Ewt cnm benim dr.biraz farklı sağlama alıyo herşeyi. Bayramda el öpmeye bile izin vermiyo kimseye sarılmıycaksın asla tam pişmemiş bişey yemiceksin diyo. Fuzuli ilaç da vermiyo ne biliym benim içime siniyo :) seviyorum doktorumu. Her ne kadar kayınvalidem onun doğumu pahalıdır onda yapma doğumu desede doğumu da onda yapmak istiyorum. Bana güven veriyo fazlasıyla.
Sağol cnm bn sansliyiim konuda kendim satıyorum ihraç ediyoruz biz fazlasını burada satıyorum tabi artık önce kendime ...Ay erkek kıyafetleri de arayıp bulununca harikaaaaa oluyorlar :) yakası da var şuna bakkk :) Güle güle giysin inşallah
de canım yaaa ne olcak bu bizim elimizde olan bişey değil ki ben sigara kullanmam asla bir paket alıp çantama atmış değilim ama eşimle olsun arkadaşlarla olsun içmişimdir yani olmasa kırk yıl aramam ama şimdiiii ayyyy zehir zıkkım gibi kokuyorBenimki de çok içiyo. Hatta konuşurken yüzüme üflüyo. Baba diye bişey diyemiyorum bazen nefesimi falan tutuyorum
yok canım ben zararlı mı değil mi bilmiyorum ama guvenmedıgım ıcın vurulmak ıstemıyorum açıkçası.Ben anlamadım şimdi,bu aşı bebeğe zararlımıymış ? Ben 22 haftanın içindeyim sağlık ocağı sürekli aradı gel diye şimdi tık yok ama benimde gidesim yok. Doktoruma da sormayı unuttum 10 gün var randevuma da . 23 hafta olucaz o zman yaptır derse geç olur mu ki.
vala bana sağlık ocağı 22 haftada en geç gel 24 te şeker yüklemesi var dediO zman vakit var :) teşekkürler
canım inş önemli bişey değildir çabucak iyleşsin inşşşGECE mr çekecekler .sonuca göre bakacaklar canım sağol.
yaz kızz bizede yaz oğluşumda kızım gibi dişli çıkarsa birde bunu deniyek bariiibak öğrenip yazcam o şekerin adını bide onu deneyelim
masa almış başını gidiyor.:)Eki Görüntüle 1247626 Bende az önce dükkandan bunu aldım heyecan yaptım insan bebeği için alması ne kadar güzel
Ayy yerim 9nun elini kolunu bana daha cok var ya off okullar basladi bizim maratinda basladi allah kolaylik bersin cnmslm millettttt naparsınız? okuyamıyorum geçmişi beni sormayın dün akşamdan ve sabahta dahilll eeeeeeeeeeeeee harfini çalıştırıyorum kıza koyun oldum uleynn rüyalarıma bile girdi eee harfi çok şükür bugün dr amcamıza gittik bebişim tepikliyordu anasını el kol ne yapacam ben bu oğlana şimdiden böyleyse anasının yakışıkklışıı herhal çabuk kayınvalde olurum ben çok yoruldum vallaha birazdan okula gidicem kızı almaya yine kabus eeeeee devam edecek
yok canım hiç bişeycik olmaz zaten benim midem kocadan bulanıyor işin garip tarafı ne tuhaflaştım yaa diğer 2 gebeliğimde yoktu demek ki bu oğlan anasına dokunulmasını istemiyorBiraz baktım ama sıkıntı yok gibi yazılar var , açıklayıcı birşeye denk gelmedim. Evet ben hemen kalkıyorum,dinleniyim bakıyım o zman nasıl olucak. Çok korkuyoruz her seferinde . Allah korusun yanibende de mide bulantısı olmuyor , herkeste başka birşey işte :/
ben çok araştırma yaptım. bir tane olumsuz bir şey bulamadım. şimdi yazsan demir hapı ile ilgili bile olumsuz şeyler vardır mutlaka ama bununla ılgılı yok. kanunla korunuyor sankı. taktım kafaya nedense. yoksa öyle şeylerı cok takan bırı degılım. doktor ne verse içerim yanı. ama işte endısem bunu doktor vermıyor devlet verıyor. doktorum gel bız vuralım dese vurulcam ama demiyor.Bu aşıyı Avrupa'da niye yapmıyorlar peki? Orada kullanılan neşterler makaslar Çelik de bizimki paslı çivi mi? Niye korkutuyorlar herkesi böyle? Tetenoz aşısından kim kazanç sağlıyor acaba?
nöbet şekeriymiş adı nohut tanesi büyüklüğünde havanda dövüp tuz haline getirip memeye bandırıp sonra bebeğeyaz kızz bizede yaz oğluşumda kızım gibi dişli çıkarsa birde bunu deniyek bariii
canım benim sağol güzel teyzesiii ben dr a dedim hissediyorum özellikle okulda artık seslere tepki verebilir dedi oda nasıl sevindim eline şeker verilmiş çocuk gibiAyy yerim 9nun elini kolunu bana daha cok var ya off okullar basladi bizim maratinda basladi allah kolaylik bersin cnm
ay ben onun gmleğini yerim ne ka güzel bişey o öle :) bayıldım canım allah sağlıkla kulanmak nasip etsin
Sağol cnm sorma yarım saatte böyle oluyor mal geliyor bu ara devamli örneklere bakıyorum ondanmasa almış başını gidiyor.:)
kaydettim kuzum herşeye ağzım sulanıyor beeeeeeeenöbet şekeriymiş adı nohut tanesi büyüklüğünde havanda dövüp tuz haline getirip memeye bandırıp sonra bebeğebak resminide koydum bizim koca karılar hep bunu tutturmuşlar
yanlız bişey abla 10 tl getirmiş yazıyoSağol cnm sorma yarım saatte böyle oluyor mal geliyor bu ara devamli örneklere bakıyorum ondan
hahakaydettim kuzum herşeye ağzım sulanıyor beeeeeeee
Dün ben yoktum not almışlar kız var ya kimsede söylemedi sen deyince gördümyanlız bişey abla 10 tl getirmiş yazıyohemende okudum ama ismi çıkaramadım
kesme şeker yemem sevmiyorum kıııı çaya bilem atmıyorum boşadım yıllar önce onuu bal var balll inanmayacaksın ama şimdi yedim ben zaten şekerli şeyler yiyiyorum hep canım istiyor 100 kilo olcam bu gidişlehahayok artık at kesme şekeri ağzına ye
one daaa . kız çakıl taş devrınde fred mı barni mı onlardan bırının kızının adı degıl mıydı.
beyaz saçlı sevımlı bız kız. bir de babam vardı. birimizde bam bam koyalım. yine de bir şey dıyemeyız herkesın kendı tercihi. kültür farklı, kafa farklı her şey farklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?