Sizlere iyi geceler hanımlar ben çıkıyorum.
Sohbetinize dahil olamadım
Anne olmak da yazmıyo naptılar acaba inşallah kötü bişy yoktr çok merakedyrm yaayaprakgüll ben bir seni birde anne olmak vardı onları bliyorum
Ogluma dr 16 haftada erkek dedi hic suphe olmadan degismedi de. SImdi aynen seninki gibi bacagini kapatiyor ayni dr kiz ama tam kesin degil dedi. Yuzde 80 fln yani. Bekliyorum ben de.bende 16. haftada gitmiştim en son
ama benim sıpa kapamış bacakları hiç açmadı
%70 kız dedi ama ben kesin kız demeden pembe mendil bile alma dedi bide
yani şuan please wait %30 loading durumundayız
ben de catlarim sandim ama farkli doktorlar da aynen kesin degil dedi bekliyoruz. Hep gostermiyorsa kiz diyorlar bakalim gorcezAnladıım canıım ben olsaam çatlardıım :) ama evet kimiii duyduysam böyle cinsiyet belli degil gözükmedi diyeen hepsi kıız cıktıı,bende kız istıyodum ama erkekmiş sağlıklı olsunda farktmez artıkk.bende almadım hiç bişey çorap dışı da ama kardeşim battaniyeden bornoz takımından ağız mendiline kadar almış :)
3 reyon kiz kiyafeti varsa 1 reyon erkek oluyor evet. Ama gezinc bulunuyorkızıma mılyon tane sey bulup almıştım.erkek çocuklarına bısey yok gerçekten cok uzucu.cok kısıtlı( bu arada armutluya tatıle gıdıyorum 2 hafta yokum hepınızı opuyorum.kuzulara ıyı bakın ben gelene kadar.
bana da cok oluyor boyle. Baktin msjin gorunmedi yazilanlara alinti yapip yaz gir sohbeteSizlere iyi geceler hanımlar ben çıkıyorum.
Sohbetinize dahil olamadım
ben bastan beri kullanıyorum doktor 20.haftaya kadar kullan dedi. Son kutum yani. bebislerimiz iyi olsun da :)anladım canım , tekrarlamaz inşallah , ben baştan beri kullanıyosun sandım bazıları sürekli kullanıyorya
Ayrıntılıda değişmezse erkek cnm. Ben pek emin olamıycam doğuma kadar. Bendede kardeşimdede tam tersi demişler bana erkek kardeşime kız demişler. Kardeşim erkek. Hep ortak renkler yapasın geliyo kıyafetleri. Ama anneannemiz hep erkek şeyleri ördü kıyafetler aldı bileBunlardan genelde var canm bulursuun kesinn,amiin hep birlkte sağlkla büyütelim inş.demek seniinde erkeek Eki Görüntüle 1247933
Ben öğrendiğim ilk gün bi ajandaya yazdım duygularımı taze taze. O günden beri yazıyorum ama her gün değil. Ara ara. Alacaklarımın listesini de oraya yapıyorum gelen hediyeleri de yazıyorum. Bebişle ilgili herşey orda kısaca.Kizlaar hamilelik günlüğü tutuyor musunuz. Ben bu hsonu almayı düşünüyorum.
Ben de tutmak istiyorum ama nedense yazmaya çok üşeniyorum. Keşke başından beri yapsaydım diyorum bebek doğacak ben başlayana kadar.Kizlaar hamilelik günlüğü tutuyor musunuz. Ben bu hsonu almayı düşünüyorum.
Benim aklıma doğduktan sonrada böyle mi olurlar ki geliyo. 4 te uyandırıyo benim yavruş. Gecede uyutmuyo 1e kadar tekmelerden. Gündüz yok ama. Uyuyo heraldeallahım niye insan sabahın köründe kalkar ki hele evde isen. öyle bir alışkanlık oldu ki bende sabah erken kalkmalar 8 oldumu saat yok uyuyamıyorum.
Canım senin için çok üzüldüm ama sadece mesajda kalmışsa sana gitme kal affet beni bi daha olmaz diyorsa bebeğim için affederim sadece de ve kal yavrun için. Sen annede olursun babada olursun yavruna ama aile ortamı bi başka. Ama gidecek yerim olmadığı için yanımdayım mesajı verme. Ezmesin seni üzmesin sonra. Beni çok derinden yaraladın ben hevesle bebeğimizi beklerken mutlu aile hayali kurarken senin böyle yapman çok üzücü vs.diyebilirsin. Duygusal cümlelerle yaralayabilirsin onu ama bağırma sakin ol hem kendin hem bebek için. Bunların hepsini başta dediğim gbi sadece mesajda kaldıysa pişmanım gitme kal diyorsa diyorum. Diğer türlü de hiç oluru yoksa annenin yanına gider doğumdan sonra çalışırsın canım.Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...
Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...
Ben öğrendiğim ilk gün bi ajandaya yazdım duygularımı taze taze. O günden beri yazıyorum ama her gün değil. Ara ara. Alacaklarımın listesini de oraya yapıyorum gelen hediyeleri de yazıyorum. Bebişle ilgili herşey orda kısaca.
Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?