Biz ailelerden çok uzakta yaşıyoruz onun serbestliği olduğu için bu kadar cesaretli diye düşünüyorum bi erkeğin kprktuğu bir büyük olmalı..bi de eve gitmem için anlatmak zorundaydım canm öyle ailem çok destekçim deil bunda bile nerdeyse beni suçlayıp otur oturduğun yerde diycekler..Acikcası eşinin ne dediği çok önemli. Onu geçiştirmişsin belli ki inanmıyorsun. Bence dürüst olmasını ve sana gerçeği söylemesini iste ve bunu çözecek olan sadece sizsiniz. Sen ve eşin. Sakın başkasını karıştırma. Aileler öğrenmeseydi iyiydi ama bundan sonra da onların konuşmasına izin verme arkadaşım. Sadece eşinle konuş ona güvenmek istiyorsan güven bak belki de gerçekten önemsiz bişeydir boşyere hormonlar yüzünden üzülmüş olma canım benim.
Allah razı olsun..keşke hayrlı olanı bilip onu yapabilsem..çaresizlik kadar kötü bişey yok..Rabbim yardimcin olsun canim cok üzüldüm okuyunca inşallah en dogru karar ne ise onu vermek nasip olur.
Ellerine emeğine sağlık canım harika olmuş. Anne eli değmiş :)
Normalde işine çok düşkün neşeli biridir doğrusu benmlede ilgilenir hiç beklemediğim bi hareketti..onun gezimeti de var canm..ayrılmak istemiyo ne ilginçtir ki benm eş olarak anne olarak gelin olarak kız olarakta çok iyi biri olduğumu düşünüyo peki neden boyle yaptı? Bilmiyorum..ben çok yufka yürekliyim ve yuvamı bırakmam izlenimi mi veriyorrm ki..yoksa hangi cesaretle evladını karısını kaybetmeyi göze alıp üç kuruşluk karılarla mesajlaşrCanim ilk basta allah yardimcin olsun cok zor bir durum esinin sana olan ilgisi nasil peki sert ilgisiz mi yoksa ustune dusuyomu kabullenmesi biraz zor ama eger esin ayrilmak istemeyip pismanliklarini dile getirdiyse esine cocugun icin sans ver ve otur derim ama ilgisiz ve oda istemiyosa tabiki yapick bir durum yok
İnanki tam da aklımdaki düşünceleri yazmışsın...boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo..hep işim yok diye bu kadar eziliyırum onun karşısında biraz güvencem olsa cesaret edemezdi sanırım..ama Rabbim öyle nasipsiz yaratmış ki benı hep kıl payı kaçırdım iç imkanlarını herşeyde bi hayr vardr mutlaka o yüzden evime sarılıp önüme bakmak istedim bu seferde bu olay oldu...hayat gerçekten zor..ama senin de yazdığın gibi bu halimle hiç bi yere sığamam hep fazlalık olurum yavrumuda perişan ederim elime hiç bişey geçmez..kalmak mantıklı olan insanlar evlatları için ölüyo ben bi kere onurumu çiğnesem çok olmaz sanırım...bundan sonrası önmli..diğer arkadaşlarda söylemiş sağolsunlar ..Allah bı daha ne bana ne de başkasına yaşatmasın...canım benim bekara karı boşaması kolay diye bi laf var bizimde başımıza gelmediği için konuşmamız kolay olur ama kendimi senin yerine koydum dünde bugünde dün yorum yapmak istemedim aklını karıştırmayım diye ama çok düşündüm ailenin yanında yapamazsın inan bikere evden çıkınca bidaha geri dönülmüyor ben bekar yaşıyorken bile gidip tekrardan annemlerle kalamıyordum ki sen temelli başka bir aileninin yanına gidiceksin çok zor imkansız hatta bu şıkkı hemen ele.. 2. şık boşanıp nafaka ile gecinmeye calışıcan üstelik daha hamilesin allahın izniyle çocuğunu kucağına aldığında nasıl ona bakıcan hadi çalıştın diyelim çocuk ne olucak ayrıca bakımsızlık dolayısıyla ilerde çocuğunuda senden alabilme hakları var bence bu şıkkı da ele geriye iki şık kalıyor buda kocana bağlı kocan nasıl bir tutum sergilemiş bakmak lazım pişmanmı yoksa gidersen git şeklindemi eğer pişmansa bir araştırma yap bak hamile kadınların %70i aldatılıyormuş sen yakalıyan taraftasın bence çok araştırmamak lazım çünkü erkekler bunalıma giriyormuş bu bilimsel olarak kanıtlanmış belkide sadece internet üzerinden sadece ilişkiye dayalı bişeydir belki sadece bir orsp.. dur deyicekmi yuvanı yıkmaya yazık günah bu konuyu tamamen kapa demiyorum ama pişirip pişirip önüne de koyma laçkalaşmasın sadece bu olay tekrarlanırsa çocuğun için bile olsa ona katlanamıyacağını anlat anlat ki bu seferde yüz bulup tekrar yapmasın korksun 2. şık pişman değil ne yaparsan yap cinsinde o zaman hayatına daha kaliteli bir orsp. girmiş emektir ele gecirmiş hiç bi yere gitme her dakika ona hayatı zindan et ama dırdır yapma çok soğutma kendini onu takma yokmuş gibi yaşa sadece bebeğine ver kendini bırak rahatsız olan o olsun sen nie gidip kendini cezalandırıp onu ödüllendirecen ki
