Anladıım canıım ben olsaam çatlardıım :) ama evet kimiii duyduysam böyle cinsiyet belli degil gözükmedi diyeen hepsi kıız cıktıı,bende kız istıyodum ama erkekmiş sağlıklı olsunda farktmez artıkk.bende almadım hiç bişey çorap dışı da ama kardeşim battaniyeden bornoz takımından ağız mendiline kadar almış :)bende 16. haftada gitmiştim en son
ama benim sıpa kapamış bacakları hiç açmadı
%70 kız dedi ama ben kesin kız demeden pembe mendil bile alma dedi bide
yani şuan please wait %30 loading durumundayız
Teyzeleriiiii Bakın Bizim Battaniyemiz Bitti
Anladıım canıım ben olsaam çatlardıım :) ama evet kimiii duyduysam böyle cinsiyet belli degil gözükmedi diyeen hepsi kıız cıktıı,bende kız istıyodum ama erkekmiş sağlıklı olsunda farktmez artıkk.bende almadım hiç bişey çorap dışı da ama kardeşim battaniyeden bornoz takımından ağız mendiline kadar almış :)
oyyy iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canım çok tatlı olmuş kendin mi ördün bunu
Evet Tatlım Çalıştığım İçin Sadece Akşamları Ördüm İki Ayda Bitti
Bide bişey dicem az önce facebookdan kadınlar kulubü sayfasına baktım ayy çok sıkıcı burası gibi zevkli değil
Aslında erken zatende ben sabırsızım :) bir hafta sonra başlarım artk almayabende erkek istiyordum kız dedi doktor
sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil
benimde kayınvalidem hacca gtti giderken bana tembih etti ben gelmeden bişey alma hepsini birlikte alacağız diye
bende onu bekliyorum artık
4 hafta sonra gelecek o zamana kadarda 6 aylık olacağız
Bence olabilir canımBenimde yogun bi isim var ondan mi ki
Ayın harfinin türkçede karşılığı yok canım şu'ra daki tırnak işaretini ayın olarak tanımlayabiliyoruz. Onun için şûra en güzel yazım şekli gerçeğine yakın olan. Ama nüfusa şapkalı u koymazlar sanırım. Mecburen şura yazdırabilirsiniz.Benim adım Tuğba ğ hep yurt dışında sorun oldu g ile okuyorlar şuğra ya da sugra falan derlerse diye düşündük sadece. Mukabeleye katılmıştım ama ha mim surelerini bilmiyodum teşekkür ederim canım benim.
Ben de neden tetanoz vurulmuyorum diye doktora sordum. Neden burada yapilmiyor diye. Cocuk anne karninda hic bir asiyi tavsiye etmiyorum. Kendi cocuklarim icin de yaptirmadim dedi.ben çok araştırma yaptım. bir tane olumsuz bir şey bulamadım. şimdi yazsan demir hapı ile ilgili bile olumsuz şeyler vardır mutlaka ama bununla ılgılı yok. kanunla korunuyor sankı. taktım kafaya nedense. yoksa öyle şeylerı cok takan bırı degılım. doktor ne verse içerim yanı. ama işte endısem bunu doktor vermıyor devlet verıyor. doktorum gel bız vuralım dese vurulcam ama demiyor.
Popüler konu olduk anacım :) kıskanılıyoz takmayın boşverin ablalar yazan cevabınıda alır muhabbetinide eder.Hee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratör
Kimi konu az diye sinirleniyor.
Başka şeylerden bahsetmek isteyenler alsınlar konuyu burdaki arkadaşlar niye bundan bahsediyoruz demez zaten.fikri olan cevap verir ya da muhabbete devam eder.
Birde biz burda kilodan,hastaneden,doktordan,bebeğin boyundan kilosunun şuyundan buyundan her şeyden konuşuyoruz.ama bayanların bazı takıntılı olduğu konular var kilo gibi dönüp dolaşıp mecbur o konuya geliyoruz.
Benim de herkesin olduğu gibi hoşuma gitmeyen bazı konular oluyor,onlara yorum yapmıyorum. Yapanlara da neden bunu yazdınız demiyorum. Hoşuma giden neyse ondan bahsediyorum.
Renkli olsun diyen arkadaşlarda fikirlerini söylerse belki daha da renklenir.
Buranın en güzel yanı din siyaset mezhep olarak belki farklı görüşlerdeyiz kimseyi kimseyi tanımıyo tek ortak noktamız canımız yavrularımız ve onların sağlığı hakkında konuşmak. Başka konulara girsek belkide birbirimizden soğuyacaz. Önemli olan yavrularımız ve onlar hakkında konuşmak. Ben çok mutlu oluyorum size yazarak sizden yorum alarakYani benim pek gücüme gitti. Şurda çoğumuzun ilk bebeği, deneyimsiziz bilmiyorum herkes ne konuşuyor. Devlet meselesi konuşup gerilelim mi? Bilen varsa söylesin hoş burası bizim tekelimizde değil.
aynen katılıyorum bence burada yazan çoğu insan sevecen ve paylaşımcı.. her konuyada açık çok özeller bile paylaşılıyorHee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratör
Kimi konu az diye sinirleniyor.
Başka şeylerden bahsetmek isteyenler alsınlar konuyu burdaki arkadaşlar niye bundan bahsediyoruz demez zaten.fikri olan cevap verir ya da muhabbete devam eder.
Birde biz burda kilodan,hastaneden,doktordan,bebeğin boyundan kilosunun şuyundan buyundan her şeyden konuşuyoruz.ama bayanların bazı takıntılı olduğu konular var kilo gibi dönüp dolaşıp mecbur o konuya geliyoruz.
Benim de herkesin olduğu gibi hoşuma gitmeyen bazı konular oluyor,onlara yorum yapmıyorum. Yapanlara da neden bunu yazdınız demiyorum. Hoşuma giden neyse ondan bahsediyorum.
Renkli olsun diyen arkadaşlarda fikirlerini söylerse belki daha da renklenir.
Ellerine emeğine sağlık canım harika olmuş. Anne eli değmiş :)Teyzeleriiiii Bakın Bizim Battaniyemiz Bitti
ooooo çok kişi var hatta bir arkadaşın eksiği kalmadıKızlar bişeyler almaya başlayan varmı bebişlere ??ben artık kendimii tutamicamda bi sorayım dedimm :)
Nden yasaakki?marka söylemek yasaktır belki..aynen ya 0-3 ay bişyler alcam cok fazla bişy almicam hemen kçülüyolarmış Sonraki şeyler yazlık alıncak artk 3 ay sonrası yaz geliyo.Akşam işten çıkışta Kanz a uğradım çok çok güzel şeyler var ama tek penye tulum bile 40 tl.den başlıyor. Hele elbiseler aşırı güzel ama 100 tl idi. Minnacıklar.Burdaki arkadaşlar çok az giyiyor demeseydi alacaktım o kadar beğendim.
Pardon kıyafet konuşmak yasak mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?