Tunaydin herkese haftasonu yorgunlugunu atamadan yeni bir maratona girdim bile. Kizanim hastalandi sinyal veriyordu ama birden bogaza indi ates oksuruk hirilti bitmeyen nalet alerji poff butun gece uyumadim sabah doktorda aldik solugu yine kacinilmaz son antibiyotikler. Mecbur okula gönderemedim rapor aldim evde kucuk hanimi nazla dur sabah beri
Bunun ucu bana değmez inşallah ne zaman kiz hasta olsa pesinden ben yikiliyom yataga
Eslacım yürüyüş falan yapıyor musun? Belki şişkinlik de kilo gibi gözüküyodur yürüyüş hem şişkinliği atıyormuş hem de doğuma kadar vücudu hazırlıyormuş. Ben tam düzenli yürüyüş yapayım derken istirahat verdiler bakalım.
bu açıklama için çok teşekkürler dr sormamıştımDoktora giden güzel haber alan herkeslerin gozu aydın ola. Akinti konusu bende de ayni su gibi olup bekleyince beyaz krem gibi leke birakan bi akintim var su sira normal bu zamanlarda takmayin kotu koku ve koyu renkli deglse kasinti yoksa no problem ; )
Yok cd almadık cnm bide yavru kuşum secde pozisyonundaydıcd verdi mı sana? bir de yüzü nasıl net mi?=
geçmiş olsun annesiTunaydin herkese haftasonu yorgunlugunu atamadan yeni bir maratona girdim bile. Kizanim hastalandi sinyal veriyordu ama birden bogaza indi ates oksuruk hirilti bitmeyen nalet alerji poff butun gece uyumadim sabah doktorda aldik solugu yine kacinilmaz son antibiyotikler. Mecbur okula gönderemedim rapor aldim evde kucuk hanimi nazla dur sabah beri
Bunun ucu bana değmez inşallah ne zaman kiz hasta olsa pesinden ben yikiliyom yataga
evet cok dogru soyluyosun ilginc olucak diye yada dini isim olsun dıye sacma sapan isimler takmam gereksiz. soylemeye korkuyorum aramızda begenen yada takmayı dusunen vardır dıye ama ravza mesela anlamı guzel olabılır ama bi kız ıcın cok kaba gelıyor bana ve hamza ısmını cagrıstırıyor. ama tabı zevkler tartısılmaz. hoş benım ogluma takıcagım ısmede herkez kaba dıyor. amaaan herkes taksın gönlundekını ne diyim
Yok cd almadık cnm bide yavru kuşum secde pozisyonundaydıama bizim hastanede yltrason zaten baya ner gösteriyor daha önce renkli usgde görmüştük
gözün aydın canım darısı benim gibi heyecanla ayrıntılıyı bekleyenlere olsun inş..ne kadar sürüyor, doktor bilgi veriyor mu baktıgı her şeyde
bana sormamışsın ama cevaplayayım denk geldiğim için. yarım saat veya 45 dakika sürüyor canım. elinde bir kağıt var orada bütün bakılması gereken organlar filan yazıyor. onlara bakılıyor sonra el parmakları ayak parmakları yüzü gözü burnu ağzı filan normalmi diye bakıyor. bana üni hastanesi olduğum halde bilgi verdi ve gösterdi her yerini zaten gözüküyordu yattığım yerden. sonra plesanta ,amniyon suyu yerleşimi filan bakılıyor en sonda cinsiyet öğrenilmediyse söylüyor. ben bildiğim halde tekrar sordum orada da onaylattımsonra bir rapor çıkarıyorlar ama bunu sadece devlette ve üni hastanesinde yapıyorlar diye biliyorum. sonra kendi doktorun bakıyor o rapora böylece bitmiş oluyor ayrıntılı macerası :)
evet cnm benımkı barlas ::) hiç dusunmedım dini isim takmayı. daha dogrusu bı ismi begenırsem takarım dini olması olmamasına takılmam. gcen burda yada bıryerde okudum peygamberimiz bıle cocuklarına krandan isim takmamıs. bence türkiyede gelişen bır durum bu :) ayrıca zehra ismi cok guzel cok beenıyorum bende. hem eski bilindik hemde harıka bır ısım. ıyı dusnmussunuz.
Cnm geçmişi okumadım hayırdır neden istirahat verdiler bi sıkıntı mi varEslacım yürüyüş falan yapıyor musun? Belki şişkinlik de kilo gibi gözüküyodur yürüyüş hem şişkinliği atıyormuş hem de doğuma kadar vücudu hazırlıyormuş. Ben tam düzenli yürüyüş yapayım derken istirahat verdiler bakalım.
Al benden de okadar gulbeseker yazacagima gülerken yazmışım
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Canım allah sabır versin en kisa zamanda yenisini verir inşallah allahım ne dicegimi bilmiyorum çok üzüldümBitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim
isim konusuna bende sinir oluyorum valla geçen daha kv ile kavga ettik zaten isim konusunda çok biliyo kendi adını koymazsak saygısızlıkmış bi güzel payını verince şimdi siz bilirsiniz diyo asıl ismi koymamak değil koyulacak isme karışmak saygısızlık sinir geldi yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?