Benim eşim dokunmaya korkacak durumda su ara :)) kardeş kardeş ŞEFKAT içinde uyuyoruz:)) o yüzden bilemedimKızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
Bgn gittim saglık ocgına aşı için çağırmşlardı kan tahlilinide sordum aç gel yapalım dediler yaptrayım sonucu göreyim bndeevet aç olarak gittim ben.
benımde ıstemedı gıttım sağlık ocağında yaptırdım gidince doktoruma da gosterıcem.
ben sağlık ocağına kılodan dolayı yaptırmak ıstıyorum dedım.
sende halsızlık var ondan dersın.
yoksa bazı doktorlar her seyı düşünmüyor nedense.
eskiden üniversite hastanesine gıdıyordum. orda ilk ay yaptılar test sonra 3 ay bıttıkten sonra tekrar yaptılar ve ayrıntılı olarak her seye bakıyorlardı. benım doktor hıc ıstemıyor valla.
hemde çok şişiyorum valla ama bir soda içtim mi geçiveriyor 3 kilo aldım yürüyüş sağolsun verdiriyor kilolarıaman diyim az ye sonra şişersin
Doğru söylüyorsun, arkadasıma cok kilo aldın o yüzden yapıcaz demişti doktoru , belki cok kilo almazsak o zamana kdr yapmaz , iyi bi cocuk olursak şirinleri bile görebiliriz hem :))Bende yaparmı bilmiyorum , genelde çok kilo alımında yaptırıyor doktorlar yada nebilim kafalarına göremi acaba :))
Bana ztn yasak :/ canımda istemiyo bi ara kendimizce yasagı kaldırdık ama korktum ben nolur nolmazBenim eşim dokunmaya korkacak durumda su ara :)) kardeş kardeş ŞEFKAT içinde uyuyoruz:)) o yüzden bilemedim
bende çok geriliyom zaten bu ara nedense istemiyorum psikolojik heralde bebeğe zarar vercekmişim gibi geliyo:SKızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
bende hasretim ayoll benim uçan cadı babasının tek aşkı sanki sonradan gelen kumaymışım gibi davranıyordu bana 2 li yaşlarda babadan başka kimse öpemezdi ben bile kandırarak öpüyordum düşün artık şimdi biraz biraz iyi olduk ama oğluşummm bana düşkün olsun gerçekten çok isterimEvet evet bize düşkün olsunlar :) en Sevdiğim sey cocuğun anneye gelince susması yaa bitiyorum o ana
Doğru söylüyorsun, arkadasıma cok kilo aldın o yüzden yapıcaz demişti doktoru , belki cok kilo almazsak o zamana kdr yapmaz , iyi bi cocuk olursak şirinleri bile görebiliriz hem :))
yine de doktoruna danışderim kullanmadan önce bazı gebelere önerilmiyor
bence kendi aile hekimini ara benide aramadı ebe ben kendim arayıp sordum ne zaman geleyim diye
yaprakgüll ben bir seni birde anne olmak vardı onları bliyorumYaa burda üç tane ikiz annesiydil toplam nerdeler onlar yaaa
Benim eşim dokunmaya korkacak durumda su ara :)) kardeş kardeş ŞEFKAT içinde uyuyoruz:)) o yüzden bilemedim
BENimde çatı katı var camı oval olduğu ıcın ip perde aldım ama şu birbirine sarılmış kalın sicim gibi olanlardan. memnunum çok güzel duruyor. yıkarken de karışmasın dıye bağlıyorum ortadan yıkıyorum bir sorun yaşamadım.Kızlar malum anlatmıştım ev aldık Kasım sonu gibi taşınıcaz mutfağımızda renk olarak mürdüm ve beyaz seçtik
Kullanan var mı ? Memnunmusunuz :)
{Aslında sormak için çok geç ama olsun}
Birde benim şimdiki evim de mutfak perdem stor orda stor değil de ip perde alalım diyorum , önerirmisiniz ??
Bebeğe zararı yokmuş aslında , hatta eşler arasında yakınlaşma ilişkiyi de güçlendirdiği için iyimiş. Sadece çoğul gebelikler kanaması olanlar düşük tehtidi olanlara yasak. Fakat bizde durum daha da değişik. Çok ama çok geriliyor. Hatta bi süre ağrı yaşıyorum.bende çok geriliyom zaten bu ara nedense istemiyorum psikolojik heralde bebeğe zarar vercekmişim gibi geliyo:S
alkışşşş çok beğendim bende tembel olmayaydım da yapaydım nirdeeeeee benim işim başımdan aşkın neler düşünüyorum onuda şekerci yapıversin bi zahmet ama ellerine sağlık çok şirin görünüyor inşşşşş o günleride görcez hep beraberEki Görüntüle 1247675 Bu Mevlüt şekerini de ben yaptım nasıl o küçük sisenin içine de çörek otu ve cevsen koyucam üstüne de bebeğinin ismini yazicam
BENimde çatı katı var camı oval olduğu ıcın ip perde aldım ama şu birbirine sarılmış kalın sicim gibi olanlardan. memnunum çok güzel duruyor. yıkarken de karışmasın dıye bağlıyorum ortadan yıkıyorum bir sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?