Ewt canım dün karnım zıpladı resmen babası da görebildi bu sefer :)Okdr net hissediyosyn yanibende hissetmek istiyoruk ole yanuyutmasada sorun degil
cnım geçen kış buna bnzer bi durum bnde yaşadım ama ne bnm ailem bilir nede eşimin ailesi çok sıkıntı çektim çok zorlandım ve gurbetteyim bnde ama eşimi asla bırakmadım sende bırakma bak nasıl dönüor geri sana böyle 3 kuruşluk karılar yüzünden güzelim yuvanı sakn bozma ama her zmnda bu konuda iplerin sende olması için uğraş herşeyin yavaş yavaş düzeleceğini sende göreceksin ama sana tavsiyem ailelelri sakın katma işin içineNormalde işine çok düşkün neşeli biridir doğrusu benmlede ilgilenir hiç beklemediğim bi hareketti..onun gezimeti de var canm..ayrılmak istemiyo ne ilginçtir ki benm eş olarak anne olarak gelin olarak kız olarakta çok iyi biri olduğumu düşünüyo peki neden boyle yaptı? Bilmiyorum..ben çok yufka yürekliyim ve yuvamı bırakmam izlenimi mi veriyorrm ki..yoksa hangi cesaretle evladını karısını kaybetmeyi göze alıp üç kuruşluk karılarla mesajlaşr
Hoşgeldiniz melike hanım. Nasılsınız efem? Senin bebeğin cinsiyeti neydi listede yazmıyor sankiGunaydin kizlar bir haftaya yakindir giremiyorum ablam bende kaldi o varkendr giremedim tabiki ne cok sey olmus masallah :))) yuzlerce sayfa olmus okuyum dedimde bas edemedim :)
İnanki tam da aklımdaki düşünceleri yazmışsın...boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo..hep işim yok diye bu kadar eziliyırum onun karşısında biraz güvencem olsa cesaret edemezdi sanırım..ama Rabbim öyle nasipsiz yaratmış ki benı hep kıl payı kaçırdım iç imkanlarını herşeyde bi hayr vardr mutlaka o yüzden evime sarılıp önüme bakmak istedim bu seferde bu olay oldu...hayat gerçekten zor..ama senin de yazdığın gibi bu halimle hiç bi yere sığamam hep fazlalık olurum yavrumuda perişan ederim elime hiç bişey geçmez..kalmak mantıklı olan insanlar evlatları için ölüyo ben bi kere onurumu çiğnesem çok olmaz sanırım...bundan sonrası önmli..diğer arkadaşlarda söylemiş sağolsunlar ..Allah bı daha ne bana ne de başkasına yaşatmasın...
Canım benim inan en doğrusu bide nerde oturuyorsun sen bi hayırlısı çocuğunu dünyaya getir is araştırırizİnanki tam da aklımdaki düşünceleri yazmışsın...boşa koy dolmuyo doluya koy almıyo..hep işim yok diye bu kadar eziliyırum onun karşısında biraz güvencem olsa cesaret edemezdi sanırım..ama Rabbim öyle nasipsiz yaratmış ki benı hep kıl payı kaçırdım iç imkanlarını herşeyde bi hayr vardr mutlaka o yüzden evime sarılıp önüme bakmak istedim bu seferde bu olay oldu...hayat gerçekten zor..ama senin de yazdığın gibi bu halimle hiç bi yere sığamam hep fazlalık olurum yavrumuda perişan ederim elime hiç bişey geçmez..kalmak mantıklı olan insanlar evlatları için ölüyo ben bi kere onurumu çiğnesem çok olmaz sanırım...bundan sonrası önmli..diğer arkadaşlarda söylemiş sağolsunlar ..Allah bı daha ne bana ne de başkasına yaşatmasın...
Ay cok guzelmis yaEki Görüntüle 1248105 Eki Görüntüle 1248106 Günlük aldım sıra yazmaya geldi
Yaprak gulGünaydın canım sıkıcı bulanların kendi düşüncesi ama bnde sevyrm valla burayı sadce bazrn yetişemiyrm sayfalar hemen ilerliyo:)
Ah cnm yabcoknzor bir durum en saglikli karari sen verirsin tabi ama yinede biraz burnunu surt ve evinde kal derimNormalde işine çok düşkün neşeli biridir doğrusu benmlede ilgilenir hiç beklemediğim bi hareketti..onun gezimeti de var canm..ayrılmak istemiyo ne ilginçtir ki benm eş olarak anne olarak gelin olarak kız olarakta çok iyi biri olduğumu düşünüyo peki neden boyle yaptı? Bilmiyorum..ben çok yufka yürekliyim ve yuvamı bırakmam izlenimi mi veriyorrm ki..yoksa hangi cesaretle evladını karısını kaybetmeyi göze alıp üç kuruşluk karılarla mesajlaşr
Canim benim yatagi uyku seti jastane cikisi kuveti tirnak makasi taragi falan tmm iste ugak tefek badiler kiyafetler bi sampuani falan alincak cok bisey kalmadi allahin izniyleKizlarrrr bebek hazirliklari nasıl gidiyo basladimi telas bayadir sormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?