2015 Şubat Anneleri

ya birisi forumda kıyafet, bebek hareketleri gibi şeyler yazılıyor çok zayıf demişti döndüm ama bulamadım diğer forumlarda neler yazılıyor ki
Hee gördüm bende. Konunun hep aynı olmasından bahsetmişti sanırım. Ben anlamadım bizim foruma herkes düşman kimi niye mideniz bulanıyor diye sinirleniyorum foruma, jeneratör
Kimi konu az diye sinirleniyor.
Başka şeylerden bahsetmek isteyenler alsınlar konuyu burdaki arkadaşlar niye bundan bahsediyoruz demez zaten.fikri olan cevap verir ya da muhabbete devam eder.
Birde biz burda kilodan,hastaneden,doktordan,bebeğin boyundan kilosunun şuyundan buyundan her şeyden konuşuyoruz.ama bayanların bazı takıntılı olduğu konular var kilo gibi dönüp dolaşıp mecbur o konuya geliyoruz.
Benim de herkesin olduğu gibi hoşuma gitmeyen bazı konular oluyor,onlara yorum yapmıyorum. Yapanlara da neden bunu yazdınız demiyorum. Hoşuma giden neyse ondan bahsediyorum.
Renkli olsun diyen arkadaşlarda fikirlerini söylerse belki daha da renklenir.

canım sağ olun dualarınız için yazarım inşallah

Valla isterse Yargıtayın son içtihadlarından da bahsedebiliriz ama Şubat anneleri "" başlığı altında yeni annelik heyecanlarını, saçma sapan pimpirikleri konuşmak paylaşmak daha sevimli geliyor bana kızlar iyi ki varsınız :). En sıkıntılı zamanlarımda sizinle paylaştım hastanelerde fln :)

Ah canim takma lafana kisa zamanda duzelir insallah bazen cok anlayissiz olabiliyolar ozellikle aileleri soz konusuyken

Ben de aynisinu soyledim konuyu acarsin illa bir yorum yapan bulunur. Bebegin kakasinin rengini konusacagimiz gunler gelecek ama kilo o zaman da konusulur. Kadinin kilo konusmadigi gorulmus mu

selam kızlar
yeğenimin doğum günü geliyor
ben ona yağmurluk almak istiyorum
hani şu şemsiye çizme yağmurluk takım olanlardan
nereden bulabilirim acaba
varmı bildiğiniz siteler

Yani benim pek gücüme gitti. Şurda çoğumuzun ilk bebeği, deneyimsiziz bilmiyorum herkes ne konuşuyor. Devlet meselesi konuşup gerilelim mi? Bilen varsa söylesin hoş burası bizim tekelimizde değil.

Kızlar bişeyler almaya başlayan varmı bebişlere ??ben artık kendimii tutamicamda bi sorayım dedimm :)

Kızlar bişeyler almaya başlayan varmı bebişlere ??ben artık kendimii tutamicamda bi sorayım dedimm :)

ben cevaplayayım canım
henüz birşey almadım ben
daha cinsiyet kesinleşmedi
inşallah haftaya kesinleşirse yavaş yavaş almaya başlayacağım
şimdilik ne alacağıma karar veriyorum
beğendiklerimi bir yere not alıyorum

E hemen hemen benle aynı haftan neden kesinleşmedi ki bizinim 16. Haftada erkk dedi direk

E hemen hemen benle aynı haftan neden kesinleşmedi ki bizinim 16. Haftada erkk dedi direk

bende 16. haftada gitmiştim en son
ama benim sıpa kapamış bacakları hiç açmadı
%70 kız dedi ama ben kesin kız demeden pembe mendil bile alma dedi bide
yani şuan please wait %30 loading durumundayız

Evet bebeğim kız , arttırdı belliki hormonmonları :))
Doğru söylüyorsun , biz evleneli dün gibi ama 2 ay sonra 24 ay olucak , şaka gibi resmen . Gün sayıyoruz belki de ondan geçmek bilmiyor bir türlü.
Ayrıca orgazm olayına girmek bile istemiyorum , belkide ondan ilişkiden sonra benim karnım taş gibi oluyor. Ağrım oluyor. Bir daha denemicem bile. Kudurmadım orgazm olayım diye sonuçta beklerim doğuma kadar ne olucak :))
Evet bende o yüzden sevşin diyorum , gerçekten çok iyi geliyormuş. Ama bizim gibi ille sonunu görmek isterseniz orasını bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…