2015 Şubat Anneleri

bugun eşim nöbetçi evde tek basımayım canım yemek yemek bile istemiyor kahvaltılık hazırladım onlarla geciştircem bu aksamı kusura bakma eylülcüm :)

Bu dediklerinin hepsine gidebilirim işte. Bunlarda %100 pamuk ve büyük beden olarak alıcam di mi? Hamile demeye gerek yok.

Bu dediklerinin hepsine gidebilirim işte. Bunlarda %100 pamuk ve büyük beden olarak alıcam di mi? Hamile demeye gerek yok.
ben öyle aldım canım ama sen hamile almak istiyorsan öyle al.. onlar bana cok yuksek bel geldi ben göbek altı daha rahat ediyorum

bugun eşim nöbetçi evde tek basımayım canım yemek yemek bile istemiyor kahvaltılık hazırladım onlarla geciştircem bu aksamı kusura bakma eylülcüm :)
Cnm bende bugun isten firsat bulup yemek yiyemedim anca yiyorum oglusu ac biraktim ama odasi boyandi

Cnm bende bugun isten firsat bulup yemek yiyemedim anca yiyorum oglusu ac biraktim ama odasi boyandi
masallah ya herseyi hallettin sen bayılıyorum senin bu haline :) güle güle kullansın oğlusun :) ben de ilk defa bgn minnoşuma cıtcıtlı body aldım :) bi yerden basladım nihayet gerisi gelir artık :)

ben öyle aldım canım ama sen hamile almak istiyorsan öyle al.. onlar bana cok yuksek bel geldi ben göbek altı daha rahat ediyorum

Aynen ben de bikini tarzı severim bakıyım bakalım yarın. Bu arada afiyet olsun :) her akşam düzenli yemek yapabiliyor musun? Ben çoğunda geliştiriyorum da

Aynen ben de bikini tarzı severim bakıyım bakalım yarın. Bu arada afiyet olsun :) her akşam düzenli yemek yapabiliyor musun? Ben çoğunda geliştiriyorum da
ya ben geçiştirmek istesem de eşim sağolsun bnm canım yapmak istemiyorsa bile giriyor yapıyor bişiler bana kalsa ben peynir ekmekle hayatımı geçiririm :)

Canım Tam Neresi Bilmiyorum Sadece Karnımda Karıncalanmalar, Kıpırtılar Hissediyorum. Öle Net Tekme,İtme Falan Değil Ama Tecrübeli Yada Hisseden Anneler Daha İyi Bilir Tabi

masallah ya herseyi hallettin sen bayılıyorum senin bu haline :) güle güle kullansın oğlusun :) ben de ilk defa bgn minnoşuma cıtcıtlı body aldım :) bi yerden basladım nihayet gerisi gelir artık :)
Cnm o kdr zaman bekleyince bebegi kavusunca herseyi hazir olsun istiyosun kis gelmeden boya isi bitsin dedim.sende basla bencede istedigin ne varsa al

Benim kocişte yok canım bnde tek hiç bişe yemek istemedim dünden kalan yemeği yedim.
Bizim ki okulda toplantıda bnm oğluş artık büyüyor tosuncuk olacak yaa ben artık yiyorum 2-3 saat sonra midem kazınıyor napcam hiç bilmiyorum böyle giderse bnde tosuncuk olurum

Oyy o tosuncukta ne yenir :) benimkide kilo bakimindan önde gidiyomus

ben de sık acıkıyorum aslında meyve falan yedim ama baktım ki meyve ile olacak iş değil kahvaltı iyidir dedim :)

Oyy o tosuncukta ne yenir :) benimkide kilo bakimindan önde gidiyomus

Oyy zaten tesellim o oluyor ısıracam her yanını yeterki sağlıkla doğsun

ben de sık acıkıyorum aslında meyve falan yedim ama baktım ki meyve ile olacak iş değil kahvaltı iyidir dedim :)

canım bana hiç olmamıştı. Dün akşam akşam 7-8 arası yemek yedik gece onikide karnım zil çalıyordu meyve fln yedim kesmedi resmen midem hiç bişi yememişim gibi kazınıyordu ekmek arası bişiler yedirdi eşim zorla. Hiç böyle olmamıştım ben ömrümde eşime oğluşun beni sömürüyor diyorum da oda gülüyor

kızlar aman siz siz olun ne gripli birinin yanına yaklaşın ne de üşütüp hasta olun okadar dikkat etmeme rağmen nerden bulaştı bilmem. dün doktorda dedi ne kötü olmuşsun sen diye. ama bana tabiki ilaç vermedi soğuk algınlığına ilaç vermiyoruz dedi . ateş vs birşey yoksa nane limon filan iç dedi. birde bol bol sıvı tüket dedi zaten çok tüketiyorum. ama kaç gün oldu atlatamadım. hapşuruk arada öksürük balgam burun tıkanıklığı ne ararsanız var. şimdi yaptım azıcık nane limon onu içiyorum. sizin yazdıklarınızı bile okumak zor geliyor

Yat dinlen canim bosver yazilari bebisinden onemli mi gecmis olsun

ben de gece lavaboya kalktıgımda dehset acıkıyorum ama uyku agır basıyor hmn yatıyorum..arkadaslarım gece uyanıp buzdolabını tırtıkladığımı cok bilirim diyor özellikle son aylarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…