2015 Şubat Anneleri

Ahh öylemi canm allah diğer bebişine saglık uzun ömür versin hayırlısı buymş demek. Bnmde erken doğurma korkularım var

bende 16. haftada gitmiştim en son
ama benim sıpa kapamış bacakları hiç açmadı
%70 kız dedi ama ben kesin kız demeden pembe mendil bile alma dedi bide
yani şuan please wait %30 loading durumundayız
Ogluma dr 16 haftada erkek dedi hic suphe olmadan degismedi de. SImdi aynen seninki gibi bacagini kapatiyor ayni dr kiz ama tam kesin degil dedi. Yuzde 80 fln yani. Bekliyorum ben de.
ben de catlarim sandim ama farkli doktorlar da aynen kesin degil dedi bekliyoruz. Hep gostermiyorsa kiz diyorlar bakalim gorcez

3 reyon kiz kiyafeti varsa 1 reyon erkek oluyor evet. Ama gezinc bulunuyor
Sizlere iyi geceler hanımlar ben çıkıyorum.
Sohbetinize dahil olamadım
bana da cok oluyor boyle. Baktin msjin gorunmedi yazilanlara alinti yapip yaz gir sohbete

Gunaydin herkese.
Sabah 7 de basladik gune oglan uyaninca.
Yarin oglusumun dogum gunu 2 oluyorr 1 yas gunune ozenip hazirlanmistim bunda tembellik ettim bari bugun evi temizleyim yarina da pasta aliriz

Bunlardan genelde var canm bulursuun kesinn,amiin hep birlkte sağlkla büyütelim inş.demek seniinde erkeek Eki Görüntüle 1247933
Ayrıntılıda değişmezse erkek cnm. Ben pek emin olamıycam doğuma kadar. Bendede kardeşimdede tam tersi demişler bana erkek kardeşime kız demişler. Kardeşim erkek. Hep ortak renkler yapasın geliyo kıyafetleri. Ama anneannemiz hep erkek şeyleri ördü kıyafetler aldı bile

Günaydın uyananlara
Ben hamilelikte cumartesi çalışmayı kaldırdım ama daha bir sabah uyumadım.
Bugün 21. Haftaya geçtik bakalım bu hafta oynayacak mı bizimki?

Kizlaar hamilelik günlüğü tutuyor musunuz. Ben bu hsonu almayı düşünüyorum.

Ben öğrendiğim ilk gün bi ajandaya yazdım duygularımı taze taze. O günden beri yazıyorum ama her gün değil. Ara ara. Alacaklarımın listesini de oraya yapıyorum gelen hediyeleri de yazıyorum. Bebişle ilgili herşey orda kısaca.

Ben de tutmak istiyorum ama nedense yazmaya çok üşeniyorum. Keşke başından beri yapsaydım diyorum bebek doğacak ben başlayana kadar.

allahım niye insan sabahın köründe kalkar ki hele evde isen. öyle bir alışkanlık oldu ki bende sabah erken kalkmalar 8 oldumu saat yok uyuyamıyorum.

Dün eşimin başka kadınlarla olan mesajlarını yaksldığımı yazmıştım..cevap yazan herkese tşk ediyorum..avkt. a gidip konuştum olabilecekleri anlattı..eşimlede konuştuk akşam şu herkesin tahmin ettiği bahaneleri sıraladı..burdaki bi pskiyatrla konuştuk beraber..sonuç sıfır..içim bom boş..kalmakta gitmekte ne kadar zormuş..babam ve k.v durumu öğrendi herkes bebeğe ne olur diye endişeli..bnde korkuyorum..babasız bi erkek çocuğu büyütebilir miyim.işim yok.ailem köyde ve abimlerle kalıyolar.ya grurum onurum el verir mi eş olmaya..karmakarışık oldum arkadaşlar bebeğimden başka bişey düşünmüyorum pazartesiye kadar düşünvm herşeyi ya valizi alıp çıkcm ya susup oturcam..iki durumdada nede bn zararlı çıkıyorum..kadın olmak bu kadar mı zor ben mi şanssısım ya da beceremiyo muyumda başkalarıyla olma isteği oluşuyo..bide nolur yardım edin kalırsam bundan snra nasıl davranmalıyım ona ya da kendime...

allahım niye insan sabahın köründe kalkar ki hele evde isen. öyle bir alışkanlık oldu ki bende sabah erken kalkmalar 8 oldumu saat yok uyuyamıyorum.
Benim aklıma doğduktan sonrada böyle mi olurlar ki geliyo. 4 te uyandırıyo benim yavruş. Gecede uyutmuyo 1e kadar tekmelerden. Gündüz yok ama. Uyuyo heralde

Canım senin için çok üzüldüm ama sadece mesajda kalmışsa sana gitme kal affet beni bi daha olmaz diyorsa bebeğim için affederim sadece de ve kal yavrun için. Sen annede olursun babada olursun yavruna ama aile ortamı bi başka. Ama gidecek yerim olmadığı için yanımdayım mesajı verme. Ezmesin seni üzmesin sonra. Beni çok derinden yaraladın ben hevesle bebeğimizi beklerken mutlu aile hayali kurarken senin böyle yapman çok üzücü vs.diyebilirsin. Duygusal cümlelerle yaralayabilirsin onu ama bağırma sakin ol hem kendin hem bebek için. Bunların hepsini başta dediğim gbi sadece mesajda kaldıysa pişmanım gitme kal diyorsa diyorum. Diğer türlü de hiç oluru yoksa annenin yanına gider doğumdan sonra çalışırsın canım.

canım okumadım diğer yazdıklarını ama adına çok üzüldüm. yuva kolay kurulmuyor elbetteki hemen yıkılabiliyor malesef. keşke hiç yaşamasaydın bu hamile halinle bunları ama elden ne gelir ki. ben ne boşan ne de evi terket derim ama eğer eşin pişman ise bir daha yapmayaya kararlı ise biraz daha düşünmeni tavsiye ederim . haddime değil bunları söylemek ama içimden geldiği için yazıyorum. sen kendinde aslında birazcık da olsa kalmak istiyorsun ben öyle anladım bu yazından. eğer ki kalıcaksan tabiki yüz vermeyeceksin burnu sürtsün.ama fazlada abartmanı önermem geri tepmemesi için. açıkçası ben yavrum için bir şans daha verirdim. baktın yine olmuyor annenin yanına gidip yavruna o bakar sende iş bulur çalışırsın.benim diyeceklerim bu kadar canım umarım herşey güzel olur senin için. rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin size

Çok iyi yapmışsın canım yaa. Çok beğendim

Acikcası eşinin ne dediği çok önemli. Onu geçiştirmişsin belli ki inanmıyorsun. Bence dürüst olmasını ve sana gerçeği söylemesini iste ve bunu çözecek olan sadece sizsiniz. Sen ve eşin. Sakın başkasını karıştırma. Aileler öğrenmeseydi iyiydi ama bundan sonra da onların konuşmasına izin verme arkadaşım. Sadece eşinle konuş ona güvenmek istiyorsan güven bak belki de gerçekten önemsiz bişeydir boşyere hormonlar yüzünden üzülmüş olma canım benim.

Rabbim yardimcin olsun canim cok üzüldüm okuyunca inşallah en dogru karar ne ise onu vermek nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…