3 kg mıııarkadaşım 33 haftalık 3 kg aldı.
Benim için de çok iyi oldu. Hem progestan kullanıyorum hem aşı yaptırmak istemiyorum.canım benım yarın tam 20 haftalık olacak hıc hısseetmıyorum. bana da şaşırdı sağlık ocagındakıler. bebek dolaşıyor ama ben hıssetmıyorum ne yapayım artık.
bir de ben iğne vurulmak ıstemıyorum barı aradıklarında bende progestan kullanıyorum dıyeyım.
ben vermekten korkmuyorum. doğumda ve son aylarda zor olur dıye korkuyorum. 50 kilo bıle alan varmış. ama önceki gebeliğin kılosunu veremeden yenıden kalınca sorun oldu tabıı.Ben de 32 kg aldim ilk gebeligimde
Olan olmus sonrasinda tatli yememeye calisip ekmek hamur isinden kacsan hafif atlatirsin
Bu kadar takilma canim isteyonce veriliyo kilo milo kalmiyo
ben tetenozu gecen hafta oldum kolum hala acıyor kızarık çok pişman olmuştum ama dükkana biri geldi anlattı anlatpı moral bozmak istemem bu aşı çok faydalıymış allah korusun bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş biraz katlanıcazcanım benım yarın tam 20 haftalık olacak hıc hısseetmıyorum. bana da şaşırdı sağlık ocagındakıler. bebek dolaşıyor ama ben hıssetmıyorum ne yapayım artık.
bir de ben iğne vurulmak ıstemıyorum barı aradıklarında bende progestan kullanıyorum dıyeyım.
kimler neler aldı, dikkat ettiler verdiler sen canını sıkma :) bi senede gidiyor çevremdekilerde gördüğümyok canım o üzülüyor ama ben de ona özeniyorum. 20 kilo ne Allah aşkına yıne bır iki haftadır da tartılmıyorum ama pek iştahım yok zaten bu günlerde. koşturmacada cok ama ben yıne de başarırım almayı.
Canim buyutme gozunde ama dikkat etmeye calis bundan sonra daha hizli onlenemez sekilde kilo alcaz zaten hepimiz..kilo veriliyo da fazla kilo alip doguranin gobegi sezeryansa toplamak biraz kadiyo ben evde gunde 300 mekik cektigim halde ayva gobegim kaldi yani oyle dusunben vermekten korkmuyorum. doğumda ve son aylarda zor olur dıye korkuyorum. 50 kilo bıle alan varmış. ama önceki gebeliğin kılosunu veremeden yenıden kalınca sorun oldu tabıı.
çok azimliyim zaten doğumdan sonra hayatta kılolu kalmayı kabul edemem.
hiç vermedi kilo. midesi de bulanmadı. kendide ne yese kılo alan bırıydı normalde. üniversiteden arkadaşım, okulda parmakla gosterılen çok guzel bırıydı.3 kg mıııilk aylar kilo u vermiş yahu
canım tetanoz konusunu bilemem geç kalırmısın ama hareketler için saçmalamış yani hemşire öle şey mi olur bizde az az hissediyoz gelipte kalk gidelim demicekki saçma yanikızlar biraz önce sağlık ocağına gittim progestan kullandığım için tetenoz aşısı yapmadılar biraz daha bekleyelim daha zamanı var dediler progestan ile birlikte yan etkisi olabilir dediler tıpış tıpış geri döndüm..bir ay beklemekten söz etti hemşire geç kalmış olmayız dimi?bide sinirimi bozdu çok kızdım çokkkkdaha 19+3 üz ilk gebeliğim bebek hareketlerini çok hissetmem gerekiyormuş sanki anormal bir durum olabilir gibi konuştu zaten hissediyorum ama öyle gümbür gümbür değil yani bide kilolu bi gebeyim bana göre normal suan bile kıpraşıyor bebişim ama çok sinir oldum şeytan çok şey dedi o sıra
sen neden hala kullanıyorsun anlamadım. herkes bıraktı. benım bıldıgım bellı bır haftaya kadar kullanılıyor . problem neki?Benim için de çok iyi oldu. Hem progestan kullanıyorum hem aşı yaptırmak istemiyorum.
Katiliyorumben tetenozu gecen hafta oldum kolum hala acıyor kızarık çok pişman olmuştum ama dükkana biri geldi anlattı anlatpı moral bozmak istemem bu aşı çok faydalıymış allah korusun bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş biraz katlanıcaz
doğumdan sonra verirsin canım hiç üzülme ablam 1 ayda verdi 25 kiloyu süperde zayıfladı bende alsam hiç takmam yani bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi hikayeyok canım o üzülüyor ama ben de ona özeniyorum. 20 kilo ne Allah aşkına yıne bır iki haftadır da tartılmıyorum ama pek iştahım yok zaten bu günlerde. koşturmacada cok ama ben yıne de başarırım almayı.
