Hiç belli olmuyor. Gün içinde muhakkak oynuyor ama adet olarak saymak çok zor. Mesela sabah uyandığımda çok tekme attı sonra bu saate kadar hiç oynamadı diyebilirim. Genelde akşamları çok ama çok hareketli. Dışardan bakınca bile gözüküyor. Senin nasıl ? :)
Kızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
Slm kizlar bana yarin kalabalik bir grup misafir geleceginden bugun alis veris temizlik kizla ilgilen derken simdiden pilim bitti yarinda yemek hazirligi yapicam aksam gelicekler tabi ertesi gunde tekrar temizlio yapicam:) 3 gunum yemek ve temizlikle gecicek sizler iyisinizdir umarim ay esoba bile harek hissetmis bende tik yok tembel velet
Slm kizlar bana yarin kalabalik bir grup misafir geleceginden bugun alis veris temizlik kizla ilgilen derken simdiden pilim bitti yarinda yemek hazirligi yapicam aksam gelicekler tabi ertesi gunde tekrar temizlio yapicam:) 3 gunum yemek ve temizlikle gecicek sizler iyisinizdir umarim ay esoba bile harek hissetmis bende tik yok tembel velet
yok kızan ne hareketi.öyle kendımı kandırıyorum. ne bulduysam yedım tatlı. canım tatlı istemeden tatlı yıyorum şekerım çıkacak yakında.
ama hissedeceğim bugun yarın öyle geliyor bana.
Katiliyorum
Bebrk icin tetrnoz tehlikeli
Sezeryana alirlarken asisi var midiye sordular esime
Olmasaydi onlar yapcakti
Neyin tasarrufu anlmaadim ama herkesin kendi takdiri tabi
slm millettttt naparsınız? okuyamıyorum geçmişi beni sormayın dün akşamdan ve sabahta dahilll eeeeeeeeeeeeee harfini çalıştırıyorum kıza koyun oldum uleynn rüyalarıma bile girdi eee harfi çok şükür bugün dr amcamıza gittik bebişim tepikliyordu anasını el kol ne yapacam ben bu oğlana şimdiden böyleyse anasının yakışıkklışıı herhal çabuk kayınvalde olurum ben çok yoruldum vallaha birazdan okula gidicem kızı almaya yine kabus eeeeee devam edecek
Ben anlamadım şimdi,bu aşı bebeğe zararlımıymış ? Ben 22 haftanın içindeyim sağlık ocağı sürekli aradı gel diye şimdi tık yok ama benimde gidesim yok. Doktoruma da sormayı unuttum 10 gün var randevuma da . 23 hafta olucaz o zman yaptır derse geç olur mu ki.