2015 Şubat Anneleri

Canim benim 32 kilo nasil oldu sandin
Vitamin sigarayi biraa bi de yarasin ogluma 32 kiloya bedel oldu halloldu cok sukur
Seninki de hallolur takilmq

Katiliyorum
Bebrk icin tetrnoz tehlikeli
Sezeryana alirlarken asisi var midiye sordular esime
Olmasaydi onlar yapcakti
Neyin tasarrufu anlmaadim ama herkesin kendi takdiri tabi
5 ay önceden yaptırmaya başladığımız için hepsini daha yüksek bir bağışıklık sağlanıyor bide tek dozla bu aydan aya olan farklı ameliyattan önce hep yatırıyorlar eğer yapılmadıysa hem sonra gene 5 ay boyunca yaptırıyorsun mecbur=( en iisi şimdiden yaptırmak

Ya doktr bnden kan tahlili bile istemedi iki aylıkken baktı o kadar ben mi sorsam yaa yada sormadan gidiyim bi hastanede yaptrym sonucunu kendi doktruma gösteriyim aç mı olmak gerekiyo
evet aç olarak gittim ben.
benımde ıstemedı gıttım sağlık ocağında yaptırdım gidince doktoruma da gosterıcem.
ben sağlık ocağına kılodan dolayı yaptırmak ıstıyorum dedım.
sende halsızlık var ondan dersın.
yoksa bazı doktorlar her seyı düşünmüyor nedense.
eskiden üniversite hastanesine gıdıyordum. orda ilk ay yaptılar test sonra 3 ay bıttıkten sonra tekrar yaptılar ve ayrıntılı olarak her seye bakıyorlardı. benım doktor hıc ıstemıyor valla.

Bazen kendi kendini düşünsen daha iyi doktrlar önemsemiyo şikayetler ortaya çıkana kadar galiba

canım tetanoz konusunu bilemem geç kalırmısın ama hareketler için saçmalamış yani hemşire öle şey mi olur bizde az az hissediyoz gelipte kalk gidelim demicekki saçma yani

evet sorma üzerine uçasım geldi bi ara at koşturacak halleri yok herhalde etleri ne butları ne daha miniklerimizin bu kadar hissediyoruz varlıklarını hissediyoruz zamanla tabiki artacak çok bilinçsizceydi çokkkk

Ya doktr bnden kan tahlili bile istemedi iki aylıkken baktı o kadar ben mi sorsam yaa yada sormadan gidiyim bi hastanede yaptrym sonucunu kendi doktruma gösteriyim aç mı olmak gerekiyo

bendede aynı durum var doktorum hiç bi tahlil istemiyor öyle çok bilmişlik yapıp işinede karışmak istemiyorum çok biliyorsan niye geliyorsun dicek ilgileneceği varsa da ilgilenmicek daha önce bi kaç karıştım da en son memlekette tahlillerim yapıldı daha da bir şey yapılmadı yani unutuyorlarmı umursamıyorlarmı anlamadım birde özel devlet olsa vay halimizeeee doğumunuzuda tek başınıza yapın dicekler

sen neden hala kullanıyorsun anlamadım. herkes bıraktı. benım bıldıgım bellı bır haftaya kadar kullanılıyor . problem neki?
Hiçbir problem yok canım. Varda bana mı söylemiyo diye çok düşündüm ama hiç kemdine dikkat et demiyo ağır kaldırma demiyo yarım gün hafızlık eğitimi verebilir miyim diye sordum gayet tabi bebeğinde maneviyatı gelişir git gel dedi yürüyorum yani. Ama bıraktırmıyo işte her seferinde bu son kutu diyo. Başta verdiğinde kullanmadım 2 hafta onumu telafi ediyo dicem ama o dediği tarihten sonra 7 hafta geçti. Dozu düştü sadece. Bu arada geçen annemin ilaç dolabını düzeltirken progestan gördüm :) adet düzensizlikleri var farklı şeylere de veriliyo demekki sadece düşük için değil. Rahmi destekliyo heralde. Ben karnım geriliyo dedim de progestan kullandıkça dert etme o korur dedi

tabi canım başka konularda da kullanılıyor. bana da demıstı rahmı genısletıyor rahatlatıyor dıye ama 13.haftada bıraktım. belkı doktorun kendı görüşüdür her doktor başka başka seyler soyluyor.

rahim şu anda göbek hizasındaymış ve bundan sonra her hafta bir cm yukarı çıkacakmış. ben hala altlarda bır yerde sanıyorum bıraz once göbek delıgının orlarda bır hareketler oldu sankı. yukarda dıye umursamadım. megersem ordaymış kızım.

bende ınanmıyorum su cennetekı ırmak, ılk yagmur tanesı falan olaylarına. cevırenlerın yalancısı oluyoruz ve bu isim sıtelerınde sacma sapan anlamlar yazıyorlar ısımlere. bence arapca isimler takmak yerıne türkce isimler secmek daha mantıklı. bıızmde cok guzel ısımlerımız var. illakı dini bir isim takılıcaksa ayşe, mustafa gibi güzel ısımlerde var. yada ne bılıyım aras cok guzel bır ısım bence ama ben aras dıyınce aklıma işin hıc dını boyutu gelmıyor türkıyedekı aras nehrı gelıyor.

