum. senınde aklında olsun

Biz o ilacı vitamin olduğu için alıyoruz. Başka şeylere takılmamak gerek. Öksürük şurubunda da alkol var. Neyse demire gelince. Demir'i kullanmak gerek çünkü hemen olmuyor kullandıkça zamanla oluyor o yüzden ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.

Ulaaa hiç unutulur mu? Bizde evlilik yıldönümünü unutuyoruz ama karşılıklı unutuyoruz.onlar unutsa kıyameti koparız. Artık bir ay peşinde dolaşman gerek

ayy maşallah bende bulantı yapmadı hiç kan hapı
geceleri alıyorum sabah çok hafif bi bulantı gibi bişey oluyo ama öyle öğürtmece kusmaca olmadı çok şükür

başliyim o zaman bana da akşam al demişti dr.

ben de öle dusunmek istiyorum ama başka seçenek varken de kullanmak ne kdr dogru acaba diye de dusunmuyo değilim. pekmez yiyorum her sabah ama demir hapına da başliyim bu akşam.

Benim eltim de kilolu ona da hep hamile pantalonu aliyoruz
Bi de kotlar da esnek oluyor ya rahat ediyor..
Dogru bebegim bize bi cacik kalmiyore

bide bedenleri normalden daha büyük hamile pantolonlarının
mesela ben 36 beden hamile pantolonlarımı akşam normal pantolonlarımla karşılaştırdım bacakları daha genişti sanki 38 gibi
bu yüzden çok tercih ediyorlar demekki
onlar giysin bizde çıplak gezelim

geceleri yemekten sonra al üzerine biraz tuzlu şeyler ye çekirdek mesela o zaman sabah ta bulantı olmuyor
hap olayına gelince elevit içine sinmiyorsa decavit kullan kuzum o da aynı ben decavit kullanıyorum

ya kızlar dün akşam bi avm ye gidelim dedik bebek kıyafetleri vardı hemen ilgimizi çekti çok tatlılardı minicik minicik alalım dedik sonrada perşembe zaten doktora gidecez cinsiyeti öğrenince gelip alırız diye vazgeçtik aklım kaldı ama

Başka seçenek olarak decavit var ama onda d2 vitamini var d3 ü ekstradan kullanmak gerekiyor. Centrum var ama ona göre de elevitteki Demir daha fazla. Yani birebir aynısı olan vitamin yok.

cnm bu tarz travel sistemlerde 600 den asagıya yok zaten. daha uygun bırsey alıcam dıyorsan pusetin komple cıktıgı model degılde ana kucagı pusetın ust uste knuldugu modellerden alabılırsın ancak

Allah sonunda avm ye giden buldum canım mağaza adı verir misin :)

çok sağol canım
eşimde 0-3 aya çok yüklenmeyelim diyor bunun geriside var
alt üst ayrı bir kaçtanede daha almak daha mantıklı
bebekler hızlı büyüyor
hastane çıkışı içinde bir penye battaniyesi var pazen den birde peluş şapka ve patiği ile takım battaniye aldım bir tane daha ince battaniye alsam mı?
birde bu banyo küvetleri bebekler için olan bana epey küçük geldi kaç aya kadar kullanabiliriz?
bide bu küvet üzerine file pek kullanışlı değil gibi bebek havada kalmaz mı ıslandıgı zaman banyo boyunca üşür gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…