2015 Şubat Anneleri

Cnm geçmişi okumadım hayırdır neden istirahat verdiler bi sıkıntı mi var

Canım ayrıntılıda kanama alanı çıkmıştı. Aspirin içiyodum onu kestik kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum. Dinlendirelim demiş doktorlar bakalım uzun süreli mi rapor vericekler bilmiyorum sorucam bugun ayrıntılıyı yapan doktora.

Gecmis olsun canim acini uzuntunu cok iyi anliyorum ama o secim bize sunuldu o karari vermek ve sonrasi daha zor geciyor rabbim en kisa zamanda tekrar evlat nasip etsin meleklerimiz bizi bekliyor olacak dedigin gibi

Bu isim konusu moda isi bir de. Bu sene emreler liseye baslamis anlaislan sinifin birinde 30 kisiden 5 i emre.
Ogretmen arkadaslarin cocuklari okul oncesi donem icin ya toprak ya kayra ya da eymen
15 sene sonra sinif listesini eymnler doldurur.
Anlami kotu olmasin cocuk buyudukce sorun yasaticak bi isim olmasin yeter. Yani insan anne olunca en mukemmelini ariyor da her ismin bir de begenmeyeni oluyor

canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim acının tarifi yok yaşayan bilir bende daha önce kaybettim meleğimi çok zor biliyorum.allah sabır versin ama rabbinin sevilen kuluymuşun ki seni duymuş seni o karara bırakmamış rabbim tez zamanda yenisine kavuştursun inşallah sağlıkla bol bol dua et

bacım sanki biz senle aynıydık sen 17+5 olduğunu yazdın mıydı bugün ? bende 17+5 im. ama hareket falan yok 3 kere baloncuk : )))) sen hissedebiliyo musun ?
17+6 yım canım çok derinlerde kıpırtılar var ama geçen hafta daha netti..Sanırım günü gününe tutmuyor

kimseyı memnun edemıyoruz valla :)

kimse mutlu olmuyor kimse sorumluluk almıyor mutlu olan sadece iki kişi eşimiz ve biz millet sevmeye gelip iki agucuk gugucuk ama şunun bi altını alıver desen ay çok küçük ay ben bilmem ay şöle ay böle iki dk tut desen iki sn sonra ağlıyor susmuyor içerden bağırırlar uyut desen bende uyumuyo emmek istiyo derler yani çocuğumuz kendimize varsın memnun olmasın versın mutlu olmasınlar çokta fifi

17+6 yım canım çok derinlerde kıpırtılar var ama geçen hafta daha netti..Sanırım günü gününe tutmuyor

sen erken hissedenlerdensin galiba , belli mi cinsiyeti erkek daha çabuk hissediliyor derler hep, bende 17+5 deyim , daha baloncuk şeklinde bikaç saniye 3 kere oldu : )))

canim basin sagolsun. eminim melegin gittigi yerde coook huzurludur mutludur. acinin tarifi yok teselli de imkansiz... dilerim tekrar yasayacagin sevincler yakin olsun sonu mutlu olsun. kendine cok dikkat et ...

canım benım basın sagolsun allah rahmet eylesın cok cok acı ama allah sana ve esıne dayanma gucu versın ınsallah...

kızlar o akıntı olayı cok normal sıkmayın canınızı ama son donemler artarsa herzaman tetıkte olun doguma yakın.. benım suu meshur tatıl donusu hastalıgım sonucunda 3 hafta gecmeyınce mecbur antıbıyotık kullandım ve bu ılaclarda florayı bozdugundan akıntı basladı normalde bu haftalarda baslıo ama benım erken basladı su vajı-hex varya ondan yazdı dr onun hıc bır sakıncası yok korkmayın doktor yazında ama tabıkı kafaya gore ılac kullanmak olmaz..

he he valla haklıısn :) cocuk bızım cocugugumuz degılmı ıstedıgımız takarız ıstedıgımızı de yaparız mıllete ne ya

Üzüntünün tarifi yoktur eminim Rabbim sabrini versin cok üzüldüm

en son cuma günü mesaj atmış ama az önce bana cinsiyetini mesaj atmıştı bebiinin listeye girmek için. erkeki oluyormuş onunda
sanırım işi filan varki sürekli yazamıyor.
Bnm işler yoğun hemen cevap atamiyorum teşekkür cevap icin:))

selam kızlar herkese hayırlı günler
benim iştahım açıldı sanırsam
3 sabahtır aç uyanıyorum bu sabah ezanda minik kıpraşımlarla uyandım
acıktım ben kalk der gibiydi
ohh ohh iyi işte canım alırsın biraz kilo iştahın varken ye benimde açıldı biraz sanırım bende yiyebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…