O ne ya 25 kilo nasil verdi ki onu
O kadrinda gozum yok belki sonra skinti cikarir diye korkarim ama da merak ettim
canım diyetle verdi hem çok basit bi diyet şimdi maşalahı var yani hatu7n taş oldu salatalık diyetiymiş adı :)

Ewt cnm benim dr.biraz farklı sağlama alıyo herşeyi. Bayramda el öpmeye bile izin vermiyo kimseye sarılmıycaksın asla tam pişmemiş bişey yemiceksin diyo. Fuzuli ilaç da vermiyo ne biliym benim içime siniyo :) seviyorum doktorumu. Her ne kadar kayınvalidem onun doğumu pahalıdır onda yapma doğumu desede doğumu da onda yapmak istiyorum. Bana güven veriyo fazlasıyla.

Benim de az önce göbeğimin alt tarafında bi çıkıntı girdi çıktı bi daha girdi çıktı :) ya eli ya ayağı kesin. Karnım zıplamadı bişey indi çıktı :) şiddetli tekmeledi bu sefer

en önemlısı de o zaten. güvenmek. kendını emanet edıyorsun. ne güzel sen düşünmeden o düşünüyor her seyı acaba demiyorsun. ne kadarmış doğum. ben ne kadar olsa verırdım ama yakın dıye seçtım bır hastane orası burası olsun ıstemedım 800 tl imiş. herkes yüksek rakamlardan bahsedıyor ondan endıselendım bende bıraz. doktordan herkes memnun hastane de yenı ve temız . bılmıyorum ne yapsam.

Benim de göbek deliğimde pıt pıt dolanıyor kuzu :)

Benim canım da bedava değil dersin kv bi daha ole sölerse. Doktoruna güvenmek ısınmak cok önemli sen bırakma memnunsan

Benim de az önce göbeğimin alt tarafında bi çıkıntı girdi çıktı bi daha girdi çıktı :) ya eli ya ayağı kesin. Karnım zıplamadı bişey indi çıktı :) şiddetli tekmeledi bu sefer
yok canım benım oyle dışardan hıssedılmez 90 kılo oldum nerden hıssedılecek. ancak 8,9 şiddetınde tekmelemesı gerek. kızanım nasıl o kadar guclu tekmelesın şımdı.
uzun bacacıkları var ama bana etkı edemiyor maalesef.

Fiyatını bilmiyorum muayenehanesi var ama Kadıoğlu Hastanesi,Osmanoğlu Hastanesi,Memorial Hastaneleri,Acıbadem Hastanelerinde doğum yaptırıyor yani oralarda misafir hekim olarak çalışıyo. Pahalıdır illaki ama güveniyorum. Bana benim gbi korkak birine normal doğum da yaptırırsa aldığı para helali hoş olsun hiç içim gitmez verdiğim paraya.

Şükür ya vallahi aynı kafadan birilerini gördüm bıktım şu saçma isimlerden ya bu çocuklar ömür boyu çocuk kalmayacak ileride büyüyecek birey olacak kendi karakteri adı olacak biz onlara hayatboyu sahip değiliz.aras kelimesi o kadar çok anlama geliyor ki içinde vurulan hayvana kadar var.Metin üstündağ vardır karikatürist bilirsiniz isminin anlamı ne diyorlar cennetten düşen gülücük tanesi diyor yanisi artık bu isimler komik olmaya başladı.Ben böyle bizim kültürden isim duymayınca hiç anlamını sormuyorum bile he he diyip geçiyorum.Arkadaşlarım etrafımdakiler ailem bu isimlerle dalga geçiyor ha ha sen de koy muhabbeti geçiyor artık beni sinir etmek için buğlem koy diyen insnalar bile var.Artık lütfen şu isim bilinci bir an önce gelişsin.Lütfennnn

Benim canım da bedava değil dersin kv bi daha ole sölerse. Doktoruna güvenmek ısınmak cok önemli sen bırakma memnunsan
Görümcemin doğum yaptığı hastanede yapmamı istiyo çok memnun kalmışlar ama onunkiler sezeryandı. Bayıltıp götürüyorlar ama normal doğumda güven istiyorsun her dediğini uygulamak için rahat olmak için yani en azından ben öyle düşünüyorum. O hastanede normal doğum yapıp azarlanan arkadaşım da var. Haliyle soğudum o hastaneden. E bütün herşeyimi bebeğin her durumunu bu doktorum biliyo içime siniyo açıkçası. Bunda muayene olup başka doktorla doğumda tanışmak istemiyorum. 2 defa söyledi böyle sustum eşime anlattım ıda anneme bakma sen dedi. Bakalım nolcek..

nerde satıyor ? bize de satsın indirimli. söylersin sevgili k.peder. kadınlar kulübü arkadaşlarıma indirimli rica ediyorum diye. adam derki kadınlar kulübü ne acaba :)
eşim seni tanıyor :) ama biz anadolu yakasındayız canım, gelin eşin kurbanlık bakar ben seni ağırlarım ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…