Amin canim inşallah.Canım hayırlısı olsun inşallah.
en son kanına baktırdın mı? benım ılk zaman baktırdığıma gore ıkı kademe düşmüş.senin ikiz belki düşmüştür. ben ilaç kullandığım halde dusmus hemde şaşırdım .
Canim var ya beni tanisan anlatilmaz yasanir tatlici ve pisbogaz bi kadinindir ama terbiyeliyim ya ilk dogumdan tatliyi 5 kere dusunup yedim Sebze meyve agirlijlo beslendim sutumu peynirimi yumurta yogurfuma dikkat ediyorum 3 kg aldim 20 haftada cok sukurhiç vermedi kilo. midesi de bulanmadı. kendide ne yese kılo alan bırıydı normalde. üniversiteden arkadaşım, okulda parmakla gosterılen çok guzel bırıydı.
evlendikten sonra cok kılo aldı. ama işte hamılelıkte almadı.
benım düşüncem o horman degerlerı varya çok anlamıyorum onlar sınırdaymış.
endokrinci demıskı sınırda ama yıne de ılac kullanalım. benım fıkrıme gore o ılac neyse metabolizmayı mı calıstırdı artık.
bır de sekeri yüksek bazı şeylerı yemesı yasak.
inşallah öyle olur. senın o pıtırcıktan doğurduktan sonra kiloya bıle razı oluruz.Canim buyutme gozunde ama dikkat etmeye calis bundan sonra daha hizli onlenemez sekilde kilo alcaz zaten hepimiz..kilo veriliyo da fazla kilo alip doguranin gobegi sezeryansa toplamak biraz kadiyo ben evde gunde 300 mekik cektigim halde ayva gobegim kaldi yani oyle dusun
Takilma cok kilo yapcak seylerden kac dayan sebze meyveye
evet bende nette bir sitede okudum çocuğun göbek kordonu flan kesilecek allah korusun olmayacak diye bişey yok ciddi vakalara neden olabiliyormuş vurulmmak allah korusun tabiki yavrucaklarımızı..ben tetenozu gecen hafta oldum kolum hala acıyor kızarık çok pişman olmuştum ama dükkana biri geldi anlattı anlatpı moral bozmak istemem bu aşı çok faydalıymış allah korusun bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş biraz katlanıcaz
valla ondandır . sabahları ıcerken gerçekten de ıctıkten bır saat geçmeden caya yapışıyordum. ama artık gece ıcıyorum. gece de unutuyorum cogunda. kuru uzume başladım bakalım.Amin canim inşallah.
Canim cay çok iciyordun ya ondan olabilir. İlacin hic faydasi olmiyormus cay kahve alindiginda. Aradan iki saat geçsin bos yere içmiş olma halsizlik te yapiyor isin kötüsü.
Insallahh oyle olur canim.. Olmadi ekstra spor hareketleri ekler toplarsin takilma cokinşallah öyle olur. senın o pıtırcıktan doğurduktan sonra kiloya bıle razı oluruz.
ben ilk göbeğimden kilo veriyorum nedense.ben duşundum ya cok su içmekten ya da yolda yürürken farketmeden karnımı gererek yuruyorum ondan. doğum göbeğide aynı mı olur bılmıyorum.
Ya doktr bnden kan tahlili bile istemedi iki aylıkken baktı o kadar ben mi sorsam yaa yada sormadan gidiyim bi hastanede yaptrym sonucunu kendi doktruma gösteriyim aç mı olmak gerekiyoen son kanına baktırdın mı? benım ılk zaman baktırdığıma gore ıkı kademe düşmüş.senin ikiz belki düşmüştür. ben ilaç kullandığım halde dusmus hemde şaşırdım .
aMA sen tecrubelısın. ben de ıkıcıyı doğuracak olsam kesınlıkle yemezdim. yalan gibi geldı söylediğim çünkü bende bır de sıgara bırakma kılosu var.Canim var ya beni tanisan anlatilmaz yasanir tatlici ve pisbogaz bi kadinindir ama terbiyeliyim ya ilk dogumdan tatliyi 5 kere dusunup yedim Sebze meyve agirlijlo beslendim sutumu peynirimi yumurta yogurfuma dikkat ediyorum 3 kg aldim 20 haftada cok sukur
Zaten gereksizler kilo yapiyo
O ne ya 25 kilo nasil verdi ki onudoğumdan sonra verirsin canım hiç üzülme ablam 1 ayda verdi 25 kiloyu süperde zayıfladı bende alsam hiç takmam yani bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?