Cnm geçmişi okumadım hayırdır neden istirahat verdiler bi sıkıntı mi var
Gecmis olsun canim acini uzuntunu cok iyi anliyorum ama o secim bize sunuldu o karari vermek ve sonrasi daha zor geciyor rabbim en kisa zamanda tekrar evlat nasip etsin meleklerimiz bizi bekliyor olacak dedigin gibiBitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim acının tarifi yok yaşayan bilir bende daha önce kaybettim meleğimi çok zor biliyorum.allah sabır versin ama rabbinin sevilen kuluymuşun ki seni duymuş seni o karara bırakmamış rabbim tez zamanda yenisine kavuştursun inşallah sağlıkla bol bol dua etBitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
17+6 yım canım çok derinlerde kıpırtılar var ama geçen hafta daha netti..Sanırım günü gününe tutmuyorbacım sanki biz senle aynıydık sen 17+5 olduğunu yazdın mıydı bugün ? bende 17+5 im. ama hareket falan yok 3 kere baloncuk : )))) sen hissedebiliyo musun ?
Kiz olunca da erkek olsaydi diyecekler :)
kimseyı memnun edemıyoruz valla :)
17+6 yım canım çok derinlerde kıpırtılar var ama geçen hafta daha netti..Sanırım günü gününe tutmuyor
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
canım benım basın sagolsun allah rahmet eylesın cok cok acı ama allah sana ve esıne dayanma gucu versın ınsallah...Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
kimse mutlu olmuyor kimse sorumluluk almıyor mutlu olan sadece iki kişi eşimiz ve biz millet sevmeye gelip iki agucuk gugucuk ama şunun bi altını alıver desen ay çok küçük ay ben bilmem ay şöle ay böle iki dk tut desen iki sn sonra ağlıyor susmuyor içerden bağırırlar uyut desen bende uyumuyo emmek istiyo derler yani çocuğumuz kendimize varsın memnun olmasın versın mutlu olmasınlar çokta fifi
Üzüntünün tarifi yoktur eminim Rabbim sabrini versin cok üzüldümBitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Bnm işler yoğun hemen cevap atamiyorum teşekkür cevap icin:))en son cuma günü mesaj atmış ama az önce bana cinsiyetini mesaj atmıştı bebiinin listeye girmek için. erkeki oluyormuş onunda
sanırım işi filan varki sürekli yazamıyor.
hayır en sonunda ben onlara takıcam o olcak :)he he valla haklıısn :) cocuk bızım cocugugumuz degılmı ıstedıgımız takarız ıstedıgımızı de yaparız mıllete ne ya
ohh ohh iyi işte canım alırsın biraz kilo iştahın varken ye benimde açıldı biraz sanırım bende yiyebiliyorum :)selam kızlar herkese hayırlı günler
benim iştahım açıldı sanırsam
3 sabahtır aç uyanıyorum bu sabah ezanda minik kıpraşımlarla uyandım
acıktım ben kalk der gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?